An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

24:  The Complete Series & Redemption (Gift Set) (DVD) 24: The Complete Series & Redemption (Gift Set)

Udgivet 18. januar 2011 af SF Studios DFS80049997 / UPC# 5707020499979

24:  The Complete Series & Redemption (Gift Set) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 20th Century Fox - 2001-2009
USA - Farve
Ønskeliste
ActionDramaThriller
Filmens specifikationer
Original titel: 24
Dansk titel: 24 timer
Medvirkende:
Jack Bauer  Kiefer Sutherland
Chloe O'Brian  Mary Lynn Rajskub
Bill Buchanan  James Morrison
Wayne Palmer  D.B. Woodside
Tom Lennox  Peter MacNicol
Karen Hayes  Jayne Atkinson
Morris O'Brian  Carlo Rota
Milo Pressman  Eric Balfour
Nadia Yassir  Marisol Nichols
Curtis Manning  Roger R. Cross
Vis alle medvirkende...
Stikord: 24 timer
Real-time
CIA / FBI
Gidseltagning
Paranoia
Terrorisme
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 37

Gennemsnit: 9.4 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Hans Kr.
Mogens
Lars
Søren

Dette er den længste dag i mit liv!

Agent Jack Bauer (Kiefer Sutherland) kan lige så godt vænne sig til ikke at få sin nattesøvn. Straks han skal til at slappe af i familiens skød, ringer CIA og kaster ham ud i et livsfarligt spil, hvor hele nationens sikkerhed står på spil. I løbet af et nervepirrende døgn skal Jack forsøge at rede alle trådene ud - forhindre præsidentattentater, befri uskyldige gidsler, finde atombomber, afværge 3. verdenskrig og naturligvis fange bagmændene!

Klik her for alle udgivelser af 24 på DVD...
Niels Ole

Brugerne skriver om 24 (TV-serie):

Anmeldt af Vaesen, Nykøbing F 14. juni 2012
Da jeg så 24 sæson 1 for første gang, var jeg fuldkommen hooked efter sidste afsnit.
Jeg glædede mig til hvert afsnit for at se, hvad der nu skete. Den holder spændingen i top hele vejen igennem.
Og det gælder også for de resterende sæsoner af serien. Man mister helt pusten, fordi der hele tiden sker noget nyt og der stort set er action og spænding hele tiden.
Man sidder på kanten af stolen stort set konstant og den er neglebidende, fordi man hele tiden venter på, hvad der sker som det næste.

Personligt synes jeg, at de to første sæsoner er de absolut bedste. Dermed ikke sagt, at de andre er elendige, for det er de bestemt ikke. Slet ikke. Jeg synes afgjort, at hele serien er fremragende. De der står bag at skrive denne serie, har absolut gjort et fantastisk stykke arbejde. De formår at holde seeren fænget hele vejen igennem de 24 timer og efterlader en med den følelse, at man så afgjort gerne ville have haft mere. Det er absolut en af mine yndlingsserier og det er surt, at de kun har lavet 8 sæsoner. Men ok, på et eller andet tidspunkt bliver det vel efterhånden svært at finde på nye, spændende plots. Men skulle de nu finde på at lave en ny sæson af serien på et tidspunkt, så skal de ikke høre et ondt ord fra mig om det ;)
Det eneste minus kan self være, at når man starter med at se denne serie, så er man nødt til at se alle 24 afsnit for at få slutningen med og for at vide, hvad der sker undervejs. Det nytter simpelthen ikke at springe et enkelt eller to afsnit over - så er man fuldkommen lost. Men jeg synes det er et lille minus i forhold til, hvordan serien ellers fungerer. Man bør gøre sig de ihærdigste anstrengelser for at komme igennem alle 24 afsnit (hvilket ikke skulle blive et problem for mange, da den er så spændende). Desuden bliver man rigeligt belønnet undervejs.

Serien er bygget op omkring CTU agenten Jack Bauer, hans familie og hans arbejdsplads. I første sæson bliver hans familie kidnappet og kidnapperne forlanger nu, at Jack gør præcis hvad de siger ellers slår de hans familie ihjel. Mens Jack desperat gør hvad de siger, prøver han samtidig på flere forskellige måder at finde frem til hans kone og datter. Det er et kapløb mod tiden og tiden er ved at rinde ud for Jack ..... og det bliver ikke bedre af, at der er en alvorlig mistanke om, at en fra deres bureau er en spion ...

I anden sæson truer terrorister med at detonere en atombombe et sted i USA. Jack bliver hentet tilbage til CTU for at få ham overtalt til at hjælpe dem med at finde bomben. Men så nemt går det ikke. Og igen kommer tiden nærmere og nærmere for den deadline terroristerne har givet for at sprænge bomben ....

Personligt synes jeg, at det er en fremragende serie. Det er forfriskende med en serie, som ikke ligner alle andre og som alligevel har en masse forskellige aspekter med; såsom venskab, forræderi, loyalitet, spænding, action, kærlighed, familie ... den har stort set det hele. Men hvis man elsker en god serie med masser af spænding og action og hvor man virkelig skal bruge hovedet, så er denne serie absolut perfekt ;)

Skriv din egen anmeldelse af 24 (TV-serie) - klik her

Deltag i debatten om filmen 24 (TV-serie) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: 24: Complete Series 1
lfc1892

24 timer: Sæson 2 (7-disc) 24:  Seasons 1-3 (BRUGT) (20-disc) 24 timer: Sæson 3 (7-disc) 24: Season 4 (7-disc) 24:  Season 4 (7-disc) 24:  Season 3 (7-disc) 24:  Season 2 (7-disc) 24:   The Complete Series + Live Another Day
Se alle titler her
Sendt 2003/01/11 19:09:57 IP: Logget Svar...

Bør man købe serien?
ma

Sendt 2003/01/11 19:24:34 IP: Logget Svar...

Køb af 24

Det synes jeg da.
Jeg så serien da den blev vist i TV, og skal selv have anskaffet den på et eller andet tidspunkt.
Den er seværdig og nytænkende, men det er jo altid smag og behag....


Sendt 2003/09/15 16:13:52 IP: Logget Svar...

24 timer II

Jeg har netop gennemset 24 timer I på dvd - og jeg følte mig underholdt til op over begge sokkeholdere. Fin serie - hvis man vel og bemærket undgår den forfærdelige alternativ slutning, der stinker værre end Star Wars Episode 1.
Mit spørgsmål er så, om nogen ved, hvornår sæson 2 kommer med danske undertekster?
Jones

Sendt 2006/01/22 00:06:43 IP: Logget Svar...

50/50

Jeg synes helt klart at det er en spændende serie, men det værste ved DVD'en, for mit vedkommende, er at man begynder, også ikke får den set færdig før man nærmest må starte forfra. Eller også bruge ferien på den. Så er det nemmer med de serie hvor et afsnit tager en halv time, og ikke i samme forstand er sammenhængene.
FilmHistorie

Sendt 2006/04/26 20:15:32 IP: Logget Svar...

"24 timer" er en af de fedste serier nogensinde

- men ærligst talt, så ser jeg dens "budskaber" som knap så fede, men snarere umoralske og forkerte:

(1) Tortur er okay, når vi gør det.
(2) Alle indvandere er terrorister.
(3) USA's problemer er verdens problemer.

Har nogen andre tænkt over det eller er jeg den eneste?


Sendt 2006/04/27 13:01:04 IP: Logget Svar...

køb af 24 timer

man bør helt klart eje alle sæsoner af 24 timer. jeg har selv sæson 1 - 3 og dem har jeg ikke fortrut at jeg har købt...venter bare på ar sæson 4 kommer med danske tekster
Karina

Sendt 2006/06/07 19:31:50 IP: Logget Svar...

Enig med Kasper

Jeg ser trofast hver eneste afsnit og har gjort det hele vejen igennem. Bauer styrer! Men jeg er fuldstændig enig i, at det halter med moralen! Og jeg er i det hele taget ret træt af amerikansk selvfedhed. De gjorde et nummer ud af at vise, at ikke alle mellemøstlændinge er onde i 4. sæson, men det var ikke rigtig det, vi bed os mest fast i. Og når man lige sidder og tænker efter, når skærmen er slukket og nerverne lægger sig igen, så er det et rystende billede der formidles af tortur. Det virker nærmest som en "Se selv hvad der sker, hvis vi ikke gør det" retfærdiggørelse. Og får man først øje på det, så er det sgu lidt kvalmt. Kunne til gengæld meget godt lide billedet af den totalt inkompetente præsident, vi sluttede af med... skal vi tænke på nogen bestemt...?
Caro

Sendt 2006/06/07 19:49:45 IP: Logget Svar...

jep, man bør helt sikkert købe serien. alle sæsonerne er mega spændende hele vejen igennem.
Caro

Sendt 2006/06/07 19:55:15 IP: Logget Svar...

jep, man bør helt sikkert købe serien. Alle sæsonerne er mega spændende hele vejen igennem. Jeg har selv alle 4 sæsoner og kan ikke vente til 5 sæson udkommer. Men det bedste sæson er og blir nu den første.
mwn

Sendt 2006/06/26 13:53:14 IP: Logget Svar...

For nemt

Det kasper-lauritzen.dk skriver passer jo cirka på alt hvad der bliver produceret i den vestlige verden. Netop 24 timer er lidt en undtagelse.
Jeg syntes jeg afsløere for meget hvis jeg skriver i detalje, men Jack er ikke en superhelt, han er meget mere en fasict der ikke skyr noget middel for at nå sit mål. Og så har han el præss i rykken.
Jack er så forkert at det bliver fantastisk.
Karina

Sendt 2006/06/28 15:34:39 IP: Logget Svar...

Totalt sjovt formuleret!

For det fuldstændig rigtigt!
Anders Jørgensen

Sendt 2006/11/13 15:43:40 IP: Logget Svar...

Fed serie!!

Jeg er også en af dem der har fulgt samtlige afsnit (Nogle sesoner flere gange) og synes absolut man bør købe 5éren. Denne har hævet niveauet langt fra 4éren, som jeg synes var håbløs, med alt for mange misforståelser CTU medarbejderne imellem, og alt for forudsigelig. Men synes nu stadig alle sesoner er god underholdning.
LEXX

Sendt 2007/01/02 20:36:18 IP: Logget Svar...

Nogle som kan fortælle mig hvorfor det ur som kommer på skærmen springer minutter over når der bliver sort skærm og uret kommer til syne igen
robertm1912

Sendt 2007/01/03 09:47:43 IP: Logget Svar...

Reklamepause

Af samme årsag som at hvert afsnit (hver time) kun varer ca. 42 minutter.
Uret dukker op umiddelbart før og efter reklamepausen på amerikansk tv. Men på dansk tv og på dvd er der jo ingen reklamepauser, hvorfor man vil opleve at uret "springer".
ch

Sendt 2008/03/05 15:58:51 IP: Logget Svar...

Er jeg den eneste ?

Er jeg den eneste der ikke er specielt vild med 24 timer ? Jeg har det lidt på fornemmelsen for alle jeg kender, ja selv mine forældre sidder klistret til skærmen når Kiefer Sutherland redder verden. Det jeg ikke bryder mig om ved serien er den rystede kameraføring, som selvfølgelig skal gøre det mere realistisk og forøge spændingen, men når det bliver brugt så meget som her, så irriterer det mig. Det virker værre end dogmefilm, "Festen" er jeg f.eks. helt vild med, så det er ikke fordi jeg ikke kan lide lidt "rysteri". Desuden synes jeg at 24 Timer er lidt for udspekuleret mht. til at vise de tekniske vidundere de har til rådighed - det virker næsten som en reklamefilm....
Thomas Aquinas

Sendt 2012/06/14 08:54:05 IP: Logget Svar...

24: Complete Series 1

Okay, du synes simpelthen at 8 sæsoner af en serie er i underkanten??
Hvorfor er det i grunden et minus at serien er så sammenhængende at man ikke kan springe et afsnit eller to over? Er det ikke netop et udtryk for seriens høje kvalitet - som du jo tydeligt mener at den har?!

Start en debat om denne udgave af 24: The Complete Series & Redemption (Gift Set) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45