An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Godfather, The - Part II: The Coppola Restoration (Blu-ray) (BD) Godfather, The - Part II: The Coppola Restoration (Blu-ray)

Udgivet 9. februar 2010 af Fox-Paramount DK1142228 / UPC# 7332431995581

Godfather, The - Part II: The Coppola Restoration (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 1974
USA - Farve - 200 min
Ønskeliste
DramaKriminalfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Godfather, The - Part II
Instruktør: Francis Ford Coppola
Medvirkende:
Michael Corleone  Al Pacino
Tom Hagen  Robert Duvall
Kay Adams  Diane Keaton
Vito Corleone   Robert De Niro
Fredo Corleone  John Cazale
Connie Corleone  Talia Shire
Hyman Roth  Lee Strasberg
Frank Pentangeli  Michael V. Gazzo
Sen. Pat Geary  G.D. Spradlin
Al Neri  Richard Bright
Vis alle medvirkende...
Stikord: Oscar: Best Picture
The Godfather Saga
Klassiker
Based-on-a-book
Episk
Familiekrønike
Flashback sekvenser
Gangster
Kasino
Lejemorder / Hitman
Mafia
Revolution
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 18

Gennemsnit: 9.3 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Mogens
Thomas
Lars
Søren

My offer is this: nothing

Der er ingen tvivl om, at I'eren er den mest klassiske af Godfather-filmene, alligevel er II'eren havnet som min personlige favorit.
     Filmens fokus skifter mellem den unge Don - en mand af sit ord, der aldrig forråder sine idealer og langsomt får bygget et imperium op - og den nye Don, der forråder sine idealer ét efter ét og må se sin faders imperium synke i gruset.
     Den er mørk. Meget mørk. Og ufattelig bitter. Michael Corleone har ikke sin faders evne til at samle familien, og det plager ham. "A man who doesn't spend time with his family can never be a real man", fortæller den gamle Don sin søn i den første film, og alligevel får Michael sin advokat til at købe sin søns fødselsdagsgave.
     Forholdet til konen er ved at smuldre, og da familien forsøger at indtage Cuba, bryder revolutionen ud, og også det falder sammen. Al Pacinos portræt af Michael Corleone når nye højder. Hans spil er hypnotisk, og det er en forbrydelse, at han ikke vandt en Oscar for rollen (han var dog nomineret). Robert De Niro skal også have ros med på vejen. Han vandt en Oscar for bedste birolle - som den unge Don Corleone - på trods af, at han kun har en lille håndfuld replikker på engelsk!
     Ved filmens slutning forlader vi Michael, da han sidder ensom på en bænk og betragter efterårsbladenes dans. Han var ude af stand til at nå sine mål og har i forsøget fremmedgjort alt og alle, han holdt af. En smuk slutning, og jeg havde ikke haft noget mod, at Godfather-sagaen endte med dette billede.
David

Brugerne skriver om Godfather, The - Part II:

Anmeldt af Extract, Dyssegård 7. juli 2007
Mafia World
I Godfather II bredes paletten ud med mange flashback scener til Vito Corleones ungdom i New York. Både Al Parcino og Robert De Niro spiller fremragende i denne noget specielle familiesaga, omend Marlon Brandos hynotiske præstation som Don Corleone savnes. 2'eren er næsten ligesågod som 1'eren. Men også kun næsten.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 2. januar 2007
Mafipuzo II
I grunden er det svært at sige noget særskilt om Coppolas to film fordi de - i mine øjne - udgør noget nær en ubrydelig helhed. Men hvis man skal sige noget om kapitel to må det være, at den er meget lang og måske også omstændelig sine steder. Men i sidste ende er det ligegyldigt, for filmen er stadig ét af de fremmeste eksempler på gedigen historiefortælling der blev lavet i 70´erne, ja vel overhovedet i amerikansk populærfilm?!

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 16. juni 2006
Hypnotisk, nådesløs, god!
Man må næsten erkende at denne film, sammen med Star Wars II(altså den originale 2'er!), nok er den bedste efterfølger til en klassisk film. Nogensinde. DeNiro viser de bedste sider af sig selv til trods for den begrænsede "spilletid" han får og Pacino er lige så beundringsværdig. Jeg synes den er lige så god som 1'eren, hvis ikke bedre. Det er en fantastisk oplevelse at se denne film, ganske enkelt fordi man bliver draget ind, ikke bare takket være de troværdige skuespillere, men også takket være Coppolas visionære fortællestil og den velgennemtænkte dialog. Idéen med de to sideløbende historier har jeg kun ros tilovers for! Man kan nærmest se faderens liv give ekko i Michael Corleones, omend hans handlinger er langt mere forskruede. Udvilkingen i don Corleones liv er fascinerende: Man ser hvordan den skrøbelige dreng der mister sin far, kommer alene til Amerika, underernæret og syg, og langsomt arbejder sig op til at blive en utrolig mægtig mand. Coppola er en mester i at skabe den rette atmosfære, det må man give ham. Et lidt bedre sammenhæng mellem de to historier havde kørt denne film rent hjem.

Anmeldt af Filt, København Ø 10. februar 2004
The Godfather: Part 2
The Godfather: PArt 2 er næsten bedre end dens mesterlige forgænger. Sjældent har jeg set noget så godt, som Al Pacino's portræt af Michael Corleone.

Ret din egen anmeldelse af Godfather, The - Part II - klik her

Start en debat om filmen Godfather, The - Part II - klik her

Start en debat om denne udgave af Godfather, The - Part II: The Coppola Restoration (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45