An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Black Swan (Natalie      Portman) (Blu-ray) (BD) Black Swan (Natalie Portman) (Blu-ray)

Udgivet 28. juni 2011 af Fox-Paramount FPHE-99150191 / UPC# 7340112704506

Black Swan (Natalie      Portman) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Searchlight Pictures - 2010
USA - Farve - 108 min
Ønskeliste
DramaThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Black Swan
Instruktør: Darren Aronofsky
Medvirkende:
Nina Sayers  Natalie Portman
Lily  Mila Kunis
Thomas Leroy  Vincent Cassel
Erica Sayers  Barbara Hershey
Beth Macintyre  Winona Ryder
David  Benjamin Millepied
Veronica  Ksenia Solo
Galina  Kristina Anapau
Madeline  Janet Montgomery
Andrew  Sebastian Stan
Vis alle medvirkende...
Stikord: Ballet
New York City
Sang og dans
Spiseforstyrrelse
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:   Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden 0.Region:
Features:
3D Ja Trailer
Digital Copy Music video
Ja Documentary Music score
Commentary Picture-in-Picture
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
Web features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DTS-HD MA
Engelsk
Tysk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case BD50 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 16

Gennemsnit: 8.7 ud af 10

Du kan også stemme.   


Black Swan

Nina Sayers (Natalie Portman) er danser i et balletkompagni, der skal til at lave en moderne opsætning af Tchaikovskys berømt ballet Svanesøen. Instruktøren Thomas Leroy (Vincent Cassel) er ikke et sekund i tvivl om, at Nina vil kunne danse den uskyldige hvide svanes parti, men kan hun danse som den aggressive, sexede sorte svane? På trods af tvivlen bliver Nina alligevel hyret, med strenge instruktioner om at finde ind til det mørke den sorte svane repræsenterer. Det bliver startskuddet til en rejse, der langsomt destruerer Nina.
David

Specielt om denne udgivelse:

 • Audio: Engelsk DTS-HD Master Audio 5.1
 • Undertekster: Engelsk, dansk, svensk, norsk, finsk m.fl.
Ekstramateriale:
 • Black Swan Metamorphosis (dokumentar, 49 minutter)
  - A mesmerizing 3-part look at the filmmaking process from Darren Aronofsky's visionary directing, to the physically-demanding acting, to the stunning special effects
 • 12 In-Depth Featurettes:
  - including Costume Design & Profiles on both Natalie Portman and Darren Aronofsky
 • Theatrical Trailer

Brugerne skriver om Black Swan (Natalie Portman):

Anmeldt af Extract, Dyssegård 6. august 2020
Den sorte og hvide svane
Natalie Portman spiller solodanseren Nina, der til sin store overraskelse vælges til at danse hovedpartiet i Svanesøen, hvor balletkompagniets instruktør slås for at få den sorte svane frem i hende. En anden danser, Lily(Milas Kunas) optræder nærmest som hendes sorte svane alter ego og forfører hende. Nina bor hjemme og har et noget anstrengt forhod til sin mor(Barbara Hershey),men gør oprør og dyrker sex med Lily på sit værelse. Imidlertid er Aranofsky ikke en instruktør, hvis film åbenbare alt ved første gennemsyn og Black Swan er ingen undtagelse. Karakteren jeg giver den er foreløbig, for det kan udmærket være, at jeg ved gensyn finder så meget mere i filmen, at jeg er må tage den op til revision.

T.A. har fuldstændigt ret: Den danske Blu Ray er ikke for køn.


Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 21. januar 2012
Vild med dans
Aranofsky's formsprog har altid været interessant og når han samtidigt har noget på hjerte, så opnår han som regel helt gode ting. De mest indlysende eksempler er selvfølgelig "Requiem for a Dream" og "The Wrestler", men han er bestemt ikke for enhver smag for han vader ind i én med gummistøvler på og stopper ikke før den sidste scene er blevet afløst af credits. Natalie Portman er velvalgt i hovedrollen som en ung skrøbelig - men yderst ambitiøs - kvinde, der vil gøre alt for at få dobbeltrollen i "Svanesøen". Det er dét filmen handler om, men dybest set er det et portræt af en kvinde der genfødes (forløses?) sjæleligt men til alt for høj en pris. Samtidigt er den et billede på en tidsånd hvor man ikke længere kan stole på nogen og måske mindst af alle sig selv. Aranofsky har altid haft noget virkeligt foruroligende i centrum af alle sine film og det har han også her for fuld skrue. Se den - man springer ikke en film af denne instruktør over!

Undgå iøvrigt den danske BluRay-udgivelse; billederne er kornede og ligner mest en middelmådig DVD-kopi.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 4. januar 2012
Anoreksi og cutting
Aronofsky tager os med ind i sindet hos en pige, der lider af velbeskrevede livstilssmerter. Instruktøren forsøger at visualisere en smerte, hvilket giver frapperende billeder og underholdende momenter, men også, som er kendetegnende for Aronofsky, en fluktuerende bevægelse ud og ind af vulgaritet. Mest ind. Der bruges lidt blandede bolcher fra f.eks. "What Ever Happened to Baby Jane" og "Psycho" og film af den skuffe. Og det hele smager mest af, at gammelkendte psykodynamiske genreklicheer skal have en iklædning, så en ny generation gider æde dem. Og hypen omkring filmen tyder da på, at denne del af projektet er lykkedes.
Filmen er flot at skue, faktisk ret filmisk, men den er samtidig skuffende fordi den hverken dramaturgisk eller plotmæssigt forsøger at liste et nyt bud eller en ny twist ind, så vi kan betragte pigens vanskeligheder med ny energi i forhold til en 10 år gammel diskussion om anorektikere, cuttere og kontrolfreaks.
Den nuttede Portman spiller særdeles habilt i filmen, hvor ballettemaet lidt billigt læner sig op ad vore forestillinger erhvervet fra diverse musicals om dansetrupper.

Anmeldt af Matias, Hjallerup 3. juli 2011
Overraskende god film, var lidt skeptisk da den jo handler om ballet, da jeg er af den mening at ballet ihvertfald ikke er noget for rigtige drenge. Men vil gerne indrømme efter at ha set filmen, at det fakstisk er den bedste jeg har set i lang tid.
Natalie Portman er helt sublim.

Anmeldt af Monkeyman, København S 8. februar 2011
Ballarinaens marreridt !
Hvis jeg sætte næsen op imod forskellige film, så er det sjældent at jeg bliver skuffet.... og det blev jeg heller ikke denne gang.

Darren Aronofsky viser med "Black Swan" hvilken sublim filmskaber han er og altid har været, og om man kan lide manden eller ej, så må man give hen efter den mening, at han ikke er et kedeligt kendskab.
Førhen lavede Aronofsky film der mere eller mindre havde et kompliceret plot eller struktur , men "Black Swan" er befriende nok ret ukompliceret.... men alligevel kompleks!
Ja, det er ikke just det ultimative originale plot i universet, men alle elementerne rundt om plottet er mesterligt udført, og fik mit hjerte til at banke i ren og skær glæde.
På nogle punkter er "Black Swan" også en gyser eller hvertfald har en snært af det, og man kan da ikke undgå at hoppe op at stolen et par gange undervejs, men på ingen måde går det hen og bliver et traditionelt gys.... Nej, dette er et sandt marreridt og ægte spændning og gru.
Natalie Portman har hovedrollen, og normalt ville jeg ha' sat en finger ved hendes preformance (hvem husker ikke hendes utroværdig præstation i STAR WARS filmene), men hér er hun suveræn til tåspidserne... og støbt ind i rollen, med et lille håb herfra om en Oscar figur for måske årets præstation!!!

Jeg kan ikke få nok at denne film og underligt nok fik jeg lyst til at gå ind i det Kongelige Teater bagefter og se Svanesøen.
Dette er allerede et mesterværk og en klassiker.... og en seværdig én af slagsen!

Anmeldt af Elvizz, Faxe 5. februar 2011
" Luder og Madonna"
Her må kunne hentes en oscar eller 2 om nogle uger.

Facinerende psykologisk drama fra balletens verden, som måske for mange måske kan lyde en anelse for finkuturel og kedelig, men det er bestemt ikke tilfældet i dette mesterværk. Filmen bevæger sig i grænselandet mellem hovedpersonens virkelighed og fantasi....og Natalie Portman lever ikke livet kedeligt.

Hun spiller den jomfruelige ballerina, der nærmest er skabt til at danse den hvide svane med den ene vinge bundet på ryggen, men nu pludselig skal finde sine skyggesider, for også at kunne danse den sorte svane. Det går ikke stille for sig....trust me ...og vi kommer godt rundt i luder/madonna-temaet.

Birollerne er ligeledes fremragende castet med Mila Kunis som rivalen, og Vincent Cassel som en liderlig balletmester, der ved hvad han vil have. Ligeledes er Barbara Hershey overbevisende som moderen, der har ambitioner på datterens vegne. Hun har selv danset og kender derfor til de ofre der kræves, for at opnå succes i balletens verden.

Billedsiden og musikken er et kapitel for sig...uanset om man kan lide klassisk musik og ballet. Natalie Portman, der aldrig havde danset ballet før denne film, er helt oppe på tåspidserne uden stunt double og hun danser forhåbentlig af med en oscar for bedste kvindelige hovedrolle.

Anmeldt af DannX, København SV 22. januar 2011
WOW!!
Det er ærgerligt, at vi allerede nu har set hvad der uden tvivl er en af dette års bedste film! BLACK SWAN sparker så meget røv og voldtager dine sanser for vildt!! Og ikke kun det: Den spytter dig i fjæset, kaster op på dig, tramper dig i skridtet og går grinende væk....!!
Og til dem der skulle være i tvivl: det ER en anbefaling ;)

Den har psykoet mig vildt op, den film! Den kan sagtens sammenlignes med nogle af de GODE thrillers fra 80erne.

Og så er det århundredets casting-fund, at se Barbara Hershey og Natalie Portman spille mor og datter, for Portman ligner faktisk Hershey, da denne var det store navn i 80erne!!
Gør dig selv den tjeneste at se den!!

Ret din egen anmeldelse af Black Swan (Natalie Portman) - klik her

Start en debat om filmen Black Swan (Natalie Portman) - klik her

Start en debat om denne udgave af Black Swan (Natalie Portman) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45