An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Drag Me to  Hell  (DVD) Drag Me to Hell

af Universal MHV61106489 / UPC# 025195055338

Drag Me to  Hell  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2009
USA - Farve - 99 min
Ønskeliste
GysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Drag Me to Hell
Instruktør: Sam Raimi
Medvirkende:
Christine Brown  Alison Lohman
Clay Dalton  Justin Long
Mrs. Ganush  Lorna Raver
Rham Jas  Dileep Rao
Mr. Jacks  David Paymer
Shaun San Dena  Adriana Barraza
Leonard Dalton  Chelcie Ross
Stu Rubin  Reggie Lee
Trudy Dalton  Molly Cheek
Ilenka Ganush  Bojana Novakovic
Vis alle medvirkende...
Stikord: Dæmoner
Forbandelse
Overnaturligt / okkult
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Fransk
Spansk
Sprog: Engelsk
Fransk
Spansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 16

Gennemsnit: 8.1 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Thomas

Drag Me to Hell

Christine Brown er en ambitiøs bankrådgiver med en charmerende kæreste, professoren Clay Dalton. Livet er skønt, indtil den mystiske Fru Ganush en dag kommer ind i banken for at bede om udsættelse på sit huslån. Skal Christine følge sine instinkter og giv den gamle dame en hjælpende hånd? Eller bør hun nægte damen udsættelse og derved imponere sin chef og få et forspring på en mulig forfremmelse? Christine vælger skæbnesvangert det sidste alternativ og gør Fru Ganush til skamme og fratager hende hendes hjem. Som hævn kaster den gamle dame den mytiske dæmon Lamias kraftige forbandelse på Christine og gør hendes liv til et sandt helvede. Hjemsøgt af en ond ånd og misforstået af sin skeptiske kæreste, må hun kæmpe for at redde sin sjæl fra evig fordømmelse og opdage, at grænserne for hvor langt, at hun er villig til at gå, flytter sig hver dag!
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Drag Me to Hell:

Anmeldt af René, Åbyhøj 18. maj 2010
Rodebutik!
Som en anden anmelder også er inde på, så er der nok ingen tvivl om at Sam Raimi selv har hygget sig gevaldigt med tilblivelsen af "Drag Me to Hell". Hans leg med de mange special-effects (hvor det ofte drejer sig om at komme op med de mest overdrevne og klamme indslag) har lidt karakter af den berømte lille dreng i legetøjsbutikken, der ukontrolleret bare hiver varer ned fra hylderne. Imidlertid kunne man godt ha' ønsket sig, at mor også havde været med ham inde i butikken, og sagt: "Næ-næ-næ, lille Sammy: Den dér er alt for dyr, og den dér har du i forvejen én af derhjemme, og den dér .... ". Så der i det mindste kunne blive tyndet lidt ud i varekurvens indhold på vej hen til kassen. Begrænsningens kunst, Sammy. Husk dét!

Filmens svaghed er i mine øjne, at den netop trækker i for mange forskellige retninger. At ville indkorporere både gys, splat, humor og suspense i handlingen, er muligvis liiiiige en enkelt ingrediens eller to for mange. Selve historien i filmen er til gengæld lige ud af landevejen, og der var virkelig ikke meget, der formåede at komme bag på mig. Undtagen lige afslutningen. For selv om der hen imod slutningen ret ofte forekommer et twist eller to i en gennemsnitlig thriller eller horror-film, var jeg alligevel ikke helt forberedt på det es, som Sam Raimi havde gemt oppe i ærmet. Det trækker så lidt op i vurderingen, og filmen ender på sammenlagt halvanden stjerne. Den skulle muligvis ha' haft to stjerner, men får det ikke.

For jeg kan nemlig ikke helt tilgive Sam Raimi dén åndssvage scene, nede i fru Ganush's regnvandsfyldte grav på kirkegården. Eller den endnu mere tåbelige scene i bilen, hvor Christine bliver angrebet af en tilsyneladende totalt usårlig fru Ganush, der kun kortvarigt ryger ned til tælling. For så hver gang, øjeblikket efter, at springe op igen som trold af en æske med fornyede kræfter.
Rent vås fra ende til anden!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 1. april 2010
Cursed
I sin bog om Hitchcock nævner instruktøren Christian Braad Thomsen et citat, hvor mesteren siger at "med film handler det om at få publikum igennem dem". Det synes indlysende, men faktisk er det en disciplin i sig selv og ikke alene et spørgsmål om hvorvidt form og indhold nødvendigvis passer sammen, om filmen er meget underholdende eller spændende, måske ikke engang om den nødvendigvis giver mening. Det handler med andre ord grundlæggende om at voldtage publikum ved at fastholde deres interesse fra start til slut uanset hvad.
Der er noget der tyder på, at Raimi har hørt efter for han formår virkelig at gøre dette med denne film. Der er suspense i hver eneste scene og han slipper ikke på noget tidspunkt grebet i sin beskuer. Derudover formår han, tilsyneladende ganske ubesværet, at blande genrer så vi både får gyseren, splattet, komedien, eventyret og den klassiske dannelseshistorie (jvfr. "Spiderman") i én og samme oplevelse uden at helheden lider overlast i nævneværdig grad. Resultatet er ren film, ihvertfald på fortælleplanet hvor der aldrig bliver stilstand.
Slutningen er simpelthen rent ud vidunderlig! Thumbs up,Sam!
Filmen skal ses igen og selvfølgelig på BluRay!

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 10. januar 2010
Helvedes også
Uanset om dette er en gyser eller gyserkomedie misbruger Raimi i dén grad sine virkemidler, at alle tilløb til såvel gys som grin udebliver. Der findes ikke gnist af nytænkning, ingen overraskelser, og kun habilt spil, hvor både Lohman og Long tidligere har dokumenteret evne for komedie.
De to Raimier kan ikke kaste skylden for det mislykkede forsøg på omfanget af produktionsmidler, der syner alt rigelige. Det svage resultat synes snarere at skulle ses i sammenhæng med niveauet for den kunstneriske ambition. Det er faktisk helvedes ærgerligt, og nu står blot tilbage at håbe, at denne Lamias ikke er så forbandet over værket, at han kommer efter Raimi - for han har revanche til gode.

Anmeldt af John Sørensen, Sønderborg 23. oktober 2009
ok gys
jeg var helt vild da jeg hørte at sami raimi havde lavet ny gyserkomdier jeg synes starten er god men sidste 15 min er ringe jeg elsker evil dead alle tre men jeg synes alligvel ikk at den er så vild god

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 4. oktober 2009
Gys & Grin.
Men mest grin. må indrømme at jeg glædede mig meget til at se denne film, men den levede ikke op til det jeg forventede desværre. Den kan dog godt ses, men forvent ikke noget helt vildt.

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 28. september 2009
Bare IKKE godt nok!....
Drag Me to Hell Vi nærmer os nu' hvad hjemme hos os er en støre "Helligdag" end Jul.. Nemlig Halloween :)
Og let me tell you a ting ore to!, i år ser det godt ud. Der er Rigtig meget Horror-Guffelej på horisonten (man bliver nok nød til at lave en "Halloween Special"), og har man læst noget af mit tidligere? - ville man måske ha samlet op på, at større Evil Dead Fan - skal du nok lede længe efter... Så u-nødvendigt, at fortælle - den her' havde farmand glædet sig til (så meget, at jeg måtte smu-kikkede den på noget jeg tror var et ulovligt medie... Gud ske tak og lov for det!, der' sparede jeg lige 180 kr på Blu-Ray fronten).
Raimi laver en "Clerks 2" på vores Røv... Bare uden Held!.(En' Clerks 2 - betyder, at gå tilbage til Brønden)
Selv "Spider 3" var bedre. jeg mener - Manden snakker om den der Evil Dead 4. og Røven går'.. så vender han fanme om på hælen, og laver en helt "tredie" inden for samme genre. Far er Skuffet... Far er Rigtigt Skuffet!.
Jeg syntes bare ikke der var noget nyt, at komme efter her - helt sikkert et par gode momenter, men ikke noget der sniger sig op over en "god" standart. Faktisk går den hen og bliver "gammel" hurtigt.
Sorry T.A. - ikke noget Jubel-Brøl i den her omgang ;)

Anmeldt af Monkeyman, København S 3. juli 2009
Mine damer & herre.... Sam Raimi er tilbage
Efter at ha' brugt for meget tid på Spiderman, kan man som gammel Evil Dead fan glæde sig over, at Sam Raimi endelig er vendt tilbage til sine rødder. ''Drag Me to Hell'' er en herlig voldsom, sjov og aldeles støjende film, der med garanti vil få folk til både at gyse og grine. Alison Lohman er mere end perfekt i rollen, som den unge lånerådgiver Christine, der må annulere et lån til en vis Fru Ganush, hvis Christine selv skal opnå drømmestillingen som souschef i banken. Men Ganush er ikke en almindelig gammel sigøjnerkvinde, man sådan skal ophidse, så hun lægger en slem forbandelse over Christine, den såkaldte djævelske Lamia. Og herefter bliver vores smukke hovedrolleindehavers liv et rent helved.. meget mildt sagt!
Sam Raimi har virkelig haft det sjovt og fået frie tøjler under denne produktion, og undervejs i filmen, smider han store og små godbider ud til os gamle fans af Evil Dead filmene, men ikke fans kan sagtens også være med. ''Drag Me to Hell'' er så absurd og dynamisk, at man ikke kan få nok, og nævnes skal filmens klipning også, der muligvis tangere til noget af det bedste man har set i gyserfilm nogensinde ( selvfølgelig sammen med Evil Dead 1 & 2).
Så hop med på Sam Raimi vognen, hvor det er tilladt at grine mens folk får afskåret deres legemsdele.

Ret din egen anmeldelse af Drag Me to Hell - klik her

Deltag i debatten om filmen Drag Me to Hell - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Drag Me to Hell
Monkeyman

Drag Me  to   Hell (Unrated) Drag Me to Hell Drag Me to Hell (Unrated) (Blu-ray) Drag Me to Hell / Heartless (Blu-ray) Drag Me  to  Hell (Unrated) (Blu-ray) Drag Me to Hell (Theatrical & Director's Unrated Cut) (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2009/10/05 19:03:53 IP: Logget Svar...

Drag Me to Hell.... troede det var lige noget for dig Falkbøll !

Hmmmm, det som om vi har set to vidt forskellige film.
Var der for lidt blod & gore siden du kun nedsabler filmen, eller er Raimi blever for mainstream?

Jeg havde hverfald en skøn biograf-oplevelse, da jeg så Drag Me to Hell. Sjov, voldsom og lidt løjerlig....

Og helt ærlig Karsten!... du kan da ikke mene at Spiderman 3, skulle være bedre end det hér?
Falkbøll

Sendt 2009/10/06 20:22:01 IP: Logget Svar...

Jeg ved det ikke Monkeyman??.

Smag er jo 'en underlig størrelse.
forleden fandt jeg mine Frank Zappa skiver frem fra skabet ("Joe's Garrage", "Sheik Jabotti" osv.).... Jeg har IKKE hørt andet musik siden!!!, og jeg kan ikke forstå, at jeg ikke har lyttet til dem i ca 10-15 år?.
Hele tiden sker der noget oppe i vores hoveder, og engang i mellem tænker man - hov hva fa' var det?... Vi ved jo også godt alle sammen, at film bliver altid lidt bedre i Biffen - det er derfor de siger, at film skal ses i Biografen, og ikke i hjemmet (... 'der bliver du bare for kritisk).
Desværre Monkey... Jeg kan simpelthen ikke komme med 'En god grund til at se Raimi's nyeste - ud over, at hvis man bare skal se en udemærket standart gyser, uden for meget gys.... Nej - Sorry
Og Ja "Spider 3" var mere underholdene - men også kun med et K&%#E Hår!
Ja Måske for meget Mainstream?. Nok ikke helt ved siden af?. (i øvrigt - tak fordi du gider, at læse hvad jeg skriver.. havde godt set vi lå langt fra hinnanden på den her'.. var nok også grunden til jeg blev lidt motiveret til, at skrive i første omgang. Jeg gider ikke hvis jeg bliver Nr 3 - 4 i køen med enten et' Jubel-råb, eller 'en Nedder-Skrift)
blev lige færdig med "Feast" triologien i eftermiddags..... NICE! - Hver! en Krone værd
Monkeyman

Sendt 2009/10/06 23:32:59 IP: Logget Svar...

Sam Raimi

Ja, gudskelov har vi alle sammen forskellig filmsmag, og hvor ville det være kedeligt, hvis det ikke var sådan.

Sam Raimi er muligvis blevet for mainstream, men manden er jo heller ikke ung mere, som da han lavede den fabelagtige EVIL DEAD triologi (P.S. fed rygtatovering), men jeg tro hel sikkert, at ''Drag Me to Hell'' også vil underholde mig igen, når jeg får købt den på Blu-ray.

Vi skrives ved

Og her er en lille snack til dig Falkbøll, som jeg fandt på YOUTUBE. Det er en plat og pinligt hjemmelavet filmtrailer, men jeg synes nu den var meget sjov: http://www.youtube.com/watch?v=1ZuK_wYrqp8
Falkbøll

Sendt 2009/10/07 08:12:55 IP: Logget Svar...

Jo tak...

Helt sikkert Griner trailer - the UNDEAD are CUMMING!
Men Hold da Sjæft! - hvor jeg glæder mig snart til, at se "Zombieland"
KnightIsDark

Sendt 2009/10/12 11:26:47 IP: Logget Svar...

Uh...

Hold kæft, hvor jeg glæder mig til næste tirsdag. Jeg nåede ikke at se den i biografen.

Start en debat om denne udgave af Drag Me to Hell - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45