An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Aquaman (Blu-ray 3D) (BD) Aquaman (Blu-ray 3D)

Udgivet 29. april 2019 af Fox-Paramount N0952273SP01 / UPC# 7340112748227

Aquaman (Blu-ray 3D) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 2018
USA - Farve - 143 min
Ønskeliste
ActionAdventureThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Aquaman
Instruktør: James Wan
Medvirkende:
Arthur  Jason Momoa
Mera  Amber Heard
Vulko  Willem Dafoe
King Orm  Patrick Wilson
Atlanna  Nicole Kidman
King Nereus  Dolph Lundgren
Manta  Yahya Abdul-Mateen II
Tom Curry  Temuera Morrison
Captain Murk  Ludi Lin
Jesse  Michael Beach
Vis alle medvirkende...
Stikord: DC Universe
Aquaman
Superhelt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 17

Gennemsnit: 5.9 ud af 10

Du kan også stemme.   


Aquaman

Jason Momoa ER Aquaman! Vi mødte ham første gang i Justice League, men nu får han sin helt egen film. Dette er historien om Arthur Curry der er halvt menneske, halvt havgud. Da hans oceaniske halvbror, Orm, truer med krig mod den menneskelige race, fordi de forurener havene, må Curry rejse til undervandsriget Atlantis for at ordne sagerne. Aquaman drager på sit livs rejse med prinsessen Mera, og han bliver tunget til at se sin skæbne i øjnene og finde ud af, hvad han virkelig er født til at være.

Brugerne skriver om Aquaman:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 6. maj 2019
Alt godt fra havet?
Man risikerer en voldsom skaldyrsforgiftning, hvis man insisterer på at sidde denne rædsel af en DC Comics-superheltefilm igennem, eller i det mindste forskellige former for kvalmeanfald. Der er efter denne anmelders mening INTET at komme efter her, hverken hvis man leder efter en sammenhængende historie, eller blot en flot visuel oplevelse, for filmen leverer ikke på nogen af de to ting: filmen springer fra isflage til isflage for at holde sig selv kørende, og de flotte effekter drukner i ren ophobning og ender med at blive et sanseangreb uden mål og med. Mislykket humor hjælper heller ikke, ligesom der ikke er nogen af karakterne man kan synes bare marginalt om. Det er Hollywood-maskinen når den er allerværst og bare spytter et produkt ud, som man ved vil lave penge uden at tænke på, om filmen rent faktisk har noget at byde på på lidt længere sigt. Det er pinligt og frem for alt kedeligt at bevidne. Willem Dafoe ser ud som om, at han hellere vil være et andet sted, og man kan ikke bebrejde ham, hvis han havde dette ønske på settet.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 18. januar 2019
Kong Arthur - Vandmand
Aquaman DC Comics graver gamle myter frem og serverer med superheltefilmen Aquaman. Det er historien om fyrmesteren og prinsesse Atlanna(Nicole Kidman) fra Atlantis, der får sønnen Arthur(Jason Momoa), der naturligvis viser sig at have nogle superhelteegenskaber, som han bl.a. bekæmper pirater, der vil kapre en russisk atomubåd. Prinsesse Mera(Amber Heard) søger Arthurs hjælp til at stoppe en forestående krig mellem Atlantis og jordens folk, til det formål skal Arthur bruge en trefork, der sidder nede i en klippe den skal trækkes op ad af den rette konge af Atlantis, som i Arthur og sværdet i stenen. Lavet som 2D til 3D konvertering og den er rimeligt udmærket. Således er nogle undersøiske scener i filmen fabelagtigt flotte og har god dybdevirkning, mens det er mere so-so i resten af filmen. Rimeligt underholdende DC film med de rekvisitte slagsmål og masser af dem, der desværre i flere tilfælde udvikler sig til en forvirrende undersøisk SPFX-grød, som det er svært at hitte rede på. Jason Momoa har den fysiske statur til at spille rollen som Aquaman, Nicole Kidman er stadig i forbavsende god form og Amber Heard er virkeligt sød som prinsesse Mera. Filmen bærer sin lidt lange spilletid på 143 min udmærket. Ikke en film der virker for lang..

Ret din egen anmeldelse af Aquaman - klik her

Start en debat om filmen Aquaman - klik her

Start en debat om denne udgave af Aquaman (Blu-ray 3D) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45