An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Safe House (Denzel Washington) (Blu-ray) (BD) Safe House (Denzel Washington) (Blu-ray)

FHEB3866 / UPC# 5030697048042

Safe House (Denzel Washington) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 2012
USA - Farve - 115 min
Ønskeliste
ActionThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Safe House
Instruktør: Daniel Espinosa
Medvirkende:
Tobin Frost  Denzel Washington
Matt Weston  Ryan Reynolds
Cathrin Linklater  Vera Farmiga
David Barlow  Brendan Gleeson
Harlan Whitford  Sam Shepard
Carlos Villar  Rubén Blades
Ana Moreau  Nora Arnezeder
Daniel Kiefer  Robert Patrick
Alec Wade  Liam Cunningham
Keller  Joel Kinnaman
Vis alle medvirkende...
Stikord: CIA / FBI
Flygtning / flugt
Safe house
Spioner / secret agents
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 9

Gennemsnit: 7.1 ud af 10

Du kan også stemme.   


Safe House

I ni år har CIA forgæves jaget Tobin Frost. I ni år har denne tidligere CIA-agent solgt oplysninger til højestbydende. Men hvad gør man, når han pludselig går lige ind på det amerikanske konsulat i Cape Town? Efter at have kedet sig bravt i et år som ’husholder’ i et safe house får den uerfarne Matt Weston travlt. Et afhøringshold ankommer med Frost og begynder et hårdhændet forhør, men når ikke langt, før huset bliver angrebet af en gruppe ukendte lejesoldater. De professionelle mænd på afhøringsholdet bukker under for overmagten en for en og efterlader Weston med ansvaret Frost. Han følger sit første direktiv som husholder og bringer sin ’gæst’ i sikkerhed. Derved bringer han sig selv i skudlinjen i en desperat menneskejagt; forfulgt at de svært bevæbnede lejesoldater, med usikker forbindelse til sine overordnede i CIA og med en fange, der kender alle tricks i bogen, når det gælder om at manipulere med andre og sikre sin egen overlevelse.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Safe House (Denzel Washington):

Anmeldt af lookalot, København K 17. september 2021
Ok action-thriller med Denzel
Safe House (Denzel Washington) Ganske spændende action-thriller der er forudsigelig og ikke bringer noget nyt til genren, men man er ok underholdt. Denzel er som altid solid og han blev iøvrigt rigtigt waterboarded i nogle få sekunder under optagelserne. Den franske skuespillerinde 23 årige Nora Arnezeder er akut hot og hende får vi nok at se mere til.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 23. august 2016
Espinosa i fuldt firspring
Der er fart over feltet i denne film, hvor man godt ved, at der er ugler i mosen. De mange gode stjerner giver filmen en vis fylde, som imidlertid er truet af umådeholden skyderi.
Espinosa klarer opgaven udmærket, man gider godt se filmen til ende, men den ryger ikke i afspilleren igen lige straks. En mere afpasset anvendelse af skydevåben kunne have givet filmen en langt farligere og mere medrivende karakter.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 24. januar 2015
Saving Tobin Frost
Den unge Matt er controller i et safehouse og får mere action for pengene end han havde regnet med, da hans arbejdsgiver CIA finder en vigtig nøgleperson i en større sag. Men da fjender angriber stedet må han pludselig tage sagen i sine egne hænder og da modstanderen er temmelig snedig, bliver det en udfordring der kommer til at kræve alt af ham. Ganske underholdende og spændende film der følger opskriften til punkt og prikke og der er absolut ingen overraskelser undervejs; man kan faktisk sidde nærmest scene for scene og forudse hvad det næste bliver. Men tempoet er højt og det er lækker action hele vejen, så der er i virkeligheden ikke så meget at indvende.

Anmeldt af Monkeyman, København S 30. maj 2012
Over stok og sten.. med pistolkugler lige i røven!
Efter at ha' set "Safe House" må jeg indrømme at jeg er noget forpustet. Den film er simpelthen for hæsblæsende, altså hvis du er mere til skudvekslinger og mindre snak... så er der bestemt noget at komme efter hér!

Filmen har en meget stærk snært af "Jason Bourne" filmene, hvis man kigger på den visuelle inspiration, men her for tiden har mange andre filmskabere taget den vej... se selv på de nye James Bond film!
Plottet er meget fangende og intens, men desværre også lidt brugt, jo længere vi lakker imod enden, men nu vil jeres kære abemand ikke stå her og afslører noget på forhånd, men blot afsløre at det hel klart er filmens første halvdel der er den bedste.
Skuespillet er ganske solidt, og det er igen altid en fornøjelse at se en Ryan Reynolds der ikke er så kæk og sjov, men snarere bund alvorlig.... hvilket beviser hans fine talent.

Der er masser af lækre velkendte action-virkemidler og skønt tidsfordriv i "Safe House", så jeg giver den 3 små stjerner for god underholdning en sen tirsdag nat!

Ret din egen anmeldelse af Safe House (Denzel Washington) - klik her

Start en debat om filmen Safe House (Denzel Washington) - klik her

Start en debat om denne udgave af Safe House (Denzel Washington) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45