An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Horde, The (BRUGT)  (DVD) Horde, The (BRUGT)

Udgivet 1. april 2011 af Midget Entertainment L-ME788 / UPC# 5705535041997

Horde, The (BRUGT)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2009
Frankrig - Farve - 90 min
Ønskeliste
ActionGysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: La Horde
Instruktør: Yannick Dahan
  Benjamin Rocher
Medvirkende:
Aurore  Claude Perron
Ouessem  Jean-Pierre Martins
Adewale  Eriq Ebouaney
Jimenez  Aurélien Recoing
Bola  Doudou Masta
Tony  Antoine Oppenheim
Greco  Jo Prestia
René  Yves Pignot
Le Tchèque  Adam Pengsawang
Seb  Sébastien Peres
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Sprog: Fransk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 4

Gennemsnit: 8.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Horde

I det nordlige Paris stormer en gruppe politibetjente et tårnhøjt, forladt boligbyggeri for at hævne drabet på en kriminalbetjent. I bygningen har en bande barrikaderet sig og kampen mellem bandemedlemmer og betjente går igang. I mellemtiden er en zombie epidemi brudt ud og da en gruppe zombier trænger ind i huset tvinger det de to grupper til at arbejde sammen for at overleve og kæmpe sig vej ned igennem bygningen.
Dennis

Brugerne skriver om Horde, The:

Anmeldt af Monkeyman, København S 11. december 2011
En knaldrød crème brûlée
Det ser indtil videre ud som om, at det hér på Laserdiskens hjemmeside, er blevet Monkeymans opgave at forsvare dette lille franske zombie-flick.

Det er rigtig at der ikke er sket nogen revolution indenfor zombie-genren her på det seneste, og ja, "The Horde" bidrager heller ikke med noget nyt, men blot kører på de samme skinner som mange andre ´´flesh-eating movies´´.
Dog, så må man give franskmændene kredit for, en rimelig okay og i særdeleshed underholdende opblevelse, der forståeligt må vække en interesse for alle dem, der bare kender lidt til genren... eller bare godt kan lide ´´bloods and guts´´.

Plottet er enkelt, men herligt og må siges at være en perfekt opsætning til en zombiefilm: En gruppe mennesker fanget i et højhus, fyldt med glubske døde mennesker... og vejen til friheden går kun nedaf. Jamen, er det ikke bare fantastisk!
Det kan godt være at filmens persongalleri er bund usympatisk, men der er ikke altid et grundpræmis at man skal kunne li' en karakter eller flere, for at synes en film er god... nej, her er der ikke tid til ligegyldigheder og sidehistorier af den ene eller anden art, nej historien fungere ganske udemærket under dens opsatte forhold.

Effekterne er ganske effektive, og stilen er gennemført råt... hvilket ikke er så ringe endda. Selve zombierne er ikke vildt skræmmende, men de gør deres tjans fint og de er langt fra af den zombietype der går i sneglefart med udstrakte arme... nope, de kan godt lide at rører sig.
"The Horde", er selvfølgelig ikke en perfekt film, den har skam sine fejl og mangler, men for europæiske standarder, så synes jeg det er godt gået.... Den er hvertfald bedre end George A. Romeros sidste zombie-flick, sorry fans... but it's true!

Vil man se en dårlig og nyere film i genren, så lad mig stille anbefale "Zone of the Dead"... men det er på egen risiko, hvis du vælger at købe det gøjemøg.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 2. oktober 2011
Vive la France
Horde, The Nu står det jo ikke nedfældet i de internationale filmkonventioner, at fordi en genrefilm er lavet i et land udenfor USA, ja så skal der også sættets et nationalt fingeraftryk på den. Når det så er sagt, vil det være unaturligt ikke at spejde efter en eller anden form for national identitet som kunne skubbe eller vinkle genren i en anden retning end de mange amerikanske forløbere. Det er i hvert fald sådan med zombie film, at de i de seneste år har spredt sig ud over den ganske verden og ikke mindst Europa, hvor både England, Spanien og her med La Horde også Frankrig gerne vil lege med og byde de døde op til dans.

Lykkedes det så for La Horde at kreere en særlig fransk afart, eller ny afstikker af zombie genren? Nej, det gør det ikke. På ingen måde. Ud over at personerne snakker…ja, fransk er alt ved det gamle. Det kunne sådan set også være let tilgiveligt, var La Horde så bare en god film. Det er den så heller ikke. Den er til gengæld ligegyldig. Vanskelig at hidse sig op over, hverken i positiv eller negativ retning og det er sjældent et sundhedstegn. Min partner in crime denne aften faldt faktisk i søvn. Sjældent godt tegn for en zombiefiilm.

Historien er ganske universal. En flok betjente beslutter sig for at tage loven i egne hænder og hævne en kollega, som en narkobande har dræbt. De holder til i en faldefærdig og udtjent boligblok i et af de områder i Paris, hvor du ikke lufter hunden efter solnedgang. Missionen går dog grueligt galt og snart er betjentene døde, hårdt såret eller taget til fange. Langt værre skal det dog blive, da det hurtig viser sig, at bygningen også huser en flok temmelig aggressive og sejlivet zombier. Nu må vores to grupper slå sig sammen i bestræbelserne på at overleve og finde en vej ud.

Desværre er franske La Horde en dødssejler fra start. Filmen har et så gennemført usympatisk persongalleri, at det vil kræve en overmenneskelig styrke at fremelske den mindste sympati for om nogle af personer slipper levende ud eller bliver zombie meals. Der ud over irriteres man hurtigt over små detaljer i den ellers ukomplicerede historie. F.eks. at situationen går fra at være normal, til at Paris står i flammer og der er tusindvis af zombier over alt på mindre end en time. Og ikke en levende sjæl før politiaktionen, havde så meget som hørt ordet zombie og endnu mindre epidemi.

Som i de fleste zombiefilm følger vi i La Horde en lille gruppe og deres fælles kamp for overlevelse. Både mod zombierne, men i lige så høj grad mod hinanden. Her er forskellighederne og konflikten allerede trukket skarpt op fra første sekund, da gruppens modsætningsforhold i politi og narkoforbrydere er ganske åbenlyse. Filmens to instruktører Yannick Dahan og Benjamin Rocher prøver på klassisk vis at vise os, at der er godt og ondt på begge side og undlader selvfølgelig heller ikke den obligatoriske scene, hvor spørgsmålet stilles: Hvem er virkelighedens monstre? De døde som intet valg har, men reagere instinktivt. Eller os de levende, som stadig har valget om vi vil være menneske eller monster. I La Horde kommer det til udtryk i scene med en kvindelig ”hjælpeløs” zombie, som en del af gruppen finder øh, lækker.

Snakker vi zombiefilm er en vigtig ingrediens selvfølgelig det rent visuelle. Her er der heller intet nyt under solen. Der er masser af guns og testosteron i La Horde. Desværre er det hele bare uhyggeligt kedeligt afviklet. De to instruktører formår aldrig at bruge det forladte højhus og de mange zombier som den klaustrofobiske dødsfælde det kunne lægge ramme til. Vores gruppes jagt på en flugt væk og ud der fra, indre stridigheder og alliancer på tværs af grupperne forbliver helt på flade fødder, også er antallet af zombier og kulissens potentiale jo helt ligegyldigt. På et punkt skiller La Horde sig dog ud, aldrig tidligere har jeg set så meget nærkamp med zombier i en film før. Her får zombierne rent ud sagt tæsk. Mavepumpere, brækket knogler og skaller i et væk. Det ændrer dog ikke på det samlede indtryk, at dette franske zombie udbrud forbliver en parentes i genren.

Anmeldt af Michael Walters, Frederiksberg 17. april 2011
Mere af det samme
Jeg må starte med at sige at hver gang jeg ser en zombie film, så forventer/håber jeg altid at de har bygget lidt videre på zombie genren da det bliver lidt ensformigt i det lange løb.

Dette er dog tilfældet og du kan stort set regne ud hvad der sker fra start til slut, ingen spænding ingen chok ingen gys. Har efterhånden set en masse zombie film og det kan godt være det er mit negative syn på genren som gør at den ikke får mere men Jeg forventer altså bare noget mere noget overraskende, de må godt ændre lidt på hvad der gør en zombie en zombie.

Ret din egen anmeldelse af Horde, The - klik her

Start en debat om filmen Horde, The - klik her

Start en debat om denne udgave af Horde, The (BRUGT) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest