An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Minotaur / Wolfhound: The Rise of the Warrior  (DVD) Minotaur / Wolfhound: The Rise of the Warrior

Udgivet 15. juli 2008 af Atlantic Film D6781 / UPC# 7319980067815

Minotaur / Wolfhound: The Rise of the Warrior  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2005
USA - Farve - 93 min
Ønskeliste
Gys
Filmens specifikationer
Original titel: Minotaur
Instruktør: Jonathan English
Medvirkende:
Theo  Tom Hardy
Raphaella  Michelle Van Der Water
Deucalion  Tony Todd
Tyro  Lex Shrapnel
Danu  Jonathan Readwin
Cyrnan  Rutger Hauer
Morna  Maimie McCoy
Didi  Lucy Brown
Ziko  James Bradshaw
Vena  Fiona Maclaine
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Norsk
Svensk
Sprog: Engelsk
Russisk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 6.7 ud af 10

Du kan også stemme.   


Minotaur

I en glemt tidsalder for længe siden blev befolkningerne i antikkens riger gjort til slaver af det onde imperium, Minos. I Minos tilbedes en hornet afgud, der giver magt, men som kræver, at der til gengæld betales en grusom pris: Hvert tredje år tvinges byerne på den anden side af havet til at levere unge mænd og kvinder som levende ofre til det frygtelige uhyre, Minotaurus. Den unge Theo plages af mindet om sin elskede, der er blevet taget fra ham. Overbevist om, at hun endnu er i live, lader han sig fængsle og føre over havet til Minos’ mørke palads. Sammen med sine venner tager Theo kampen op mod tyrannerne og det uhyggelige bæst i en labyrint, hvor alle veje fører til døden.
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

Tekst fra omslag:

Minotaur


I en glemt tidsalder for længe siden blev befolkningerne i antikkens riger gjort til slaver af det onde imperium Minos. I Minos tilbedes en hornet afgud, der giver magt, men som kræver, at der til gengæld betales en grusom pris: Hvert tredje år tvinges byerne på den anden side af havet til at levere unge mænd og kvinder som levende ofre til det frygtelige uhyre Minotaurus. Den unge Theo plages af mindet om sin elskede, der er blevet taget fra ham. Overbevist om, at hun endnu er i live, lader han sig fængsle og føre over havet til Minos' mørke palads. Sammen med sine venner tager Theo kampen op mod tyrannerne og det uhyggelige bæst i en labyrint, hvor alle veje fører til døden.

Wolfhound: The Rise of the Warrior

Legenden fortæller om en mægtig kriger, der skal befri menneskene fra de mørke guders skrækvælde. I kampen mellem godt og ondt er Wolfhound nødt til at lære at beherske både sværdets og kærlighedens magt for at blive den helt, som skæbnen har valgt ham til.


Brugerne skriver om Minotaur (Tom Hardy):

Anmeldt af René, Åbyhøj 24. september 2007
I Tyrens tegn ....
Omslaget lokkede med ordene: "Fra Teamet bag "Mumien" og "Ringenes Herre", da jeg stod med kassetten i hånden i butikken. Det var jo ikke ligefrem til at modstå, så dén film røg omgående i indkøbskurven, og med hjem. Lidt længere nede på omslaget står der videre: "Minotaur: Curse the God - Slay the Beast". AHA! Ikke ilde: En filmatisering af historien om den berygtede lybyrint Knossos på Kreta, med det frygtelige uhyre i - halvt tyr og halvt menneske. Der burde være masser af potentiale i dén historie.

Hjemme røg skiven så fluks i afspilleren, og efter et par udmærkede åbningssekvenser begyndte tvivlen så småt at komme listende: Hvad er det her dog for en film? Er det "300" om igen, med tilhørende voldtægt af sagn-historiske kendsgerninger? Ja, desværre. Teamet bag "Minotaur" har åbenbart ment, at det eneste man kunne bruge sagn-fortællingen til, var at lave en slasher film om en gal tyr (ikke i en glasbutik, men) nede i en labyrint, der render rundt og spidder mennesker med sine lange horn, så blodet sprøjter op ad væggene. Flot!

Kaptajn Faramir (Tom Hardy) fra "Ringenes Herre" har aflagt sig kaptajns-titlen, for her at kunne spille fårehyrden Theo, som et orakel har forudsagt skal dræbe bæstet og befri den antikke verden for denne svøbe, som hvert tredie år kræver otte ofre fra Theo's landsby. Rutger Hauer er sågar også med på rollelisten (jeg lagde nu ikke mærke til ham under filmen, nok mest fordi jeg kedede mig bravt), hvilket sikkert bare beviser, at selv skuespillere med et vist filmnavn - der også skal betale husleje, skilsmissebidrag m.m. - desværre ikke altid kan tillade sig at være lige kræsne med de roller, de får tilbudt.

Ærgerligt, for der kunne sikkert være kommet noget bedre ud af denne film, hvis man dog bare havde villet det. Så hvis du kunne du li' filmen "300" om slaget ved Thermopylæ, skulle der nok være en ganske pæn chance for, at denne B-splatterfilm også vil falde i din smag, da de begge er gjort af den samme surdej. Den faldt bare ikke i min smag.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 31. juli 2007
Hyrden mod minotauren
Minotaur (Tom Hardy) En lille landsby må lægge ryg til at 5 af dens unge skal ofres til minotauren hvert 5 år. Denne gang lader høvdingesønnen og hyrden Theo sig indfange, fordi han finde sin kæreste der blev ofret til minotauren og slå uhyret ihjel. Minos regeres af en konge, hvis søster Rafaella, i skikkelse af den dejlige Michelle van der Water, ikke ønsker menneskeofringerne skal fortsætte. Hun ender i labyrinten under slottet sammen med de 8 landsbyboere.
Atmosfærefyldt og rimelig flot monsterfilm der holder gejsten oppe, historien er dog ret forudsigelig.

Anmeldt af Poul Sørensen, Ringsted 4. maj 2007
Uden overraskelse
Filmen spild af tid. Handlingen er så simpel og forudsigelig, at den kan tænkes igennem på få minutter. Skuespillet er under middel og ligeledes simpelt. Actionscenerne er forvirrende næroptagelser der ikke viser noget alligevel, blot at der foregår et eller andet meget hurtigt. Der er et par scener med minotauren, som er ok lavet, men det gør stadigvæk ikke filmen seværdig.

Ret din egen anmeldelse af Minotaur (Tom Hardy) - klik her

Start en debat om filmen Minotaur (Tom Hardy) - klik her

Start en debat om denne udgave af Minotaur / Wolfhound: The Rise of the Warrior - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45