An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

There Will Be Blood  (DVD) There Will Be Blood

Udgivet 8. april 2008 af Paramount PRT347924 / UPC# 097363479246

There Will Be Blood  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Miramax - 2007
USA - Farve - 158 min
Ønskeliste
Drama
Filmens specifikationer
Original titel: There Will Be Blood
Instruktør: Paul Thomas Anderson
Medvirkende:
Daniel Plainview  Daniel Day-Lewis
Eli Sunday   Paul Dano
Henry Brands  Kevin J. O'Connor
H.W. Plainview  Dillon Freasier
H.W. (Older)   Russell Harvard
Fletcher Hamilton  Ciarán Hinds
H.B. Ailman  Barry Del Sherman
Prescott  Paul F. Tompkins
Baby H.W.  Harrison Taylor
Baby H.W.  Stockton Taylor
Vis alle medvirkende...
Stikord: Olie
Religion / Kirke / Gud
Small-town
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 21

Gennemsnit: 9.3 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Thomas
Lars

There Will Be Blood

I bedste gnækkende, excentriske stil spiller Daniel Day-Lewis olie-pioneren Daniel Plainview, en nådesløs forretningsmand, der har haft stor succes - ikke mindst fordi han er villig til at ofre alt, sig selv inklusive, for at opnå den. Plainview har netop fået et tip om et specielt rigt olieområde og ankommer således til en lille flække af en by, kaldet Little Boston. Her er det store omdrejningspunkt den lokale kirke med den karismatiske unge præst Eli Sunday (Paul Dano, fra Little Miss Sunshine) i spidsen. Plainview får lov til at bore på Sunday-familiens jord, men han har ikke specielt meget lyst til at dele rigdommen med disse simple folk og gør, hvad han kan, for at snyde dem. Der går ikke lang tid, før Daniel Plainview og Eli Sunday støder sammen i et modbydeligt opgør om olie, penge og selve livet.

There Will Be Blood er en besynderlig afstikker for instruktøren Paul Thomas Anderson (Boogie Nights og Punch-Drunk Love), ikke bare på grund af stil og miljø, men også fordi det er den første film, han har lavet, der er baseret på et andet værk, nemlig romanen "Oil!" af Upton Sinclair fra 1927.
    Daniel Day-Lewis står ikke ud af sengen for hvem som helst. Dette er blot hans tredje film siden 1997.
David

Specielt om denne udgivelse:

  • Ingen special features

Brugerne skriver om There Will Be Blood:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 22. februar 2009
Da olien sprang
Vi er omkring år 1900. Den lille by Little Boston får besøg af den omrejsende Daniel Plainview og hans søn (kom man lige til at tænke på Mads Skjern!?!), der er interesseret i området fordi der er fundet olie. Det varer ikke længe inden han har fået stablet et større foretagende på benene, og sammen med en lokal metodistpræst begynder de at udvide deres interesser. Men Plainview er plaget af indre dæmoner, et hadefuldt sind og en afsindig grådighed som langsomt begynder at underminere hele hans tilværelse.
Instruktøren har kastet sig over et større projekt med denne film, og måske - som det antydes i nogle af de andre anmeldelser her på sitet - en alt for stor én af slagsen. Jeg kender kun Anderson fra film som "Magnolia" og "Boogie Night", film der forekommer mig at være afgørende mere interessante end denne. Romanen der danner grundlag for filmen er sikkert utroligt spændende, men det lykkes kun glimtvis at få indtryk af dette. Filmens første time er ganske godt opbygget og de undertrykte følelser og den lurende psykopati er glimrende formidlet samtidigt med, at filmens handling skrider lydefrit frem. Men så begynder filmen gradvist at ryge ind i problemer. Motivationen skrider og de afgørende scener til sidst er uden dramatisk rygdækning fra hvad der er gået forud. Resultatet er at filmen begynder at smuldre en del. Man begynder også at kede sig lidt.
Daniel Day Lewis vandt jo for sin rolle, og det er egentlig mærkeligt. Det fortæller vist mere om, hvilke præstationer der var at vælge imellem dengang. Ikke at han spiller dårligt - man har vist aldrig taget ham i at spille skidt - men det er ikke nogen tour de force man er vidne til. Derfor bliver den megen fokus på hans karakter noget problematisk, også fordi de øvrige karakterer er svagt tegnet. Oven i dette forsøger Anderson at gøre sin film episk, hvilket den slet ikke er. Man kunne nævne mange helaftensfilm som dækker meget mere land end denne på den samme tid. Men det ændrer ikke ved, at filmen alligevel formår at give et indblik i en splittet mands sind og samtidigt fortællle en elementært spændende film om grådighed. Men netop kun elementær. Filmen skal ses igen - det fortjener den om ikke af andre grunde så for at man kan overbevise sig selv om, at den fortjener at blive kaldt en god film.

Jeg tilslutter mig uden videre M og Svend Eriks kritik af filmen.

Anmeldt af jona, Køge 10. august 2008
There Will Be Blood
En okay film

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 6. august 2008
Den onde mand
Plainview udvikler sig gennem 2 timer og 38 minutter mod psykosen. Den historie er fortalt sporadisk og ikke synderligt relateret til filmens andet tema: olien. Det må være en misforståelse - om ikke andet, så opleves det desværre som en misforståelse. Og misforståelsen bliver så meget desto større på grund af den megen plads Daniel Day-Lewis får at boltre sig på med sin knortede udlægning af figuren. Det er meget vanskeligt rent dramaturgisk at tegne en identitet uden at relatere den til andre figurer, og det er næsten det Anderson forsøger. Derfor ender hans portræt faktisk også med at blive halvkedeligt og dermed filmen for lang. Alt for lang.
Nogle kritikere har set Plainviews liv som en kommentar til det amerikanske erhvervsliv: skruppel- og hensynsløst, uetisk og morderisk. For at gøre sådan en tolkning langtidsholdbar, skulle vi efter min opfattelse have haft nogle flere vink herom - det skulle i højere grad have været anvendt som en dramatisk vinkel. Det bliver imidlertid kun til antydninger, som vi selv kan tillægge hvilken som helst betydning.
Flot fotografering, fine landskabsbilleder (som dog kun indledningsvis udnyttes til karakterisering vores protagonist), interessant score. Uforståelig hype omkring den færdige film. Det står nu klart for mig, hvorfor det blev No Country for Old Men; den har langt mere substans.

Anmeldt af Monkeyman, København S 15. juli 2008
Det sorte guld
I forhold til ''No Country For Old Men'', så syntes jeg bestemt at Paul Thomas Andersons ''There Will Be Blood'' havde fortjent Oscaren for bedste film.

Filmen er velfortalt og behøver jeg at nævne i store træk, at Daniel Day-Lewis spiller mere end bare fremragende.
Desuden er hele molevitten flot og stort filmet, og en filmnørd vil savle over dette syn, men desværre bliver værket hér aldrig episk og mesterligt, som det nok var meningen det skulle ha' været.
Er i store træk enig i, at hovedpersonen Daniel Plainview fylder for meget, og derved skubber skuespillere som Paul Dano ud på sidelinien, som iøvrigt også gør et hæderligt stykke arbejde som den unge præst Eli Sunday.
Men se dog denne film, at vige udenom vil være tåbeligt.

Anmeldt af Mads, Gentofte 19. marts 2008
Wannabe Mesterværk
"There Will Be Blood" er en af de film, der så inderligt gerne vil være et mesterværk, at man har mest lyst til at tilgive den, når det ikke helt lykkes.

Teknisk set er det en af de bedste film, jeg har set i rigtig lang tid. Instruktionen, kameraføringen, scenografi og særligt soundtracket bidrager til en overdådig miljøbeskrivelse, der er så levende og virkelighedstro, at man skal overbevise sig selv om, at den ikke er optaget i 1927.

En bidragende faktor til filmens troværdig skal findes i one-man-showet Daniel Day-Lewis, der leverer en solid præstation, der virkelig er ankeret for hele filmen. Desværre er han og "Plainview" karakteren også en del af filmens grundlæggende problem. "Plainview" er en bred, udadvendt karakter (læs: "En giv mig Oscaren-rolle"), og Day-Lewis spiller ham med enormt store armbevægelser, der er på grænsen til parodi. Der er ikke noget subtilt underspil her.

"Daniel Plainview" fylder simpelthen så meget, at de andre karakterer nærmest forsvinder i det rå og barske Californien. Paul Dano gør, hvad han kan som præsten, men hans præstation lider under manglende screentime. Konflikten mellem kapitalismen/darwinismen kontra religion bliver derfor ikke jævnbyrdig, og er grundlæggende fattig på nuance i sin udlægning.

Dette er symtomatisk for hele filmen. Den mangler nuancer og facetter i sin historie og underliggende symbolik, som i sig selv er ganske simpel. Paul Thomas Anderson virker nærmest som om han trækker sig tilbage, hver gang filmen åbner op for dybere symbolik eller perspektivering til den nuværende oliekamp. Den forbliver et (interessant) portræt af en ondskabsfuld mand, uden rigtigt at ville mere, hvilket er lidt skuffende.

Dette problem skal findes i filmens manuskript, der er for ensporet til rigtigt, at engagerer på et dybere plan, og derved komme op på mesterværk niveau. Filmens teknisk niveau, matches desværre ikke af det indholdsmæssige.

"There Will Be Blood" er dog stadig en seværdig film, dog uden at være det mesterværk, den selv stræber så hårdt efter.

Anmeldt af windfeldt, Nørresundby 14. marts 2008
"I drink your milkshake".
Fantastisk film af paul thomas anderson, der skulle havde vundet en oscar i år for denne film for det er helt klar den bedste, der var i feltet i år.
Filmen handler om en oliemagnet og hans søn som tager til en lille søvnig by i USA som hedder Little Boston og dette ændre livet for mange af de involvered i filmen.

Manuskript,instruktion,kameraføring,scenografi og skuespillet er i verdensklasse specielt Danil day lewis er helt fænemonal i hovedrollen.
Den bedste film jeg har set i meget lang tid.


Ret din egen anmeldelse af There Will Be Blood - klik her

Deltag i debatten om filmen There Will Be Blood - klik på "svar"

 Forfatter Emne: There Will Be Blood
windfeldt

There Will Be       Blood (BRUGT) There Will Be Blood (Blu-ray) There Will Be Blood
Se alle titler her
Sendt 2008/05/27 20:49:10 IP: Logget Svar...

DVD

Hej...
jeg vil gerne vide noget,om hvornår den danske udgave af "There will be blood" udkommer, da jeg ikke har kunnet finde nogen udgivelsesdato endnu.
Håber at nogen vil svare mig på dette.
robertm1912

Sendt 2008/05/28 11:46:53 IP: Logget Svar...

There Will Be Blood

Ifølge GDC skulle den udkomme på dvd og blu-ray d. 29. juli.

Start en debat om denne udgave af There Will Be Blood - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45