An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Hollow Man (Director's Cut) (tysk omslag) (Blu-ray) (BD) Hollow Man (Director's Cut) (tysk omslag) (Blu-ray)

af Columbia/TriStar 71039 / UPC# 4030521710399

Hollow Man (Director's Cut) (tysk omslag) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Columbia Pictures - 2000
USA - Farve - 113 min
Ønskeliste
ActionGysThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Hollow Man
Instruktør: Paul Verhoeven
Medvirkende:
Linda McKay  Elisabeth Shue
Sebastian Caine  Kevin Bacon
Matt Kensington   Josh Brolin
Sarah Kennedy  Kim Dickens
Carter Abbey  Greg Grunberg
Frank Chase  Joey Slotnick
Janice Walton  Mary Randle
Howard Kramer  William Devane
Neighbor  Rhona Mitra
Wareh. Guard  Pablo Espinosa
Vis alle medvirkende...
Stikord: Hollow Man
The Invisible Man
Usynlig
Videnskabsmænd
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Tysk
Italiensk
Tyrkisk
Sprog: Engelsk
Tysk
Italiensk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 27

Gennemsnit: 7.0 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Lars
Søren
Morten K.

Hvis du tror du er alene, så tro om igen!

Paul Verhoeven har med film som RoboCop, Total Recall og Starship Troopers etableret sig som en SciFi-instruktør, der ikke er bleg for også at smide lidt blod og indvolde mod kameraet, og Hollow Man er endnu et bevis på dette.
    Kevin Bacon spiller Dr. Sebastian Caine, der har udviklet en måde at gøre dyr usynlige på. Problemet er bare, at han ikke kan få dem gjort synlige igen. Da han endelig får løst det problem, kaster han sig begejstret ud i forsøgets næste stadie: test på mennesker, nærmere betegnet ham selv! Det går selvsagt ikke helt efter planen.

Verhoeven har effektivt opdateret den klassiske historie om den usynlige mand. Ved hjælp af nogle særdeles imponerende effekter og en altid energisk Kevin Bacon får han skruet en underholdende gang skæg og ballade sammen. En rigtig drengefilm, der også giver svaret på, hvad man i virkeligheden ville gøre, hvis man var usynlig - gramse på pigerne og kvæle irriterende små køtere!
David

Brugerne skriver om Hollow Man:

Anmeldt af lookalot, København K 27. juni 2011
Den gennemsigtige videnskabsmand
Verhoeven får alt for lidt ud af det interessante grund materiale, og vælger i filmens 3 akt, den nemme "slasher-løsning" med tankeløst splat og halløj! Rigtig ærgeligt, men hvis man ikke har de store forventninger, og bare er ude efter lidt hjerneløs, gennemsigtig underholdning, inden for den "kulørte genre" til at slå tiden ihjel med i et par timer, så kan filmen godt ses!

Anmeldt af Monkeyman, København S 20. februar 2008
Herlige usandsynligheder
Hollow Man er sgu en dejlig underholdende spændningsfilm, man kan diskutere herfra og til Rom, hvorvidt historien er dårlig eller ikke holder vand. Men det filmen gør ved mig, er at den holder mig fast i sædet, og levere fin ramasjang med gode CGI effekter.
Kevin Bacon transformere sig fint, fra hyggelig videnskabsmand, til en magtliderlig psykotisk usynlig satan.
Den storbrystet Elisabeth Shue og Josh Brolin, gør det ligeledes fint i deres roller, som Bacon's partnere.

Hvad end folk mener om filmen, så kan de ikke ændre min holdning, om at jeg syntes at den er seværdig.

Anmeldt af René, Åbyhøj 24. november 2007
"Den usynlige Mand" - nu med endnu dyrere Special Effects
Hvis man har brug for en skuespiller til at spille rollen som usympatisk person, skurk, psykopat eller lignende, så er Kevin Bacon - med sit skumle fjæs og den latterlige lille grisetryne af en opstoppertud - åbenbart det perfekte valg. Indtil videre kan jeg faktisk kun én gang erindre at ha' set ham i en rolle som helt almindelig person, der fungerede for ham: Som drengens far i "My Dog Skip".

Men i The "Hollow Man" er Kevin Bacon helt på hjemmebane, i rollen som gal videnskabsmand med et gude-kompleks. Fessoren har nemlig fundet en metode, der kan gøre levende væsener usynlige og vende processen om igen. Da han afprøver metoden på sig selv - imod bedre vidende, samt masser af advarsler fra sine medarbejdere - går det naturligvis galt, og han kan ikke slippe ud at sin usynligheds-tilstand igen. Gude-komplekset ændrer sig derpå til voldelig raseri og sindssyge, og professoren går amok og begynder at myrde løs i laboratoriet. Naturligvis overspiller Kevin-drengen hæmningsløst - sikkert med hollænderens velsignelse.

Og jeg er helt enig med Karina i hendes konklusion: "Nej, den film er bare for dum!". Filmens Special Effects er ganske vist stadig imponerende at skue, men resten af filmen er noget værre vrøvl. Og så har jeg det ærligt talt ikke helt let med, at Kevin Bacon i filmen er så utroligt svær at pacificere:
Et solidt gok i nødden med et brækjern, alvorlige trediegrads-forbrændinger over hele kroppen, samt et stærkstrøms-stød med sprinklerne kørende for fuld tryk - og med vand over det hele - sinker ham kun midlertidigt. Derefter er han hurtigt oppe på dupperne igen, og mere morderisk rasende end nogensinde før. Hmm!

Anmeldt af Det Burde Være forbudt At Sælge VHS :) Og Snart Dvd'er, Aalborg SØ 31. oktober 2007
typisk Paul Verhoeven
ikke noget at skrive hjem om

Anmeldt af Kasper, Aalborg SV 2. juni 2007
Hollow Man
En spændende Gyserfilm med Shue og Bacon.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 7. oktober 2006
Bioelektrisk Bacon
Jeg kunne godt lide filmen. Den er selvfølgelig for meget, og Verhoeven overdoserer ublufærdigt, specielt til sidst, men den fungerer da. Men som en hommage til "Den usynlige mand" er den selvfølgelig utilstrækkelig (alene dét at hovedfiguren hedder Sebastion er for tykt). Og så var det grineren, at en anmelder hævdede, at den hollandske action/gyser specialist som sit "auteur-træk" havde noget med etik. Den påstand synes jeg var næsten lige så underholdende som filmen.

Anmeldt af Karina, Søborg 12. oktober 2005
Utrolig klodset
Dette er virkelig en klodset film. Den har for så vidt en meget interessant start, men men men... Bacons karakter er så gennemusympatisk, at man på intet tidspunkt kan få den mindste smule medlidenhed med ham. Og det, at han skulle blive aggrasiv og paranoid af den der usynlighedsbehandling... jamen det var han jo allerede fra starten af. Og jeg har slet ikke tal på alle de gange, de siger, at de skal holde sammen og blive sammen, for at styrte direkte i hver sin retning for at udføre alting på en gang. Nej, den film er virkelig for dum!

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 10. juni 2005
Historie på spring
Et eller andet sted virker Verhoeven som en mand med trang til at fortælle anderledes og spændende historier, men også som om han kan blive træt af sit projekt midt i udførelsen. Et eksempel her på er Hollow Man - der er stort set intet at komme efter. Og Bacon, der ellers har frikadellet sig gennem mange film, er aldrig set værre end her. Synd for Shue.

Anmeldt af Rasmus, Aalborg SØ 4. juni 2005
Dårlig Film om Interessant Emne
Idéen om en usynlig person må siges at være fascinerende. Det burde derfor kunne lade sig gøre at lave en god film om emnet. Desværre lykkedes det ikke for Verhoeven. Istedet har han lavet en kedelig og intetsigende fortælling, som på ingen måde fanger ens interesse. Karaktererne er overfladiske og de meget omtalte special effects virker ikke altid lige overbevisende. Alt i alt en spildt mulighed.

Ret din egen anmeldelse af Hollow Man - klik her

Start en debat om filmen Hollow Man - klik her

Start en debat om denne udgave af Hollow Man (Director's Cut) (tysk omslag) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45