An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Caprinos eventyrlige verden (4-pack) (DVD) Caprinos eventyrlige verden (4-pack)

Udgivet 11. januar 2019 af SF Film 1121179 / UPC# 7041889407125

Caprinos eventyrlige verden (4-pack) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Caprino Studios - 1949-1975
Norge - Farve
Ønskeliste
FamiliefilmEventyrKomedieStopanimationDukkefilm
Filmens specifikationer
Original titel: Caprinos eventyrlige verden
Instruktør: Ivo Caprino
Stikord: Caprinos eventyrlige verden
Flåklypa Grand Prix
Klassiker
1950'erne
1960'erne
1970'erne
Dukker / puppets
For børn
Talende dyr
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 0.Region:
Oprindelse:  Norge
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 4Denne udgivelse indeholder 4 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 1.0
DD 5.1
Dansk
Engelsk
Engelsk
Norsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,77 : 1 Box Set DVD9 Ingen

Denne collection indeholder

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 9

Gennemsnit: 10.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Caprinos eventyrlige verden

Denne eventyrlige samling indeholder følgende Ivo Caprino-film, fordelt på fire discs:
 1. Bjergkøbing Grand Prix (1975)
 2. Karius og Baktus (1954)
  Lille Frik (1952)
  Et hundeliv (1958)
  Tim og Tøffe (1949)
 3. Askeladden og de gode hjælpere (1961)
  Rævens enke (1962)
  Den syvende far i huset (1966)
  Musik på loftet (1952)
 4. Da Askeladden åd om kap med trolden (1967)
  Den standhaftige tinsoldat (1955)
  Papirdragen (1963)
  Klatremus i knibe (1955)
Bjergkøbing Grand Prix:

Historien om cykelsmeden Theodor Felgen og hans to gode venner og medarbejdere, optimisten Sofus Gundersen og pessimisten Ludvig, har været en kendt og elsket del af den norske kulturarv i over 30 år. Deres fantastiske oplevelser med konstruktionen af den unikke Il Tempo Gigante, for ikke at tale om det utrolige, tempofyldte racerløb, har været en oplevelse for familier i generationer. Genoplev derfor filmens mange nye og gamle kvaliteter i selskab med sheik Ben Redic Fy Fazan og hans livvagt og privatchauffør Emanuel Desperado, Rudolf Blodstrupmose og hans synske medhjælper Myrsil Bjergsprække plus alle de andre skønne Aukrust-figurer.
 • Bjergkøbing Grand Prix udkom på DVD første gang i 2001. Nu har man dog - i anledning af filmens 30 års jubilæum - forbedret billedkvaliteten på filmen væsentligt. Der ligger ny teknik og utroligt meget arbejde bag denne udgave. Filmen er derfor aldrig tidligere blevet vist med en sådan stabilitet, skarphed og farve. Til forskel fra tidligere er hver scene i filmen manuelt tilpasset til det nye, brede billedformat på tv, og visse udvalgte scener er faktisk manuelt og kunstnerisk udvidet for ikke at miste billedinformationen.
 • Lyden er også yderligere bearbejdet i Dolby Digital 5.1. Fordi det kan have historisk interesse, findes også det originale lydspor fra 1975 på DVD'en.
Karius og Baktus - og andre historier:
 • Karius og Baktus (1954, 15 min)
 • Lille Frik (1952, 18 min)
 • Et hundeliv (1958, 15 min)
 • Tim og Tøffe (1949, 9 min)
Nu kan du på en helt ny måde følge brødrene Karius og Baktus og deres kamp mod tandbørsten i munden på drengen Jens. Filmen om Karius og Baktus er baseret på fortællingen af Thorbjørn Egner.

Mød den fattige og godhjertede Lille Frik, som i tre år slider og slæber for kun tre guldmønter og senere forærer dem væk til vagabonder, han møder på vejen. Men for hans godhed venter en belønning.

Ud over disse to kendte eventyr har denne DVD-udgave også en 15 minutter lang dukkefilm fra 1958, som hedder Et hundeliv. Filmen handler om Trofast, en savspillende trubadur og hans kæreste Bella, som er både klog og fornuftig. Trofast ødsler alle de penge, han har tjent, væk i et tivoli, men Bella får ham på bedre tanker, og han tager arbejde som snedker i hundebyen.

Du får også fornøjelsen af Ivo Caprinos allerførste dukkefilm Tim og Tøffe. Det er en sød lille fortælling i sort/hvid, produceret allerede i 1949. Filmen handler om vennerne og trubadurerne Tim og Tøffe og aben, som stjæler Tøffes mandolin og stikker af op i bjergene.

Musik på loftet - og andre historier:
 • Askeladden og de gode hjælpere (1961, 15 min)
 • Rævens enke (1962, 15 min)
 • Den syvende far i huset (1966, 15 min)
 • Musik på loftet (1950, 19 min)
Her stifter du bekendtskab med Askeladden, som møder en mand i skoven og som tak for hjælpen for sin godhed får et skib, som kan sejle lige så godt på land og i luften som på vand. På sin færd med skibet møder han en masse forskellige mennesker, som kommer med om bord, og de bliver gode hjælpere.

Rævens enke er meget smuk, som hun sidder der i sin hytte og venter på sine friere, den store bjørn, den vrede ulv og den hjælpsomme ræv, som hjælper en gammel kone, som har siddet fast med næsen i en træstub i 100 år. Og haren er glad, som han hopper rundt der i skoven.

En vandringsmand har store problemer med at finde husly for natten, men han kommer til sidst frem til en stor, smuk gård, hvor han vil blive. Der er dog syv fædre i huset, så det bliver svært at få et svar.

Ud over disse eventyr finder du også filmen Musik på loftet. Det er et fantastisk musikalsk fantasieventyr om Lars og Lotte, som gennem Ole Lukøje får lov til at være med til en masse spændende ting på deres fars loft. De gamle instrumenter bliver levende, og børnene arrangerer en ganske speciel koncert. Filmen fra 1950 er Norges første 35 mm farvefilm.

Da Askeladden åd om kap med trolden - og andre historier:
 • Da Askeladden åd om kap med trolden (1967, 12 min)
 • Den standhaftige tinsoldat (1955, 13 min)
 • Papirdragen (1963, 20 min)
 • Klatremus i knibe (1955, 13 min)
Mød Askeladden for anden gang i denne historie, hvor han lokker jætten til at spise om kap.

Den standhaftige tinsoldat er endnu mere standhaftig, da han drømmer om den smukke danserinde, som nu er om muligt endnu smukkere.

I sin egen lille drømmeverden rejser den opfindsomme dreng rundt i Papirdragen og hjælper andre i nød til stor glæde for dem, det involverer.

Ud over disse kendte og elskede eventyr indeholder denne DVD-udgivelse også en pragtfuld 13 minutter lang historie om en Klatremus i knibe. Baseret på Thorbjørn Egners manus og med figurerne fra "Dyrene i Hakkebakkeskoven".

Specielt om denne udgivelse:

 • Der ligger ny teknik og utroligt meget arbejde bag denne udgivelse. Filmene i denne DVD er alle fuldstændig nyrestaurerede. De er aldrig tidligere blevet vist med en sådan stabilitet, skarphed og farve. Alle scener i filmene er manuelt tilpasset til det nye, brede billedformat på tv, og visse udvalgte scener er faktisk manuelt og kunstnerisk udvidet for ikke at miste billedinformationen.
 • Lyden har også gennemgået en radikal forvandling. For første gang kan filmene opleves i stereo og Dolby Digital 5.1. Fordi det kan have historisk interesse, findes også det originale mono-lydspor på DVD'en.
 • Der er kun lavet 4.000 eksemplar af denne boks - alle nummereret.
 • Audio: Norsk, dansk, svensk, finsk, engelsk
 • Undertekster: Norsk, engelsk

Brugerne skriver om Caprinos eventyrlige verden:

Anmeldt af dexta, København NV 31. december 2005
Helt eventyrligt!
Caprinos eventyrlige verden Nyd denne fantastiske samling af alle Ivo Capriono's hovedværker. Ivo Caprino brugte over 5 år på og restaurere alle film. Og resultatet? En kvalitet der nu minder mest om de store Hollywood produktioner anno 2005! Sådan!

For de der nu ER "danske", er nok "Bjergkøbing Grand Prix" fra 1975 højdepunktet, men for mig der jo ER nordmand, så er det helt utrolig og se alle de "gode gamle" film igen. "Askeladden og de gode hjelperne", "Sjuende far i huset" & "Karius & Baktus" er meget bedre end jeg kunne huske dem, som 8 årig dreng, liggende på maven foran mit sort/hvid tv med brændmærker på albuerne af vores syntetiske gulvtæppe.

Du får intet mindre end 13 filmer fordelet på 8 dvd plader og alle med uddybende ekstramaterialet. Skønt! Lydsiden er mixet op fra det gamle skrattende mono spor og op til Dolby Digital 5.1, men for "kendere" med historisk interesse så er det originale mono lydspor inkluderet.

Dette er en norsk kulturskat der alle burde eje!

Skriv din egen anmeldelse af Caprinos eventyrlige verden - klik her

Start en debat om filmen Caprinos eventyrlige verden - klik her

Start en debat om denne udgave af Caprinos eventyrlige verden (4-pack) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45