An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2  (DVD) Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2

af Warner Bros. WHV1000156545 / UPC# 883929140459

Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 2011
England - Farve - 130 min
Ønskeliste
ActionFamiliefilmDramaAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2
Dansk titel: Harry Potter og Dødsregalierne, del 2
Instruktør: David Yates
Medvirkende:
Harry Potter  Daniel Radcliffe
Ron Weasley  Rupert Grint
Hermione Granger  Emma Watson
Lord Voldemort  Ralph Fiennes
Severus Snape  Alan Rickman
Nevil Longbottom  Matthew Lewis
Draco Malfoy  Tom Felton
Albus Dumbledore  Michael Gambon
Luna Lovegood  Evanna Lynch
Griphook  Warwick Davis
Vis alle medvirkende...
Stikord: Harry Potter
Hekseri / trolddom
Magi
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 14

Gennemsnit: 8.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2

Det er lykkedes for Harry, Ron og Hermione at destruere en af Voldemorts horcruxer. Hvis de kan finde og ødelægge de resterende, er der stadig håb for både troldmænd og mugglere. Men Lord Voldemort har i mellemtiden fået fingre i Oldstaven, som er en af de magtfulde tre Dødsregalier. Han angriber Hogwarts med fuld styrke, hvorfor Harry Potter må gå sin skæbne i møde i det afgørende slag mod Mørkets Kræfter.

Så er det tid til det endelige møde mellem Harry og ham-gutten-vi-ikke-må-sige-navnet-på. Den episke konklussion på Harry Potter serien, som ingen fan må gå glip af!
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Harry Potter 8 - and the Deathly Hallows, Part 2:

Anmeldt af Extract, Dyssegård 8. juli 2016
Harry for sidste gang
Så kom Harry Potter sagaen til finalen og den er rimelig flot. Den formår med sine beskedne 130 min næsten at fatte sig i korthed og det klæder den. Og det viser sig, at en af grundene til at Voldemort har været så svær at slippe af med, er, at han er en del af Harry Potter. Præcis hvordan kommer man selv til at se. Der er en meget sjov krølle på halen i filmens slutning, efter Lord Voldemort er død.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 18. september 2012
Det sidste kapitel
Det er tydeligt nu hvor denne kollosalt populære filmserie er afsluttet at den sidste film måske når alt kommer til alt er den bedste af dem alle. Den er ihvertfald noget ganske andet end man har set tidligere og man skal tilbage til den første film for at finde den samme klare udtryksform. Bevares, der er stadig mange uklarheder men det er jo seriens varemærke og det gælder bøgerne såvel som filmene. Men hvad der glæder mig ved denne afsluttende film er den dystre stemning der hviler over det hele. Man må formode at Rowling trods alt har lært bare lidt af Tolkien. Ellers er der vel ikke så meget at sige end at filmen er okay men god fantastisk er og bliver det aldrig. Det gælder hele serien! Det er en middelmådig dannelseshistorie maskeret som et eventyr og fred være med det, men stor kunst er det ikke.

Anmeldt af Vaesen, Nykøbing F 28. maj 2012
Da jeg første gang blev præsenteret for denne film, altså den første i rækken: Harry Potter & The Philosophers Stone, tænkte jeg: Den gider jeg fan'me ikke se, det er jo en børnefilm!

Af en eller anden grund, blev jeg alligevel overtalt til at se den første film. Og da den var færdig, var jeg fuldkommen solgt: Jeg synes den var fortryllende(!:D), magisk, utrolig godt spillet og simpelthen bare en rigtig, rigtig god film.

De første tre film er de mest børnevenlige og er utrolige søde og charmerende. Der følger man Harry, mens han stadig er barn og er i gang med at vokse op.

I 4'eren og 5'eren følger man ham, mens han prøver at finde en balance mellem at skulle blive voksen hurtigt og samtidig stadig er en teenager, med de kvaler der hører dertil.

6'eren byder på en mere moden Harry, som prøver at gøre sig klar til den duel mellem ham og Voldemort, der venter forude og som gør sig klar til en lang, svær kamp om at finde de horcruxer, der skal ødelægges for at slå Voldemort ihjel og samtidig skal kunne holde sig skjult.

7'eren og 8'eren følger Harry på vejen mod at finde disse horcruxer, få dem ødelagt, kampen for at holde sig skjult indtil det rette tidspunkt og så tage kampen op mod Voldemort.

Hvis man, som jeg, har læst bøgerne, vil man vide, at de tre første film ligger tæt op ad bogen, 4'eren følger også nogenlunde men med et par huller, som der jo altid vil være. 5'eren mangler temmelig meget, men det er også en ret stor moppedreng af en bog, så naturligvis kan de ikke få det hele med.
6'eren gør det meget godt, men savner nu alligevel noget i den sidste del af filmen, hvor der i bogen er kamp på slottet.
Og de sidste to dele, altså 7'eren og 8'eren, gør et fremragende stykke arbejde, der igen ligger meget godt op ad selve bogen. (Skulle man nu undre sig over, hvorfor jeg siger 7'eren og 8'eren efter man har læst bøgerne og ved, der kun er 7 bøger, er det simpelthen fordi den sidste bog er delt op i to film).

Alt i alt er Harry Potter en fremragende filmserie, der absolut er et kig værd og den kan klart anbefales til alle. Man bør ihvertfald se den een gang. (og så kan det da lige nævnes, at de sidste par film i serien, absolut ikke er for det yngre publikum).

En absolut seværdig "børne"-film, der kan sidestilles med en film som Alene Hjemme, hvis ikke den er bedre ;)

Ret din egen anmeldelse af Harry Potter 8 - and the Deathly Hallows, Part 2 - klik her

Start en debat om filmen Harry Potter 8 - and the Deathly Hallows, Part 2 - klik her

Start en debat om denne udgave af Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2 - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45