An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

True Lies (4K UHD & Blu-ray) (UHD) True Lies (4K UHD & Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

True Lies (4K UHD & Blu-ray) (UHD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 299.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 29/4-2024

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. 20th Century Fox - 1994
USA - Farve - 141 min
Ønskeliste
ActionRomantikAdventureKomedieThriller
Filmens specifikationer
Original titel: True Lies
Dansk titel: Livsfarlig løgn
Instruktør: James Cameron
Medvirkende:
Harry Tasker  Arnold Schwarzenegger
Helen Tasker  Jamie Lee Curtis
Albert Gibson  Tom Arnold
Simon  Bill Paxton
Juno Skinner  Tia Carrere
Salim Abu Aziz  Art Malik
Dana Tasker  Eliza Dushku
Faisil  Grant Heslov
Jamal Khaled  Marshall Manesh
Janice  Jane Morris
Vis alle medvirkende...
Stikord: Gidseltagning
Spioner / secret agents
Terrorisme
Våben / våbenhandel
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
4K UHD-pladens specifikationer
Oprindelse:   Danmark Ultra-HD pladen har regionalkoden 0.Region:
Features:
3D Ja Trailer
Digital Copy Music video
Ja Documentary Music score
Commentary Picture-in-Picture
Ja Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
Web features Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
Dolby Atmos
Engelsk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case BD66 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 40

Gennemsnit: 8.7 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Hans Kr.
Mogens
Thomas
Lars
Søren
Jan
John

Livsfarlig løgn

I denne forrygende blanding af action og romantisk komedie er Arnold Schwarzenegger specialagent Harry Tasker, men for hans kone Helen (Jamie Lee Curtis) er han bare en kedelig computersælger. Da Harrys to liv ved et tilfælde støder sammen, bliver både Helen og han selv fanget i en gruppe terroristers dødsensfarlige spil, hvor de må kæmpe med hud og hår for deres liv.
Peter S

Specielt om denne udgivelse:

James Camerons underholdende agentfilm har faktisk været mulig at købe på Blu-ray siden sommeren 2020 (dog kun i Spanien!), men det er virkelig skønt omsider at få den med danske undertekster, og endda også på 4K UHD med en splinterny overførsel, Dolby Atmos og Dolby Vision!

Specifikationer:
  • 4K UHD: Engelsk Dolby Atmos 7.1.4 / Dolby Vision, HDR10
  • Blu-ray: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
  • Undertekster: Dansk, svensk, norsk, finsk, engelsk
Special features:
  • Fear Is Not an Option: A Look Back at True Lies
  • Archives: Script, Artwork, Marketing
    - dive into the production secrets of True Lies with these behind-the-scenes documents
  • And more!

Brugerne skriver om True Lies:

Anmeldt af lookalot, København K 3. december 2021
Sande Løgne
True Lies Super underholdende og tæt på perfekt action-komedie med den omvandrende muskelmasse fra Østrig - selveste kødbøffen Arnold Schwarzenegger! Filmen har masser af selv-ironi og dét klær den. Mange flotte action-sekvenser og veloplagt skuespil fra de medvirkende. Især 36 årige absolutte akutte usandsynligt velskabte smukke & sexede Jamie Lee Curtis bør fremhæves - hun gør en særdeles god figur i filmen......i bogstaveligste forstand! Hun er latterligt lækker - totalt slikke-sutte-putte & kramme & kneppevenlig! True Lies er helt sikkert ét af halvfemsernes bedste action drøn.

Ps: filmen bør ses på et stort lærred!

Obs: der er en grotesk mangel på ekstramateriale på denne dvd!

Så her er lidt: http://www.youtube.com/watch?v=ZoCHQuxzV68

Trivia:
Ifølge IMDB, så blev følgende skuespillere overvejet til at spille Helen Tasker:
Rosanna Arquette, Kim Basinger, Annette Bening, Joan Cusack, Geena Davis, Melanie Griffith, Jennifer Jason Leigh, Madonna, Demi Moore, Michelle Pfeiffer, Sharon Stone, Emma Thompson and Debra Winger og Jodie Foster! (hun kunne iøvrigt ikke, idet at hun var i fuld gang med at spille Nell!).


Anmeldt af Extract, Dyssegård 27. juni 2016
Da Harry mødte Helen
True Lies Harry er skæg-og-blå-brille mand med en kone, Helen, der tror han er en kedelig sælger. Sådan lige indtil hun hvirvles ind i en af mandens arbejde, da slemme mellemøstlige terrorister bortfører hr og fru Tasker. James Cameron holder frikvarter mellem Terminator 2 og Titanic med en knap så ambitiøs produktion. Og alligevel uhyre underholdende og med tonsvis af stunts of spfx. Og ikke mindst en meget sexet Jamie Lee babe, der som 35 årig fremviser en krop, som vil gøre de fleste 20-årige misundelige. Meget 007-indspireret med jagtsekvenser over stok og sten, hvor Arnie bl.a. "låner" en politipruhest til at eftersætte en skurk på motorcykel og senere en Harrier for at redde datteren. Tia Carrare medvirker som sexet antikvitetshandler i ledtog med de slemme drenge. Tynd historie, men der er nok selvironi, tempo og destruktion til at gøre det sjovt.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 10. april 2013
For Your Eyes Only....Harry
True Lies Tiden er en sjov fætter. Den kan være ven eller fjende, forræderisk eller forførende. Sådan er det også i tilfældet True Lies. For hvem havde fantasi til at forestille sig i 94’, da Cameron lancerede sit bud på en "fransk" Arnold Bond film og som dengang fik lunkne anmeldelser som en (bevars) underholdene , men samtidig også noget tynd i spyttet i forhold til tidligere bedrifter, i dag fremstår som mandens bedste film i små tyve år?

True Lies har et lækkert look, og en veloplagt cast danner ring om super agenten Arnold og truer nu og da med at danse ham helt ud på stolerækkerne. Filmen holder højt tempo og Cameron styrer med sikker hånd løjerne i havn og tillader hverken de bliver for blodige eller alvorlige - emnet taget i betragtning. True Lies er en film, som jeg i dag vil putte i kategorien gode venner. Film som man kan se igen og igen og altid er en fornøjelse at være i selskab med, om det er en forbi zapning på tv eller planlagt visit på dvd.

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 8. april 2013
Livsfaglig løgn.
Små løgne kan som regelend føre til stører løgne, og det er lige præcis det der sker i Livsfaglig løgn.
Det startet ud med at Harry Tasker, der spilles her af den meget hårdt oppumpende (Arnold Schwarzenegger) super action helt.
Der havde sin deby på film lageret i 1970 i Hercules i New York som den mægtige Hercules, nej nej ikke så mægtigt, har set den, den stinker iøverigt.
Når men et lille side spor, men store Arnold spiller altså her verdens dårligste computer sælger.
Dog er det kun et dække for at hans kone og datter ikke skal vide at han er top hemmelig speciale agent. Og arbejder med top hemmelige missioner, hans kone Helen Tasker (Jamie Lee Curtis) syntes dog at ikke alt dette kan og burde hænge sammen. Da han jo kun er dum computer mand, og kan ikke forstå hvorfor han altid kommer for sent hjem og har alverdens dårligste undskyldninger.
Helen tro derved han har en effære og gør derved også alt for at få en.Da Harry finder ud af det, beslutter han sig for at narre hende til at tro at hun er agent, for at lokker hende ud af huset og væk for alle andre mænd.
Helen er naiv og bange, men tro fuld fast på at hun er agent.
Da hun syntes det er et meget spændende eventyr hun er kommet på, til sidst må Harry dog indse at hun stinker som agent.
Men da Harry skal til at røbe sig, for sagen en uventet drejning, da Harry og hans kone bliver kidnappet af en gruppe sindssyg terrorister.
Filmen er en af Arnolds bedste, da det er an hårdt pumpende action film med masser af skyderi, eksplosioner og vilde fly, bil og heste jagt.

Anmeldt af Monkeyman, København S 29. august 2007
The name is Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger
Endnu en mega blockbuster med muskelbundtet fra de østriske alper. Denne gang svinger han rundt som en anden James Bond, mens han fører et helt almindelig og kedelig familieliv på hjemmefronten. Men idyllen bliver ødelagt af de samme sterotype islam terrorister vi har set 100 gange før, og så må Agent 00Arnold træde i kraft.
Skæg skydefilm, med høj underholdnings værdi. True Lies er nok en blandning mellem James Bond og Rambo, og hvilken sammensætning.

Anmeldt af Kasper, Aalborg SV 26. maj 2007
Livsfarlig løgn
En god Action/Komedie film med Lee Curtis og Schwarzenegger.

Anmeldt af Karina, Søborg 22. juli 2005
Aktion, humor og - vi tror det næppe -selvironi
Arnold Schwarzeneggers absolut bedste aktiontamtam. Den har det hele, inklusive en sjælden og hidtil uset evne for selvironi og skuespil hos gode gamle Arnie. Jeg har ikke set noget lignende fra hans side, hverken før eller efter. Jamiel Lee Curtis er som altid blændende - både mht udseende og skuespilpræstation, og Tom Arnold spiller, som han plejer, og det er altid skægt. Er man til total vanvittig aktion og Schwarzenegger i fin stil, så se True lies!

Anmeldt af Rasmus, Aalborg SØ 23. maj 2005
Endnu en Dårlig Actionkomedie
Actionkomedier er som regel dårlige, og James Camerons forsøg på at begå sig indenfor genren er ingen undtagelse. Eksplotioner, hardware og nævekampe er ikke nok, hvis ikke man har en god historie at hænge det op på, og det har Cameron altså på ingen måde i dette tilfælde.

Anmeldt af Pintoz, Herlev 26. oktober 2004
Ja, denne film er rent faktisk udemærket. Jeg har nu altid været vild med Arnold i de kiksede film Strømer i børnehaveklasse og Twins... Men dette action-crap er faktisk OK... Ja, Jamie Lee er hot, men hendes frisure har sgu altid været et turn-off... hehe

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 28. maj 2004
Morsom action
Cameron holder godt sammen på helheden, så det er stilen - og ikke mindst Jamie Lee Curtis - der kører den hjem. Han burde tilbydes en James Bond film. Filmen bliver mod slutningen lidt lang i spyttet, men det tager man med. Der er ikke et øje tørt, da Curtis stripper for "sin mand".

Anmeldt af Jesper Andersen, Taastrup 4. maj 2004
Der er fart på!
God actionfilm. Det hører man sjældent fra mig, der normalt finder de fleste action som bras og med alt for mange eksplotioner istedet for handling.
True Lies, der imod, er jo det hele.
Jamie Lee Curtis er virkelig god some Helen Tasker og blev snydt for en Oscarnominering.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 31. marts 2004
Agent-Arnold
Forbløffende vellykket Arnold-nonsens med masser af missiler og andet. Jamie Lee Curtis stripper så sveden haglede af de mandlige publikummer (undertegnede ikke mindst!) i biografen i sin tid. Gensynet i TV-format skuffer dog lidt, men sikke nogle.....øh, fordelagtige evner den kvinde har!
Charlton Heston har klap for øjet og er udmærket castet.

Ret din egen anmeldelse af True Lies - klik her

Start en debat om filmen True Lies - klik her

Start en debat om denne udgave af True Lies (4K UHD & Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45