An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Hammer Films: The Ultimate Collection (Blu-ray) (BD) Hammer Films: The Ultimate Collection (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Hammer Films: The Ultimate Collection (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 649.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 17/11-2020

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. 1958-1971
England - - 2065 min
Ønskeliste
GysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Hammer Films: The Ultimate Collection
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:   USA Blu-ray pladen har regionalkoden A.Region:
Features:
3D Trailer
Digital Copy Music video
Documentary Music score
Commentary Picture-in-Picture
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
Web features Deleted scenes
Antal plader: 10Denne udgivelse indeholder 10 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
  Engelsk
 
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
  Box Set    

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 7.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


Hammer Films: The Ultimate Collection

 • The Revenge of Frankenstein (1958)
 • The Two Faces of Dr. Jekyll (1960)
 • The Curse of the Mummy's Tomb (1963)
 • These Are The Damned (1962)
 • The Old Dark House (1963)
 • The Gorgon (1964)
 • The Snorkel (1958)
 • Maniac (1963)
 • Die! Die! My Darling (1965)
 • Scream of Fear (1961)
 • Stop Me Before I Kill! (1961)
 • Never Take Candy From A Stranger (1960)
 • Cash On Demand (1961)
 • The Stranglers of Bombay (1960)
 • The Terror of the Tongs (1961)
 • The Pirates of Blood River (1962)
 • The Devil-Ship Pirates (1964)
 • The Camp on Blood Island (1958)
 • Yesterday's Enemy (1959)
 • Creatures the World Forgot (1971)

Brugerne skriver om Hammer Films: The Ultimate Collection (20 film):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 23. september 2020
Hammer
The Revenge of Frankenstein ***

Udmærket Hammer-horror med Peter Cushing i hovedrollen som den fokuserede læge der skaber tragedier på samlebånd. Michael Gwynn er glimrende som den uheldige assistent, der får andet at lave end at rense kolber i doktorens laboratorium.

The Two Faces of Dr. Jekyll **

Udmærket men noget middelmådig Hammer-fortolkning af den klassiske Stevenson-historie profiterer af gode skuespillere der gør en fin indsats, men Terence Fishers instruktion er en anelse fraværende og filmen mangler karakter. Paul Massie i hovedrollen (eller måske rettere dobbeltrollen?) som Dr. Jekyll er nok det svageste led her, men al skylden skal ikke lægges på ham, for det er selve historien der ikke får den fornødne opmærksomhed her og visse steder virker den nærmest afliret. Blandt de medvirkende ses Dawn Addams, Christopher Lee, David Kossoff, Walter Gotell og Oliver Reed.

The Stranglers of Bombay * ½

Angiveligt baseret på virkelige begivenheder i Indien i 1860'erne beretter filmen om en fanatisk religiøs sekt der igennem en årrække ved kvælning myrdede tusinder af indbyggere, på grund af en gammel overtro om, at hvis blodet flød, ville fjenderne kun blive endnu flere. Middelmådig Hammer-produktion fra begyndelsen, kuldsejler omtrent midtvejs, hvor enorme plothuller pludselig slår bunden helt ud af en i forvejen besværlig film. Ikke mange kendte ansigter medvirker, men Allan Cuthertson, Guy Rolfe og Tutte Lemkow genkender man da. Arthur Grants sort/hvide billeder har helt sikkert oplagte kvaliteter, men historien yder dem ikke retfærdighed. En af Terence Fishers svageste film.

Terror of the Tongs **

Et brutalt forbrydersyndikat styrer Hong Kongs underverden i 1910 og myrder en engelsk kaptajns datter og får efterfølgende faderens hævn at føle. Christopher Lee spiller den usle bagmand der ikke har regnet med den ustoppelige hævners dedikation til at få straffet de skyldige. Noget énstrenget Hammer-produktion der ikke desto mindre leverer varen sådan nogenlunde og tidsperioden virker overbevisende. Skrevet af Jimmy Sangster.
Filmens danske titel er "Den Røde Drages bande".

Cash on Demand ***

Peter Cushing er simpelthen forrygende i hovedrollen som en Scrooge-agtig bankdirektør der får sin sag for, da en snedig bankrøver (André Morell) møver sig ind på hans kontor for at gennemføre et dristigt kup. Elegant caper skrevet efter et teaterstykke af Jacques Gillies profiterer af tæt og veldisponeret klipning og en række twists der får tilskueren til at føle sig konsekvent usikker på udfaldet. En lidt overset engelsk film og Cushing har sin måske bedste rolle her. På rollelisten finder vi også de kendte ansigter Richard Vernon og Norman Bird.

These Are the Damned ** ½

Her er noget så sjældent som et mix af klassisk 60'er generationskonflikt og autoritetsoprør samt lidt science fiction i en halvbøvet historie om en lille kystby, hvor en amerikansk turist bliver involveret med en lokal bande, lederen og dennes søster samt nogle mystiske børn der er stuvet af vejen i en grotte. Blandingen er mildest talt uskøn, men det gode cast og Loseys sans for det handlingsmættede gør at man hænger fint på. Man kan dog næppe betegne filmen som en af hans bedste; dertil den simpelthen for særpræget. Viveca Lindfors er i øvrigt ualmindeligt attraktiv i denne film.

Curse of the Mummy's Tomb **

Otto Hellers mættede farvebilleder er højdepunktet i denne lidt flade og langstrakte Hammer-produktion, der ikke for alvor byder på noget særligt. Et egyptisk gravkammer åbnes og en mumie fragtes til London af Fred Clark, hvis komiske karakter virker ude af trit med den påståede alvor som instruktøren prøver at give sin film. Meget svingende skuespillerpræstationer og et omstændeligt plot hjælper ikke synderligt på tingene. Kan sagtens ses en stilfærdig aftenstund, men der er altså lavet bedre film inden for genren.

Maniac ** ½

En amerikansk kunstmaler har en affære med en indehaverske af en lille café i en søvnig fransk lilleby, og indvilliger i at hjælpe med at få hendes mand ud af fængslet, hvilket viser sig at være en rigtig dårlig idé. Udmærket lille thriller der udmærker sig ved en stærk billedside af Wilkie Cooper og en del millieu. Skrevet af Jimmy Sangster, der også producerede filmen. Donald Houston er ret gusten som den morderiske Henri, mens Kerwin Mathews er lidt farveløs som maleren. Norman Bird får ikke styr på sin franskmand. Michael Carreras sad i instruktørstolen, inden han lavede "Shatter" med Monte Hellman.

The Gorgon ** ½

Et urgammelt væsen vækkes til live og forvandler sine ofre til sten i denne kulørte men lidt gumpetunge Hammer-film, der dog byder på megen atmosfære og ikke overraskende godt samspil mellem Cushing og Lee. Effekterne er set bedre, men alt i alt en hæderlig lille gyser. Patrick Troughton er god som den lokale politiinspektør. Ikke en af Hammers bedste, men skal selvfølgelig ses.

The Devil-ship Pirates ** ½

Christopher Lee spiller en deserteret kaptajn fra den spanske armada der nu har slået sig på en næringsvejs som sørøver, men da han lægger til land for at proviantere og går i gang med at terrorisere de lokale, lægger han sig ud med mennesker der ikke finder sig i hvad som helst. Imens nærmer hans skæbnetime sig, da hans tidligere medofficerer er lige i hælene på ham for at stille ham til ansvar. Lidt for konventionel pirat-film, men Lee gør en god figur ligesom restet af castet der omfatter Andrew Keir, Michael Ripper, Ernest Clark og Suzan Farmer. Men det mærkes tydeligt at genren ikke var Hammers spidskompetence. Ikke desto mindre ganske underholdende. Skrevet af Jimmy Sangster.

Die! Die! My Darling! ** ½

Ganske udmærket gyser om en ung pige (dejlige Stephanie Powers) der efter at have tilbragt ganske kort tid hos sin ejendommelige svigermor (Tallulah Bankhead i sin sidste spillefilmsrolle) må sande, at der er noget rivravruskende galt i huset! Hammer når det leverer varen. Donald Sutherland og Peter Vaughn er også på rollelisten. Flotte billeder af Arthur Ibbetson ("The Chalk Garden", "Where Eagles Dare" og "Willy Wonka and the Chocolate Factory").

Skriv din egen anmeldelse af Hammer Films: The Ultimate Collection (20 film) - klik her

Start en debat om filmen Hammer Films: The Ultimate Collection (20 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Hammer Films: The Ultimate Collection (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest