An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Panasonic - produkter med livskvalitet

Panasonic Corporation har som grundlæggende mål at levere produkter og tjenester, som forbedrer livskvaliteten. Panasonic Corporation er en af de største producenter i verden af elektronik, og desuden er en af verdens største virksomheder overhovedet. Virksomheden har mere end 200.000 medarbejdere og en årlig omsætning på ca. 700 milliarder kroner. Panasonic Corporation har over 300 produktionsanlæg og forsknings- og salgsafdelinger. Over halvdelen af produkter, der sælges i Europa, er også producerede i Europa.
    Panasonic Nordic AB er et helejet datterselskab af Panasonic Corporation. Panasonic blev tidligt et velkendt varemærke, i høj grad takket være den høje kvalitet af tv- og videoapparater. I dag tilhører virksomheden en af de førende virksomheder i Danmark inden for en række forretningsområder som f.eks. lyd, billede, data og telekommunikation. Disse områder bliver nu i langt højere grad integreret og interaktive pga. udviklingen af den digitale teknik.
    Panasonic Corporation blev grundlagt i 1918, da den 23-årige grundlægger Konosuke Matsushita startede en lille virksomhed med to ansatte (sin kone og sin morbror) for at fremstille og sælge en forbedret udgave af en lampefatning, som han havde designet. I dag er Panasonic Corporation en af de største producenter i verden af elektroniske og elektriske produkter med mere end 200.000 medarbejdere over hele verden. Produktporteføljen, med varemærker som Panasonic og Technics, strækker sig fra elektroniske komponenter til elektroniske konsumentprodukter, hvidevarer, fabriksautomatiseringsudstyr, informations- og kommunikationsudstyr og husholdningsprodukter.

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45