An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Pathfinder: Extended Edition (BRUGT) (Blu-ray) (BD) Pathfinder: Extended Edition (BRUGT) (Blu-ray)

Udgivet 5. februar 2008 af SF Film BD451534 / UPC# 7391772515346

Pathfinder: Extended Edition (BRUGT) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Phoenix Pictures - 2007
USA - Farve - 99 min
Ønskeliste
ActionDramaAdventureThrillerKrigsfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Pathfinder: The Legend of the Ghost Warrior
Dansk titel: Pathfinder
Instruktør: Marcus Nispel
Medvirkende:
Ghost  Karl Urban
Pathfinder  Russell Means
Starfire  Moon Bloodgood
Blackwing  Jay Tavare
Gunnar  Clancy Brown
Wind in Tree  Nathaniel Arcand
Ulfar  Ralf Moeller
Jester  Kevin Loring
Indian Father  Wayne Charles Baker
Ghost (age 12)   Burkely Duffield
Vis alle medvirkende...
Stikord: Remake / reboot
Massakre
Tortur
Vikinger
Vinter & sne
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 26

Gennemsnit: 7.5 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Lars

Pathfinder: Extended Edition (BRUGT):

Flere hundrede år før Columbus stødte ind i Amerika, ankommer vikingerne og slagter alt på deres vej. En ung vikingedreng bliver efterladt og samlet op af indianere, der opfostrer drengen som deres egen og giver ham navnet Ghost. Mange år senere, da Ghost er vokset op (og begyndt at ligne Karl Urban), vender vikingerne tilbage for at slagte hans nye familie. Clancy Brown (Highlander) spiller lederen af de blodtørstige vikinger.

Brugerne skriver om Pathfinder (Karl Urban):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 23. januar 2017
Remake
Genindspilningen af den væsentligt bedre norske film fra 1988 består næsten af lutter klichéer og må betegnes som det reneste hævndrama som genren kan opbyde, men den fungerer og dét er det centrale her. Tempoet er højt, bodycount i top, drabelige dueller og den barske natur som bagtæppe for begivenhederne skaber den nødvendige dynamik i en ellers meget enstrenget historie. Karl Urban er god i hovedrollen som en kriger der vokser op hos en fremmed stamme og skal hævne sig, da en brutal bande overfalder og myrder dem allesammen - undtagen ham selvfølgelig. Udmærket underholdning, men originalen er bedst.

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 16. februar 2008
arggg så er der dømt action.
Denne film skal ses. det er en fed film og vikingernes brutalitet og der sker dælme også noget med sværd :) den kan godt gå hen og blive gur''' yeah.. ikk noget man skal lege med derhjemme da.

Anmeldt af René, Åbyhøj 8. februar 2008
Til kamp mod de fæle orker .... øh, vikinger!
Nogen i filmbranchen regner tydeligvis med at have fundet frem til den ultimative succes-formel for, hvordan en voldelig actionfilm skal skæres. Og når dét sker, skal citronen naturligvis også presses til sidste dråbe. Vi har allerede set denne formel taget i brug i film som "Sinn City" og "300", og med "Pathfinder" kunne noget næsten tyde på, at vi nok endnu ikke har det sidste til den.

Hvis man i forvejen er bekendt med "300", så har man allerede en lille idé om, hvad man kan forvente sig af "Pathfinder": Masser af rå vold og CGI-frembragte blodsprøjt, samt kornede billeder med unaturlige farver. Der er dog ingen dæmonisk udseende persere med i "Pathfinder", men derimod en hel masse dæmonisk udseende "vikinger", hvis indbyrdes kommunikation mest synes at bestå af gutterale gryntelyde. Størsteparten af karaktererne i filmen er én-dimensionelle, og ganske uinteressante.

Smag og behag - men det var altså ikke en film, der sagde mig det helt store. Så foretrækker jeg trods alt "Den trettende kriger", som filmen også er blevet sammenlignet med. I virkeligheden nok slet ikke så underligt, at den ikke nåede de danske biografer.


Anmeldt af Extract, Dyssegård 22. december 2007
Vikingerne kommer!
Vikingerne kommer i den grad i Nordamerika, hvor de forlyster sig med at nedslagte indianerstammer for at skaffe dem selv lebensraum. Anført af Ghost i det kæmpe brød Karl Urbans skikkelse bevæger vikingerne sig som en ubambjertig slagtemaskine igennem indianerland. Vikingerne taler islandsk og indianerne taler engelsk i filmen. Indianernes redningsmand er her en forladt vikingedreng som de adopterede. Det er en virkeligt flot og spændende film, omend den ikke er vanvittigt original, da det er en remake af den norske 'Veiviseren'. Vi er i 'Den 13. Kriger' universet og denne film rummer mange af de samme kvaliteter som denne. Usædvanlig god film der uretfærdigvis ikke er blevet vist i biografen herhjemme. Den søde Moon Bloodgood er øjenguf.

Anmeldt af Monkeyman, København S 26. juli 2007
Vilde vikinger på indianerjagt
Havde hørt mange dårlige ting omkring Pathfinder, men overraskende nok syntes jeg den var udemærket. Der ting her og der som halter, men jeg blev underholdt. Underligt at denne film aldrig nåede til de danske biografer. Hvis du kan lide ''Den 13 Kriger'', så kan du ikke undgå Pathfinder.

Ret din egen anmeldelse af Pathfinder (Karl Urban) - klik her

Start en debat om filmen Pathfinder (Karl Urban) - klik her

Start en debat om denne udgave af Pathfinder: Extended Edition (BRUGT) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45