An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Gamer (Gerard   Butler) (Blu-ray) (BD) Gamer (Gerard Butler) (Blu-ray)

af Entertainment in Video EBR5140 / UPC# 5017239151408

Gamer (Gerard   Butler) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Lionsgate - 2009
USA - Farve - 95 min
Ønskeliste
ActionThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Gamer
Instruktør: Mark Neveldine
  Brian Taylor
Medvirkende:
Kable  Gerard Butler
Angie  Amber Valletta
Ken Castle  Michael C. Hall
Gina Parker Smith  Kyra Sedgwick
Simon  Logan Lerman
Trace  Alison Lohman
Hackman  Terry Crews
Gorge  Ramsey Moore
Humanz Brother  Ludacris
Humanz Dude  Aaron Yoo
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 11

Gennemsnit: 7.4 ud af 10

Du kan også stemme.   


Game on!

Gamer er en fremtidsthriller med Gerard Butler i hovedrollen som mesteren Kable i et online spil kaldet Slayers. Samfundet er gennemsyret af tankekontrollerende teknologi og Slayers lader netop spillere have kontrol med andre mennesker - med alt hvad det indebærer - i et kæmpemæssigt online spil. Alle Kables bevægelser følges af millioner af mennesker og hans ultimative udfordring bliver at genfinde sin egen, virkelige identitet og samtidig nedbryde det system, der har holdt ham som fange.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Gamer (Gerard Butler):

Anmeldt af lookalot, København K 19. august 2023
Game Over
Filmen er som et langt, ligegyldigt, uspændende skydespil. Game Over herfra! Ps: En okay grundidé, samt lidt patværk udløser en ½ stjerne fra mig. ½

Anmeldt af Holliday, Aalborg 26. oktober 2012
Game on!
Gamer (Gerard Butler) Gamer er en ganske underholdene lille sag som mixet lidt af Running Man med Matrix og pc spillet SIMS og nok så interessant, tager vores behov for at leve i en sub-verden på nettet til the next level. Når det så er sagt, så er her intet slægtskab med tungere eksistentiel sci-fi at hente i Gamer. Det er alt sammen en farverig kulisse og undskyldning for ikke at bruge tiden på noget virkeligt. På samme måde som nettet er det. Tempoet og klipning er i perioder faretruende høj, men da action sekvenserne (primært) består i et levende computer-spil er de hurtigere klip og det shaky-camera for engang skyld velvagt. Skuespillet er generelt godt og den herlige over the top techno-punk action vold (især disco-scenen)er et kærkommen indslag i en tid hvor blod og T&A efterhånden har forladt filmmediet og skal lokaliseres i tv-seriernes rækker. Gamer er med andre ord en søndag på sofaen film. Ser du den i den optik og er mere eller mindre til det overnævnte, ja så er der en god halvanden times underholdning gemt her, som samtidig er glemt igen, når du har sat næste film i afspilleren - eller tjekker dine venners sidste opdateringer på facebook. No less no more.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 23. maj 2010
Slayers
Jeg stiller mig uforstående over for hvorfor nogle mennesker vil lægge navn og kræfter til så dårlige film som denne her ubetinget er. Det er klart at der er penge i lortet som Heine fra Snave siger, men jeg fatter simpelthen ikke at de kan holde ud at se sig selv i spejlet morgenen efter. Når spil bliver til film eller omvendt kan der godt ske nogle sjove og spændende ting, men det gør der altså bare overhovedet ikke her. Filmen er ét langt migræneanfald.

Anmeldt af Monkeyman, København S 3. februar 2010
Med på en spiller?
Mændene bag de tempofyldte ''CRANK'' film, vender hér tilbage med deres nyeste skud på stammen.

Filmen hedder ''GAMER'' og jeg skal hermed komme med en lille advarsel!

Hvis man ikke kunne holde ud at se ''CRANK 1 eller 2'', jamen så er det absolut ingen chance for, at man ville kunne lide denne film... så er det sagt!

''GAMER'' er en gang tomhovedet svedig action, med mange små bizzare indfald og en klippe og kamerateknik, der vil få én til at føle sig rundtosset eller i det værste fald smadder syg.
Nogen ville måske kalde det for ren ´´publikums-tortur´´, men så er det jo fordi at man slet ikke kan lide orignale nytænkende eksplosive måder at lave film på.

Men det jeg er utilfreds med, er de al for mange plothuller og den måde manuskriptet mere eller mindre usammenhængende er sat sammen på....
''GAMER'' er jo ikke den første film der rører ved emnet grænserne inden for virtuelt virkelighed, og jeg er heller ikke den eneste som kommer lidt til at tænke på filmen ''Running Man'' efter man har set denne. ''Running Man'' på dope.. velogmærket!

Så er til sidst kan man så konkludere, at ''GAMER'' som historie er lidt noget mudder, men pga. af en spængfarlig pacing og forfriskende idéer for hvad man kan gøre med et filmkamera, ja så komme denne film efter min stærke overbevisning op på 2 1/2 stjerne.

Men det står klart for mig, at der er mange som vil synes at dette er noget af det værste lort de nogensinde har set.

Ja.... smag og behag!

Ret din egen anmeldelse af Gamer (Gerard Butler) - klik her

Start en debat om filmen Gamer (Gerard Butler) - klik her

Start en debat om denne udgave af Gamer (Gerard Butler) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45