An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Burning,   The (svensk omslag) (Blu-ray) (BD) Burning, The (svensk omslag) (Blu-ray)

Udgivet 3. april 2017 af Studio S Entertainment S683 / UPC# 7350036726836

Burning,   The (svensk omslag) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Independent - 1981
Ungarn - Farve - 91 min
Ønskeliste
GysSplatterSlasher
Filmens specifikationer
Original titel: Burning, The
Dansk titel: Lejrbålet
Instruktør: Tony Maylam
Medvirkende:
Todd  Brian Matthews
Michelle  Leah Ayres
Alfred  Brian Backer
Glazer  Larry Joshua
Dave  Jason Alexander
Eddy  Ned Eisenberg
Sally  Carrick Glenn
Karen  Carolyn Houlihan
Woodstock  Fisher Stevens
Cropsy  Lou David
Vis alle medvirkende...
Stikord: Kult-favorit
Hævn / selvtægt
Psykopat
Video Nasty
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:   Sverige Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:
Features:
3D Ja Trailer
Digital Copy Music video
Documentary Music score
Commentary Picture-in-Picture
Ja Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
Web features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 2.0
DTS-HD MA
Engelsk
Dansk
Norsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,85 : 1 Keep Case BD50 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 16

Gennemsnit: 9.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Burning

Tony Maylam, mester instruktøren bag Split Second, har lavet denne klassiske slasher, mens Hollywood producerne Bob Weinstein og Harvey Weinstein har skrevet med på historien. Cropsy, den alkoholiserede opsynsmand på sommerlejren Camp Blackfoot, bliver udsat for drengestreger, der går forfærdeligt galt. Han havner på hospitalet og kommer først ud efter adskillige år og giver sig øjeblikkeligt til at jage de folk, der lavede sjov med ham.
David

Specielt om denne udgivelse:

  • Audio: Engelsk Dolby Digital 2.0 / DTS-HD Master Audio 2.0
  • Undertekster: Dansk, svensk, norsk, finsk
Ekstramateriale:

Brugerne skriver om Burning, The:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 17. august 2012
The Camp Blackfoot Killings
Der er ingen tvivl om at denne film må rangere højt på klassikerlisten hos alle slasher-fans, for den leverer faktisk varen på stort set alle niveauer og har en temmelig klam boogeyman der har et lidt bizart forhold til brugen af haveredskaber. Instruktøren, som man umiddelbart kun forbinder med Rutger Hauer-filmen "Split Second", fortæller relativt smidigt og strammer gradvist grebet om tilskueren indtil de sidste ret intense tyve minutters tid hvor man virkelig er up-for-a-grab. Han udnytter også de gode locations ret godt og skaber en stemning af isolation og blander fint både dag -og natteoptagelser hvor uhyggen ligger på lur uanset tidspunktet. Tom Savinis effekter er udmærkede, men det er først og fremmest de vellykkede set-pieces der er med til at skabe filmen der lider under en smule tomgang og et unødvendigt flashback til sidst i filmen. Idéen med at historien fortælles som urban-legend omkring lejrbålet virker heller ikke helt godt (det fremstår i bedste fald meget uklart og i værste fald meget umotiveret) ligesom der godt kunne have været gjort lidt mere ud af karaktererne der overvejende fremstår noget endimensionelt.
Holly Hunter spiller en af pigerne i sin første filmrolle.

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 31. oktober 2007
CAMP HORROR : PART 2
Burning, The Velkommen til næste stop på turen igennem denne skønne genre, jeg har valgt, at kalde 'Camp Horror'.
Snakkede vi kun Dansk, ville det jo nok bare være "Lejr-Gys" (lyder ikke liiige så fedt vel?).

På første stop, så vi på Le' Grandaddy af dem alle - nemlig 'Fredag den 13'... Men, der skete jo det at, nogen lunde samtidig tilbage i 80erne Eksploderede! Horror-genren, lige som den også gjorde efter 9-11..
Den gang begyndte det faktisk i slutningen af 70'erne med bla. 'the Texas Chainsaw Massacre', 'Halloween'... Nogen mener, at det har noget med hvordan det ser ud "Globalt".
Vietnam, 9-11, Hiroshima... Jo være virkeligheden ser ud?, jo være vil VI ha! vores underholdning... Så VI må gætte på, at Horror-film er nok kommet for at blive!.
Og hvem ved.. måske én dag? set på i finere selskab, som dén fine-FINE!.. 'kunst-form' det nu engang ER!.

Noget af det Fede! ved film som "Friday" og 'the Burning' - Det var, at make-up artister som - Tom Savini, Stan Winston, Dick Smith... fik frit spil til at gi den ALT! det Gas de kunne komme op med, og Tom ER!, og var dén gang helt sikkert! den mest opfindsomme af dem Alle!. Frisk fra Vietnam krigen, hvor han var fotograf, og brugte meget tid på at gå og fotografere efterladenskaber, halve mennesker, brændte ofre.. Én viden han bag efter udnyttede til det yderste i "Hollywood" - Toppede i Geoorge A. Romeros 'Day of the Dead'.
Toms teknik var, at bruge så meget af den rigtige skuespiller som overhovedet muligt, og kikker du godt efter vil du i "tømmer-flåde" scenen, kunne se bla. hvor dukkens krop slutter, og hvor den rigtige skuespiller starter.
'the Burning' holder den dag i dag, fordi den har, den "der"... "OldSchool" fornemmelse, der ikke Er til at skyde! igennem, den samme "fornemmelse"/"Feeling" som du finder i 'Maniac' (også en Tom Savini Klassiker), 'the Fog'(the Original), og 'the Prowler'...
Og så er der selvfølgelig faktoren af, at tage sådan noget som en lejrtur, noget de fleste af os kæder sammen med nok det ubetingede fedeste i skole-tiden(måske endda der du fik dit første kys).. hvor efter man lukker en psycho løs, og helst! ikke én der kommer helt ude fra, gerne én der allerede er i lejern! - Så du ender op med, at ha en genre der skifter i mellem : teen-sjov, bade scener... MORD!!!, tilbage til teen-sjov, lad os ikke glemme Pot-rygning (Paramount!), dér efter kommer der gerne noget sex.... og noget mere MORD!!! - Og det mine venner... holder EVIGT! - Billigt/Bøvet/Blodigt, og Babset! - Verdens Bedste genre.. Camp Horror!.

'the Burning' score ikke heeelt top-point.. fordi de fleste personer i filmen er SÅ Røv-hamrende irreterende, at man egentlig bare sidder og vendter på de skal købe farmen!.

Næste stop 'Sleepaway Camp', husk mere! Pot ;)

Anmeldt af Monkeyman, København S 16. september 2007
Manden med hækkeklipperen
The Burning er hel klart én af de bedre slasherfilm og lever komplet op til de traditionelle regler der er i denne type gyserfilm. Skuespillet og små komiske indfald er bedre end i en Fredag den. 13 film og morderen er også mere interessant end Jason og Freddy. Effekterne er blodigt og uhyggelig ulækkert lavet af mesteren Tom Savini, som ikke spare på blod og snitsår. Det største minus var dog som det også er blevet nævt før, slutningen. Den er lige en smule for tamt, der kunne sagtens være mere i de aller sidste 10 min. Men hvis du leder efter en god gammeldavs slasher, så led ikke mér, for The Burning er hér.

Anmeldt af Patrick Eriksen, Hvidovre 8. september 2006
Synes man om slasher film er den her helt klart værd at anbefale,en grum spøg gør en mindre sympatisk fyr bliver grueligt forbrændt og derefter tager blodig hævn bevæbnet med en hæksaks,hans færdigeheder med saksen gør der bestemt er dømt top karaktere i den splattet afdelling,dog er slutningen en smule tam.

Anmeldt af george a romero, København V 11. juni 2005
Dont move your dead
The Burning er en slasherfilm der nok bedst er kendt for den status på den kendte Video Nsties liste. Når du ser den er det lidt til at forstå for den er da led med effekterne. Især gruppe nedslagtingen er god( Husk det er Tom Savini der har lavet effekterne). Jeg behøves ikke at forklare handlingen da det jo bare er en slasher. Men fin film i sig selv.

Ret din egen anmeldelse af Burning, The - klik her

Deltag i debatten om filmen Burning, The - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Burning, The


Burning,  The (Collector's Edition) (Blu-ray & DVD) Burning,  The (Blu-ray & DVD) Burning, The (Collector's Edition) (4K UHD & Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2005/04/29 16:31:33 IP: Logget Svar...

er denne version klippet eller cuttet
Extract

Sendt 2005/05/01 22:37:26 IP: Logget Svar...

The Burning

Den er uklippet iflg. dvdcompare.net


Sendt 2005/05/03 17:07:45 IP: Logget Svar...

tak

tak for svaret


Sendt 2005/06/11 20:46:24 IP: Logget Svar...

Klip

et link til gruppe slagtningen : www.clipsfromthecrypt.co.uk/burnshrs.rm

Start en debat om denne udgave af Burning, The (svensk omslag) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45