An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Lovely Bones,           The (2-disc) (Blu-ray) (BD) Lovely Bones, The (2-disc) (Blu-ray)

Udgivet 3. august 2010 af Fox-Paramount DK1145148 / UPC# 7332431995772

Lovely Bones,           The (2-disc) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. WingNut Films - 2009
USA - Farve - 135 min
Ønskeliste
DramaThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Lovely Bones, The
Dansk titel: Her fra min himmel
Instruktør: Peter Jackson
Medvirkende:
Abigail Salmon  Rachel Weisz
Jack Salmon  Mark Wahlberg
Susie Salmon  Saoirse Ronan
George Harvey  Stanley Tucci
Brian Nelson  Jake Abel
Grandma Lynn  Susan Sarandon
Len Fenerman  Michael Imperioli
Ray Singh  Reece Ritchie
Lindsey Salmon  Rose McIver
Holly  Nikki SooHoo
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 17

Gennemsnit: 8.4 ud af 10

Du kan også stemme.   


Lord of the Bones

Susie (Saoirse Ronan) er blot 14 år, da hun bliver offer for en forbrydelse. Forbrydelsen er så grusom, at hun flygter fra den. Hun nægter at erkende, at det er slut, at hun er død. Frem for at forlade denne verden og gå videre forbliver hun i sin egen verden, hvorfra hun kan følge med i, hvad hendes efterladte gør; hvordan de håndterer sorgen over hendes forsvinden og uvisheden om hendes skæbne. Hun kan med forbitrelse se, hvordan det lykkes gerningsmanden at undgå afsløring. Hun kan se, hvordan familien netop derfor har svært ved at slippe oplevelsen, og hvordan det efterhånden truer med at splitte familien.

Fortalt fra den afdødes perspektiv er The Lovely Bones på en gang en thriller og et drama om kærlighedens forløsende magt. Instruktøren Peter Jackson har samlet det fascinerende puslespil af et jordisk plot og den overjordiske verden, hvorfra Susie iagttager verden.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Lovely Bones, The:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 25. april 2011
Den døde pige
Der er ikke noget at sige til at dette er en film der deler publikum. På mange måder er den alt for dramatisk indlysende til at virke særligt original, men samtidigt besidder den en nænsomhed og en håbefuld optimisme som jeg personligt ikke kunne undgå at blive betaget af. Desuden har Jackson stort talent, ikke alene fra sig selv men også fra sine begavede skuespillere, som alle yder fortræffelige præstationer. Filmen er nok en smule for lang, men det er en mindre ting. Man bevæges og harmes undervejs og tilbage står så et stille håb om, at alting bliver godt til sidst - men også kun et håb.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 2. april 2011
Stille flyder evigheden
Jackson kan noget med billeder og stemninger, men alt for ofte er han tilfreds med de tyndeste fortællinger. Filmens tematik er et yndet emne for instruktører og historiefortællere og har været behandlet ofte før. Derfor er Jacksons udfordring stor, og det ænser han desværre ikke. Ud af anstrengelserne er kommet en lille, venlig film, som glider alt for hurtigt af nethinden og ud af erindringen.

Anmeldt af Monkeyman, København S 9. oktober 2010
Peter Jackson, går desværre ikke helt ind til benet
Ringmusklernes Herre egen Peter Jackson, er en mand med mange versioner, men i "The Lovely Bones" bliver det hele lidt for farverigt. Filmens grundtema er basal: Menneskers evindelige dilemma med at give slip på fortiden og erkende/acceptere skæbnen og alle dens mulige op og nedture. Og det er jo ret interessant at dykke ned i sådan et tætsiddende tema, som jo berører os alle. Men, desværre mister Hr. Jackson fokus og overblik, hvilket resulterer i at denne visuel sanselige film, ender som en lille tom fornemmelse i maven.
Men giv filmen et kig, det fortjener den hvertfald!

Anmeldt af Elvizz, Faxe 16. august 2010
"Himmelsk"
En utrolig smuk og nærværende film af instuktøren Peter Jackson, der bestemt kan mere end at afholde "Ring-ridning"....og det er ikke så ringe endda´.

Det er mere drama end thriller og filmen skal derfor også ses med de briller på, selvom spændingen intensiveres i takt med at afslutningen nærmer sig, og vi slipper popcornene for i stedet at krydse fingre for at morderen får sin velfortjente straf....og gerne lidt til. Filmen indeholder mange kloge budskaber som vi alle sikkert kan lære noget af, og et af dem lyder således: "Smerte må ikke lukkes inde..den skal slippes fri".... hvis vi vil videre i vores liv efter en stor sorg.

Billedsiden og skuespillerne er helt i top, og det er især forfriskende at se Mark Wahlberg i en anden type rolle end vi normalt ser ham i. Her er der ikke meget macho over ham, men den side magter han sandelig også. Ligeledes er Stanley Tucci ganske fremragende som en usædvanlig klam og dødsensfarlig børnelokker, som vi nok helst ikke ønsker som nabo. Hovedrollen spilles af Saorise Ronan, og hun har den helt specielle udstråling der skal til for at filmen letter ...og vi havner i hendes himmel.

Se den, nyd den....og glæd dig over at der stadig kan laves rigtig smukke film med substans i.

Anmeldt af richthofen, Valby 14. august 2010
På kanten af corny
Ikke direkte en dårlig film. PJ kan bestemt noget med filmmediet og hans billeder er flotte. Ventede på at Marky Mark ville smide trøjen og smadre en eller anden. Stanley Tucci spiller fremragende, som killer naboen. Filmen har PG13 teeny editerings status og mange piger vil elske denne her flick.

Men PJ bevæger sig på kanten og nogle gange over det klisterede og Hollywood sentimentale. Jeg har ikke læst bogen, så kan ikke sige om det er i tråd med den, men i følge hvad jeg har læst rundt omkring er det ikke.

Anmeldt af ch, Odense C 21. marts 2010
Meget seværdig
Jeg blev meget overrasket over Lovely Bones for jeg havde ikke forventet den store biografoplevelse. Men mine forventninger blev i den grad gjort til skamme..
Man kan næsten kalde The Lovely Bones for en blanding af The Frighteners og Silence of the Lambs. Den har nemlig både elementer af "efterdødsoplevelser", samt kommunikation med afdøde plus en psykopatisk massemorder, som godt nok ikke leverer oneliners a lá Hannibal Lecter, men som bestemt virker mere end almindelig afstumpet og med en yderst frastødende personlighed. Filmen har nogle momentvis utroligt flotte billeder, og får een til at filosofere over hvad der mon sker når vi skal bort engang. Så hvis man tror på et liv efter døden og ellers har en rimelig god fantasi, så bliver man ikke skuffet over The Lovely Bones.

Anmeldt af Chesney, Brædstrup 15. marts 2010
Not so bad.
P. Jackson’s latest film has been attacked by various critics however I don’t share all their views. Yes this is an unusual drama in the way its told, dealing with the afterlife – taking a more poetic approach concerning one of the most horrible crimes - in fact I felt a connection to his previous film “Heavenly Creatures” (also written by Fran Walsh). Both contain strong visuals which are bringing depth to the stories. Only this suffers from weak performances except for the main lead and the villain.

Ret din egen anmeldelse af Lovely Bones, The - klik her

Start en debat om filmen Lovely Bones, The - klik her

Start en debat om denne udgave af Lovely Bones, The (2-disc) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45