An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

End of the Line (Ilona Elkin)  (DVD) End of the Line (Ilona Elkin)

Udgivet 5. maj 2009 af Midget Entertainment ME599 / UPC# 5705535037860

End of the Line (Ilona Elkin)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2006
Canada - Farve - 95 min
Ønskeliste
Gys
Filmens specifikationer
Original titel: End of the Line
Instruktør: Maurice Devereaux
Medvirkende:
Karen  Ilona Elkin
Mike  Nicolas Wright
Neil  Neil Napier
Julie  Emily Shelton
John  Tim Rozon
Sarah  Nina Fillis
Betty  Joan McBride
Davis  Danny Blanco
Frankie  John Vamvas
Patrick  Robin Wilcock
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 5

Gennemsnit: 8.4 ud af 10

Du kan også stemme.   


End of the Line (Ilona Elkin):

Karen (Ilona Elkin), en ung sygeplejerske, tager det sidste undergrundstog hjem efter en vagt på psykiatrisk afdeling. Midt i en tunnel stopper toget, og Karen opdager, at hun er omgivet af døde mennesker. I de næste timer bliver hun sammen med en håndfuld andre overlevende i toget konfronteret med overnaturlige kræfter, morderiske kultmedlemmer og sin egen indre frygt. Dommedag er her - mød den med stil!

Brugerne skriver om End of the Line (Ilona Elkin):

Anmeldt af Monkeyman, København S 29. december 2011
Den kollektive trafik er ikke hvad den har været !
Forestil dig at du efter en hård arbejdsdag tager metroen hjem, desværre sker der to ulemper: 1: Togets system fejler og du sidder fast inde i en guds forladt tunnel. 2: Det viser sig at ombord på toget findes en stor gruppe mennesker, der er medlem af en dommedagssekt, der tror at de kan redde din sjæl, ved at myrde dig koldblodigt.

Disse ting sker for en gruppe unge mennesker, der for at føle hvad det vil sige at være i selskab med en gruppe ret så hjerneblæste mennesker, der bare gerne vil gøre tingende godt for dig, da de er ude på at frelse din sjæl... hvilket betyder en kniv i hjertet!
Selvfølgelig er det de færreste der gider at tro på himmeriget og al det pjat, så vores unge håbefulde mennesker vælger at sende så mange af disse sektmedlemmer op til vor herre så hurtigt og brutalt som overhovedet muligt!

"End of the Line", var en film jeg ganske enkelt snublede over i tilbudsafdelingen til 25 kr, så jeg havde ganske enkelt ingen forventninger. Ganske nok står der på coveret at filmen har vundet et par Horror-festival priser, men dette er slet ikke ensbetydende med at det skulle være en god film... nej, for det meste tværtimod!
Men denne gang var jeg en heldig mand, for det var sgu ikke så ringe endda.
Filmen er fra næsten start af en ufattelig tætsiddende film, der viser at noget af det mest uhyggelig man kan støde på, er en gruppe religiøse tosser, der tror de har fundet et kald... og derfor selvfølgelig må tvinge deres budskab ud med de midler de synes er passende.

Dette giver anledning til nogle ret ubehagelig med samtidigt også tilfredsstillende scener, der viser menneskets forfærdelige brutalitet. Filmen har selvfølgelig dens svagheder, såsom skuespillet, der kunne ha' været bedre.
Men alt i alt så er "End of the Line" en tilfredsstillende ´´Dommedagsfilm´´, med et efter min mening deprimerende... men alligevel okay twist til sidst, man ikke sådan havde set komme!

Anmeldt af Rammy, Kirke Hyllinge 11. november 2009
Overset lille "kult-basker"
Jeg faldt over denne gyserfilm i blockbusters billige rodebunke til 30 kr.- og sikke en overraskelse af en lille film. Som med ALLE horrorfilm er jo mindre man ved om filmen inden man ser den jo bedre er det. Men vi snakker undergrundstog, kultmedlemmer, brandøkser, knive, ko-ben og lidt overnaturlige kræfter. Filmen er pakket med gode chock, gore og en klaustrofobisk atmosfære. Filmen er lavet på et lille budget men den fungere overraskende godt. De forholdsvis ukendte skuespillere gør det meget bedre end forventet og jeg var super underholdt hele vejen igennem. Dette er slet ikke en ny klassiker inden for genren men den havde helt sikkert meget mere krudt i sig end jeg lige havde forventet - og jeg har da efterhånden set en del inden for genren! Derudover kan man glæde sig over at der IKKE er blevet brugt billige og dermed elendige CGI effekter - vi snakker old school gore effekter og hvor er det dog rart og savnet! Så nap den, filmen fortjener slet, slet ikke at være så overset.

Ret din egen anmeldelse af End of the Line (Ilona Elkin) - klik her

Start en debat om filmen End of the Line (Ilona Elkin) - klik her

Start en debat om denne udgave af End of the Line (Ilona Elkin) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45