An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Top Gun (Collector's Edition) (Blu-ray) (BD) Top Gun (Collector's Edition) (Blu-ray)

Udgivet 12. maj 2009 af Fox-Paramount DK1101058 / UPC# 7332431994386

Top Gun (Collector's Edition) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 1986
USA - Farve - 109 min
Ønskeliste
ActionDramaRomantik
Filmens specifikationer
Original titel: Top Gun
Instruktør: Tony Scott
Medvirkende:
Maverick   Tom Cruise
Charlie   Kelly McGillis
Iceman Kazanski  Val Kilmer
Goose Bradshaw  Anthony Edwards
Viper Metcalf  Tom Skerritt
Jester Heatherly  Michael Ironside
Cougar  John Stockwell
Wolfman  Barry Tubb
Slider   Rick Rossovich
Sam Merlin Wells  Tim Robbins
Vis alle medvirkende...
Stikord: Top Gun
Fart og spænding
Fly / aviation / lufthavn
Militær / soldat
Pilot
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 75

Gennemsnit: 8.4 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Hans Kr.
Thomas
Lars
Søren
Jan
John

Take My Breath Away!

Er du til fart og action, er der kun én ting, der duer - Top Gun, flådens prestigefyldte eliteskole for jagerpiloter i verdensklasse og titlen på den tempofyldte biografsucces, der satte helt nye publikumsrekorder.
     I filmen, der blev hans gennembrud og gjorde ham til verdens største filmstjerne, ses Tom Cruise som den unge pilot Maverick, der følger sit instinkt i stedet for reglerne, og som tvinges til at se sine personlige dæmoner i øjnene for at klare sig i en verden, hvor det gælder om at være den bedste. Her må han slås med de andre piloters holdninger samt en historie om sin far, der begik nogle fatale fejl, som førte til hans egen og andres død.
     Maverick er ikke bleg for at træde de andre over tæerne, men han er dog mere forsigtig over for den kvindelige instruktør Charlie (Kelly McGillis), hvis interesse for den lovende unge jagerpilot udvikler sig ud over det rent faglige. Anthony Edwards spiller navigatøren Goose, og Val Kilmer spiller rollen som ærkerivalen Iceman, der altid følger reglerne.

Filmen blev optaget i Fightertown i USA - virkelighedens Top Gun-jagerpilotskole. Under optagelserne blev der anvendt rigtige F-14 Tomcat-jetfly og ægte Top Gun-piloter for at filme de mest storslåede luftscener nogensinde. Det gør filmen til en nervepirrende oplevelse, man sent glemmer.
     Top Gun er spækket med fantastiske kampscener i luften, hed romantik på landjorden, uforglemmelige skuespilpræstationer og et fantastisk soundtrack med fede 1980'er-hits.

Brugerne skriver om Top Gun (Tom Cruise):

Anmeldt af goggly, Brønshøj 25. april 2013
lunken
Filmen er så fuld af klicher og virker som en reklame for det amerikanske luftvåben med et storsælgende soundtrack i ryggen, bankede pige hjerterne i takt. Men hold da kæft hvor kedeligt og ligegyldigt er det. Se hellere Legend der er klasse.

Anmeldt af FSD, Charlottenlund 29. maj 2010
Elsk den eller had den...
"Top Gun" er i hvert fald ikke til at komme uden om, heller ikke 24 år efter den ramte biograferne. Det er bestemt ikke den bedste film, jeg har set, den forherliger i den grad det amerikanske flyvevåben og dialogen er heller ikke helt troværdig. Til gengæld er den underholdende! Det er bestemt ikke Tom Cruises dårligste præstation og visuelt er den ret lækker, især når man tænker på, at det er jo er en 80'er film.

Anmeldt af lookalot, København K 12. september 2009
Os og så de andre.....men ganske underholdende, hvis man ellers glemmer hvad det egentlig ER man sidder og ser på!

Kelly Mcgillis er ret cute i den, en skam at hun ikke (også) er til mænd! :O(

Ridley Scott´s reklame-opfostrede-lillebror, instruerer det bedste han har lært. Gode flysekvenser.

Anmeldt af Philippe Engelstoft, Tørring 3. august 2008
Top Gun
Røvfed/ dødspændende flyfilm helt klart en af Tom Cruise alderbedste film han har vært med i, det synes jeg godt, kan helt sikker anbefales sindsyg godt 80'er musik, dødspændende fra Tony Scott, Cruise og Mcgillis spiller supergodt.

Anmeldt af René, Åbyhøj 7. marts 2008
Ikke om jeg dog fatter al postyret ....
Nå, men så fik også jeg set "Top Gun" - filmen som mange stadig går og taler om. Der er sikkert en del nostalgi involveret, vil jeg tro. Når jeg nu tager et kig ned over siden her, og ser på den imponerende fremvisning af stjerner, må jeg nødvendigvis også føle mig som dén Rasmus Modsat, jeg måske i virkeligheden er. Men altså:

Hvis man lige ser bort fra lidt flyvning i filmen, lidt motorcykelkørsel, lidt Volleybold-spil, lidt flirten med den kvindelige instruktør, er der i virkeligheden ikke tale om andet end et svulstigt opsat melodrama, med masser af patos. Visse af filmens scener er decideret Soap Opera, og radiokommunikationen imellem Maverick og Iceman ligner noget filmet radio-teater, hvor alting skal siges to gange. ("I'm hit, I'm hit", "Don't leave my wing, don't leave my wing", "I'm after him, I'm after him", osv., osv.)

Jeg kan dog godt leve med alt dette - selv om jeg også er temmelig sikker på, at der ikke venter mig noget gensyn med denne film ude i fremtiden. Hvad jeg derimod synes er direkte ulideligt ved denne groft overvurderede film, er dens påtrængende brug af tidstypisk mainstream 80'er-musik. Tony Scott har sikkert bare misforstået opgaven, og i stedet troet at han skulle producere en udvidet musikvideo.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 12. september 2007
Underholdning på autopilot
Det er ikke ret meget at tænke over i denne film, så parkér hjernen og fyr op for surroundanlæget. Tom Cruise spiller Tom Cruise. Kelly McGillis er alt for god til at være med i denne film. Flyakrobatik og aktion og lidt kærlighed mellem Cruise og Gillis. Den bløde metermellemvare fra lillebror Tony Scott i glittet reklamefilmsindpakning. Den underholder så længe den varer og så er den heller ikke længere.

Anmeldt af Monkeyman, København S 11. september 2007
Pentagon's favorit film
I ''TOP GUN'' er der virkeligt ikke spare på støtte fra det amerikanske militærsystem, Tony Scott har her med fået en ordenlig del af forsvaret til dette underholdning's flick. Med Aviator briller og tæt klippet hår, følger vi piloten Maverick under hans quest til at blive jetjagerpilot, og helt nemt bliver det dog ikke.
''TOP GUN'' har ihvertfald nogle skøndhedsfejl, såsom plottet (alt alt for ligetil og kedeligt) og skuespillet(følger intet nærvær og det bliver alt for stereotypt). Men når det så er sagt, så kan man på den anden side ikke lade vær med at falde for Top underholdningen og Top rocksoundtracket. Udemærket, men ikke den bedste USA propoganda film.

Anmeldt af Kasper, Aalborg SV 25. maj 2007
Top Gun
Er helt sikkert en af Tom Cruise's bedste film.

Anmeldt af Jesper Houmøller, Slagelse 8. august 2005
Underholdning i topfart
Jeg er nok præget af at jeg er opvokset i 80'erne og derfor ikke afskrækkes af hverken yoyo'er, breakdance eller middelmådige politiserier.
Set med fuldstændig neutrale øjne, så er top gun ikke en film, hvor man "får en masse med sig", men er absolut værd at tjekke - en klassisk amerikansk handling, med vægt på fart, gode flyscener og macho-stridigheder mellem piloternes hovedpersoner. Skal afgjort nydes på stor tv skærm med god surroundsound - så det bliver ligesom at være der selv. Idet hele taget en film, hvor man som fyr med tabte drengedrømme, får lov til, i halvanden time at sætte sig i cockpittet og flyve afsted med overlydsfart. Men igen - ikke en film der giver anledning til tankebryderi bagefter.
Personligt er filmen for mig symbolet på én af mange ting der prægede den idylliske teenagetid - derfor vil den altid være et hit - netop fordi den bringer ens tanker tilbage til nogle gode år.

Anmeldt af Rasmus, Aalborg SØ 19. juli 2005
Reklamefilm
Top Gun virker mere som en reklamefilm for det amerikanske luftvåben fremfor en rigtig film. Historien er ekstremt tynd og fyldt med klichéer. Skuespillet er middelmådigt, og kemien mellem Cruise og McGillis virker ikke overbevisende. Altså er der med andre ord ikke tale om den helt store filmoplevelse.

Anmeldt af Pintoz, Herlev 7. maj 2005
værken skide go eller dårlig... en lidt... naah-film!

Anmeldt af ch, Odense C 7. maj 2005
Top Gun er og bliver en rigtig drengerøvsfilm, men den formår alligevel at levere en god gang underholdning, hvor ens højttalere bliver testet til det yderste. Rent intellektuelt er det måske ikke højeste filmkunst, men inden for sin kategori må man sige, at Top Gun virkelig leverer varen.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 28. marts 2005
Up where we belong
Scott den yngres Citizen Kane (host). Filmen som alle drenge med respekt for sig selv i 80'erne så mindst 10 gange om ugen. Filmen er måske lidt overlæsset med olie indsmurte machomænd. Men okay underholdning når man løber over den i dvd rækken. I bund og grund er den vel et godt bevis på hvad Cruise talent rækker til?

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 26. december 2004
Lidt fly, lidt bike, lidt bimbo!
Are you serious?

Anmeldt af MariusEJ, Aalborg 8. december 2004
Glimragende film med masser af action fra start til slut...gode skuespillere..og ikke at forglemme soundtracket...fabelagtigt godt valg af musik der sammen med de glimrende skuespiller præstationer og de fabelagtige luftfotos skaber en rigtig wannabe fighter´pilot stemning...en must have som kan ses igen og igen..og igen..sammen med damen eller gutterne..!

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 1. juni 2004
Ace
Hver gang Tony Scott tager sig sammen kommer der en helstøbt drengerøvsfilm ud i den anden ende - og Top Gun er en af de bedre. Man skal naturligvis kunne leve med såvel Tom Skerrit, Tom Cruise og Val Kilmer for fuld skrue, hvilket er notorisk vanskeligt for nogle. Men Top Gun er fuld af intense Scott-billeder, fed musik og nogle af de bedste og mest overskuelige flyscener, der nogensinde er lavet. Og så har fotografen virkelig fået lov at kæle for flyene. Fed film. Fetich.

Ret din egen anmeldelse af Top Gun (Tom Cruise) - klik her

Deltag i debatten om filmen Top Gun (Tom Cruise) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Top Gun
Monkeyman

Top Gun Top Gun (Remastered) (Blu-ray) Top Gun (4K UHD & Blu-ray) Top Gun (Remastered) (Steelbook) (Blu-ray) Top Gun
Se alle titler her
Sendt 2009/07/31 12:56:44 IP: Logget Svar...

Bedre fås det vel ikke

Top Gun på Blu-ray, er en super oplevelse og et tilfredsstillende opdatering på en 80'er klassiker.
Man bør absolut ikke undgå at købe filmen på Blu-ray, især ikke hvis man i forvejen er vild med Team Maverick & CO.
Kan købes for 100 dask, og det dælme i orden!
Svend Erik

Sendt 2009/07/31 22:49:14 IP: Logget Svar...

Det er så'en det er

Varmedisen fra de der store jetmotorer har aldrig været bedre end på BD. Og lyden af de gamle strofer...
Både popcorn, fadbamser - eller en tyktflydende whiskey går fint til denne ultimative form for eskapisme.
Du har først set "Top Gun", når du har set den på Blu Ray. Husk: Skru op for alle 110 W.

Start en debat om denne udgave af Top Gun (Collector's Edition) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45