An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Flash Gordon (Blu-ray) (BD) Flash Gordon (Blu-ray)

Udgivet 27. september 2010 af Optimum Releasing OPTBD1925 / UPC# 5055201813206

Flash Gordon (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Dino De Laurentiis - 1980
England - Farve - 110 min
Ønskeliste
ActionEventyrKomedieScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Flash Gordon
Dansk titel: Jens Lyn
Instruktør: Mike Hodges
Medvirkende:
Flash Gordon  Sam J. Jones
Dale Arden  Melody Anderson
Emperor Ming  Max von Sydow
Dr. Hans Zarkov  Topol
Princess Aura  Ornella Muti
Prince Barin  Timothy Dalton
Prince Vultan  Brian Blessed
Klytus  Peter Wyngarde
Kala  Mariangela Melato
Arborian Priest  John Osborne
Vis alle medvirkende...
Stikord: Flash Gordon
Futuristisk
Kitsch
Rumskibe / Rumfart
Superhelt
Telepati
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Ingen
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 20

Gennemsnit: 8.1 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Mogens

Flash Gordon's ALIVE!

Flash! Ah-aaaaaah! Ja, Flash Gordon er en gammel karakter, der har optrådt i adskillige inkarnationer, men intet slår denne storslåede biograffilm fra 1980! Instruktøren Mike Hodges har skabt et svulstigt, farverigt tegneserieunivers, mindst 20 år før det blev populært at gøre. Der er Queens sprudlende musik! Det unikke production design! Effekterne! Max von Sydows fantastiske skurk og uovertruffent overspil fra den buldrende Brian Blessed! Det er en endeløst charmerende film, der både er forud for sin tid, tidløs og håbløs gammeldags!

Historien er den klassiske Flash Gordon skabelseshistorie, hvor den tapre helt fra Jorden - spillet med ustoppelig optimisme af Sam J. Jones - første gang bliver konfronteret med det store mørke univers' hemmeligheder i form af den grusomme intergalatiske kejser Ming. Sammen med den smukke Dale Arden (Melody Anderson, for syv søren da!) og den genial Dr. Hans Zarkov (Oscar-nominerede Topol) ankommer Flash til planeten Mongo midt i kejser Mings forsøg på at ødelægge Jorden. Flash og hans venner havner midt en konflikt mellem den magtfulde kejser, hans forræderiske datter og utallige temmelig utilfredse undersåtter. Den tapre Flash viser sig at være lige den gnist, der skal til for at få gang i et oprør mod Ming.

Nogle vil kalde filmen kitsch. Nogle vil sige "jamen, det er jo ikke Star Trek/Star Wars". Men vi er også nogle, der elsker denne film til døde. Ikke på trods af alle dens mærkværdigheder, men på grund af dem!
David

Brugerne skriver om Flash Gordon (Max von Sydow):

Anmeldt af richthofen, Valby 7. august 2010
Hail Ming! Ruler of the Universe!
Flash filmen her er lidt kitchet, men i det her og mit tilfælde, gør det intet. Jeg så filmen i Hvidovre bio, på en lørdag, sammen med min fætter. Dagen efter plagede vi min onkel om at komme i biografen igen for at se en ny film og det fik vi sku lov til. Men min fætter og jeg havde aftalt på forhånd, at vi ville se den fantastiske farvede scifi film vi havde set dagen før, igen!

Som knægt, gjorde filmen således et kæmpe indtryk på mig, at jeg aldrig glemte den siden. Den levede (ligesom The Black Hole) i billeder i mit hoved, som aldrig helt forsvandt og da jeg købte 25 års versionen i 2007, havde jeg ikke set filmen siden dengang.

Klart, filmen virkede ikke på samme måde som dengang jeg var en naiv knægt i 1981-82. Jeg er blevet ældre. Men gensynet var et kæmpe nostalgi trip og det vil være en film jeg vil se igen og igen!

Sydow som Ming er suveræn. Klytus, skurken med guldmasken, er dejlig ond! Ornella Muti, som Princess Aura - er dejlig og sikke fantastiske øjne hun har!

Kostumer er fremragende over the top lavet. Set og model designs er intet mindre end sublime! Og så er der DTS lydspor. Perfekt!

Mange roser Queens soundtrack og det vil jeg også gøre, selvom jeg ikke er til Queens poprock. Soundtracket komplimenterer filmen fortrinligt. Især vil jeg fremhæve musikken, da Flash og Dale Arden bliver lokket ind i Zarkov's raket og den blaster off og de kommer ud i rummet og i vægtløs tilstand. Musikken der er lækkerflot!


Anmeldt af Extract, Dyssegård 10. juni 2010
Festligt Flash Farveladeorgie
Flash     Gordon (Max von Sydow) Total underholdning og total humor i ét stort symfonisk farveladeorgie med fremragende musik af Queen. Masser af glimrende præstationer, ikke mindst af scenestjæleren Brian Blessed som Prince Vultan, leder er ørnemændene. Masser af søde piger med som Melody Anderson og Ornella Muti. Den sexede Suzanne Danielle medvirker som slavepige. Flotte kulisser og effekter, omend nogle af bluescreeneffekterne ikke er helt gode. Men det bidrager kun til den campe stemning, det er grinagtig camp 80'er underholdning når det er allermest skamløst underholdende. Eneste minus er faktisk Flash selv, han er lidt fersk. Masser af morsomme one-liners som f.eks.:
Prince Barin: (til Flash da de hænger i lænker på væggen) Tell me more about this man, "Houdini".
(Munson nægter at gå ombord i Zarkovs rumskib)
Doctor Hans Zarkov: I swear, Munson, I'll shoot!
Munson: Get shot or go up in that thing? What's the difference?
Doctor Hans Zarkov: This way, you'll be giving your life to save the Earth! Haven't you any spirit at all?
Munson: NO!
Afgjort på listen over de 10 film jeg tager med til en øde ø.


Anmeldt af lookalot, København K 22. oktober 2009
Say Cheese!
Flash     Gordon (Max von Sydow) En cheesy filmatisering af Jens Lyn, som har en vis charme. Men nu er det vist på tide med en genindspilning anno 2010!

Ps: Smukke italienske 25 årige Ornella Muti har de mest sexede øjne og man bliver næsten hypnotiseret af at se på hende, hun er et stort plus for filmen!

Anmeldt af Monkeyman, København S 18. april 2008
Den blonde helt , med alt for stramme gamacher.
Jens Lyn har aldrig sagt meget det store, og desværre hjælper denne film mig ikke til at gører mit forhold til karrakteren bedre.
Denne film er lidt en blanding af Robin Hood, Star Wars og The Rocky Horror Picture Show, og det er da meget sjovt at se, men dog er resultatet hverken godt eller særligt tilfredsstillende. Enig med René i at Flash Gordon er 100% kikset i stil og effekter.

Queens musik og en Max von Sydow, som er revet ud af et tegneseriehæfte i rollen som skurken Ming, redder filmen fra at værer total spild af tid og kræfter.

Anmeldt af Rasmus, Aalborg SØ 20. september 2007
"He's a Miracle!"
Star Wars + rock musik + kinky sex - selvhøjtidelighed = Flash Gordon.

Der er ikke tale om filmhistoriens største mesterværk, men den er fandeme underholdende.

Anmeldt af René, Åbyhøj 30. maj 2007
Kikset 80'er-film
Åh, nej-nej-nej!

Da jeg købte DVD'en her havde jeg desværre fuldstændig glemt, hvor totalt kikset denne film fra 1980 er, og hvor primitive dens special effects er, siden jeg engang så den på dansk TV.

At se Timothy Dalton iklædt et pseudo Robin Hood-kostume (og resten af de øvrige medvirkendes udprægede teater-kostumer) er noget, der kan give rigelig med fast arbejde til en fodspecialist, med at rette krummede tæer ud.

Men på trods af det hele KAN man vel næsten ikke andet end holde af filmen - netop fordi den er så rørende mislykket.

Et væsentligt lyspunkt hele filmen igennem er til gengæld Rockgruppen Queen's soundtrack, og ikke mindst deres elektriske guitar-udsættelse af Bryllups-koret (Here comes the Bride) fra Wagner's opera "Lohengrinn" er fænomonal.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 5. juli 2005
Jens hvaffor-noget?!
Hmm, ikke helt iorden film. Von Sydow som Ming?! Nooot!

Anmeldt af Holliday, Aalborg 25. april 2005
På stjernefart med Jens
Mike Hodges der med sin første rigtige spillefilm lavede den stilistiske og realisme stærke gangsterfilm Get Carter, skifter for alvor gadaroben ud her. Alex Raymonds super/rumhelt Flash Gordon (Jens Lyn) dukkede i 1980 op i kølevandet på Lucas Star Wars succes. Hodges følger nu ikke tråden op fra hans succes med Get Carter, eller for den sags skyld Lucas fantasy western. Jane Fonda og hendes Barbarella rumeventyr kombineret med tidligt Andrew Lloyd Webber, vil nok gi' et mere troværdigt billede af Jens i rummet. Hodges begiver sig vidunderligt langt ud i overdrevet med kostumer som ville få en hver Dragqueen til at savle. Setdesign og modeller er af ja, en anden verden. Og så er toppen af poppen selvfølgelig Queens fantastiske glamrock soundtrack. Flash Gordon stinker af selvironi og camp. Er fyldt med spetakulære scener og dialog. Filmen mister lidt tempo mod midten, men står overraskende stærk og levedygtig her 25 år efter. Peter Wyngarde som Klytus, må være filmhistoriens ondste personlighed :-)

Ret din egen anmeldelse af Flash Gordon (Max von Sydow) - klik her

Deltag i debatten om filmen Flash Gordon (Max von Sydow) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Flash Gordon
René

Flash Gordon (Blu-ray) Flash Gordon: 40th Anniversary (Blu-ray) Flash Gordon: 40th Anniversary Flash Gordon: 40th Anniversary (3-disc) (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2003/01/05 13:00:56 IP: Logget Svar...

*

*

Start en debat om denne udgave af Flash Gordon (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45