An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Bad Taste (svensk omslag) (DVD) Bad Taste (svensk omslag)

Udgivet 4. november 2002 af Atlantic Film 329005111 / UPC# 7319980032905

Bad Taste (svensk omslag) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. WingNut Films - 1987
New Zealand - Farve - 91 min
Ønskeliste
SplatterKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Bad Taste
Instruktør: Peter Jackson
Medvirkende:
  Peter Jackson
  Doug Wren
  Dean Lawrie
  Terry Potter
  Pete O'Herne
  Craig Smith
  Mike Minett
Stikord: Independent Film
Kult-favorit
Invasion fra rummet
Rumvæsen / Alien
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Sverige
Features:
Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Standard Academy
DD 2.0
Engelsk
Dansk
Norsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,34 : 1 Keep Case DVD5 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 28

Gennemsnit: 8.6 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Klaus
Lars
Søren

Rigtig dårlig smag...

From the director of The Lord of the Rings... Ja, sådan er det. Samme mand, men en HELT anden film. En anmelder sagde engang på dansk tv, at "Peter Jackson ikke har lavet nogle gode film før dén med ringene", men det passer jo SLET ikke, hvilket denne splatter slapstick er et endegyldigt bevis på! Og det er et ganske udmærket sted at starte, inden man går videre til andre af de store værker fra denne mands hånd. I flæng kan vi lige ridse de øvrige mesterværker op: Braindead, Meet the Feebles, Forgotten Silver, Frighteners og ikke mindst en af de allerbedste, Heavenly Creatures.
    Men nu Bad Taste - en simpel historie om nogle aliens med en intergalaktisk burgerkæde, der selvfølgelig vil basere deres salg på menneskekød. Det skal der sættes en stopper for, og så træder specialstyrkerne i karakter med fantastiske replikker såsom: "The bastards have landed". Og der er også en uforglemmelig scene med et får, der bliver sprængt i luften. Lyksalig splatterkomik på højes... øh... laveste plan!
Niels Holger

Brugerne skriver om Bad Taste:

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 16. juni 2011
If You Can't Stand the Smell in the Kitchen!
Bad Taste ..... Get' the HELL OUT!!. - Er præcis! hvad 'Bad Taste' handler om.

Enten syntes du, at 'Bad Taste' er Dybt for Meget!.. Eller også' Er du bare Fulstændig på!.
- Der er ikke nogen grund til, af jeg begynder, at skrive stolpe op, og stolpe ned! om hvor Cool 'Bad Taste' er, - det er der Mange!, af mine "Med-Geeks" der har gjort før mig.. og Ganske fint! enda'.

Spørgsmålet er nok mere'.. Hvorfor Fanden i Helvede! har JEG' aldrig skrevet før om 'Bad Taste'??.. Måske, og jeg bliver nød til, at tro.. At' den er for "Åbenlys" (hvis det giver mening)??.

'Bad Taste' er ikke på min 'Top 5 bedste film Ever!'-liste.. Men den kan Sagtens! snige sig ind på min 'Top 3 Bedste Splatter-Komedie Ever!'-liste.

Der er ikke noget, at Rafle om her'.. Er du til Splat, og Komedie?.. Og aldrig set 'Bad Taste'?.. ja' - så har du afgjort! dumpet min Ven.
- Sorry.

Men jeg NÆGTER!, at tro en sådan person findes.

Kan du fat i den Nu' udgået 'DTS Ltd' 2 disk, med hologram Fuck-finger, og hele Piv-tøjet!? - Så gør det', den er ALLE pengene værd!.. Men' selvfølgelig kun! - hvis du er Hard-Core?.

Anmeldt af lookalot, København K 4. juni 2011
Splat-stick the kiwi-way!
Herlig splatterkomedie! En klassiker inden for genren. Dét hér er et skoleeksempel på effektiv "guerrilla filmmaking"!

Absolut kun for splatterfans. Børn må ikke se den.

Anmeldt af Fjernbetjening, Kolding 18. maj 2011
SPLAT! KLASK! BAM!
Man bliver nærmest helt voldelig af at se ... denne voldelige film.
Herlig ultimativo b-film, der bare skriger: B-FILM!
Da dette er en "hjemmelavet" film, så syntes jeg det er så godt!
Dejlige b-films effekter, og skuespillet vil jeg helst ikke tage stilling til! Men det er altså super flot lavet af Hr. Jackson, og man kan forvente nogle fantastiske 91 minutter, fyldt med falsk blod fra start til slut!

Anmeldt af Extract, Dyssegård 14. december 2009
Kiwi humor
Bad Taste Med sin New Zealandske accent, kiwi humor og et mikroskopiske budget lavede Peter Jackson en imponererne lille film af den mere splattede og grovkornede af slagsen. Et sikkert kulthit og en af den slags debuter der øjeblikkeligt sætter instruktøren på verdenskortet. Den er overrumplende, grinagtig og vildt underholdende hele vejen igennem. Gakket underholdning og selvom Bad Taste har 22 år på bagen, er den stadig lige fremragende. Obligatorisk i enhver horror/splatter/kultsamling.
En af mine yndlingsscener fra filmen er den, hvor en panserværnsraket går direkt igennem et hus og sprænger et får i luften. Men der er bare for mange til at nævne dem allesammen.

Anmeldt af 13. december 2009
Gennemført uden et eneste krompomis!
Filmen fanger fra første øjekast, seerens opmærksomhed, ved at vise en scene, hvor manden for et opkald om jorden i farezonen. Han tager øjeblikkeligt fat om sagen, og får selveste A.I.D.S, som vi kender dem i dag, på sagen. De skal fjerne hyponomerne, som har besat en by i New Zealand. De får kamp til stregen, og det går ud over en af tjenestens fanatiske medarbejdere, som også viser sig at være hyponom. Filmen giver sig til udtryk i symbolske billeder, f.eks symbolisere manden, der taber sine tanker og følelser på jorden, gyldenmenneskets mangel på hjerne, som den eksistere i samfundet. Hele filmen giver et billede af menneskets oprør mod autoriteter. Børns oprør mod den voksne, arbejdere i strejke, og den giver også et billede på menneskets angst for alt hvad der er anderledes. Vi kan således drage profit af denne film, og tage det med i vores hverdag, før vi giver den rødt lys på markedspladsen. Filmen er meget blodig, giver et sindsbillede, af den galskab, der lurer i bynken, som vi alle kender den fra os selv.

Anmeldt af Nicholaj Danielsen Hansen, Esbjerg 4. juli 2008
bad taste styrer
bad taste er virkelig en fantastisk god film, hvor den blander denne grove sorte humor samt med disse splat splat splat og atter splat scener. Det er en af de bedste film jeg nogensinde har sinde har set skynd jer at køb den.

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 26. marts 2008
Ha. den er for fed. splat, splat og atter splat.

Anmeldt af Monkeyman, København S 26. marts 2008
fødevarenævnets favorit film
At kalde Peter Jacksons hjemmelavede splatterkomediefilm for et mesterværk, er det samme som at kalde bandet Kandis for god musik.
Jeg vil nok tillade mig at sige at Bad Taste er så dårlig, at den er god! Filmen er en ustyrlig tour de splat, med et stort glimt i øjet.
Man kan heller ikke beskylde filmen for ikke at værer underholdende, det er kort sagt utroligt at Jackson kan lave så en tempofyldt film, med de små midler han havde dengang. Summa sumarum er det til at forstå at filmen har så høj en kultstatus, for det sgu godt hjemmebag ham den skægede tosse fra New Zealand har lavet.
SE DEN OG FÅ SMIL PÅ LÆBEN!

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 21. december 2007
Af kældernørder for kældernørder
Ovenstående kunne sagtens være filmens tagline. Bad Taste emmer langt væk af entusiasme og skaberlyst på den mindre kunstneriske(i traditionel forstand i det mindste), men langt mere campede, måde. Det er tydeligvis et hold nørder der har lagt hoved og hjerte i dette vanvittige projekt og resultatet er ikke til at tage fejl af: Denne film blæser hjernen ud på enhver der møder den i den rette sindstilstand. Jeg synes sgu den er et must i enhver samling, især én med den mindste interesse for kult.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 21. december 2007
McAlien feast
Bad Taste Skulle en eller anden der ude være i tvivl om, hvor Peter Jackson har trådt sine barnesko, før den stod på olympiske ringe og en blondine glad kæmpe abe, så burde vedkommende nok kigge lidt i bagkataloget og et godt sted at begynde, vil være med 'Bad Taste', som i år runder de tyve år. Som navnet med al tydelighed afslører, så er 'Bad Taste' - ja, bad taste. Altså når det smager alle mest himmelsk! Eller sagt med andre ord: Er du kun til 100.000.000$ højpoleret glasbillede film fra Hollywoodfabrikken, så er Bad Taste nok ikke lige den film du bør bruge de sidste spareskillinger på.

Jackson filmede denne lille sag over flere år (da det primært var weekenderne der blev filmet), om de forretningsmindet aliens der har set en potentiel idé i, at starte en fastfoodkæde på jorden med menneskekød. Historien om The A.I.D.S Boys, (Alien Investigation & Defense Service) og deres heroiske kamp for at redde New Zealand og resten af verden fra at ende som en del af et inter galaktisk menukort, er hysterisk morsom -og blodig! Historien er primært improviseret, medvirkende foran og bag kameraet er venner og bekendte og pengene var der selvfølgelig ikke mange af. Men hvad der manglede i banken af finanser kompenserede Jackson for med sjælden set opfindsomhed. Det ene mere groteske øjeblik afløser det andet og Jackson sætter allerede her en tyk, tyk streg under sit potentiale som filmmager. Filmens mange blodige sekvenser er ren Tom Savini og det eksploderende får er toppen af poppen.

På samme måde som en anden genreinstruktør Sam Raimi sparkede sig vej frem til Hollywood millionerne med 'Evil Dead' filmene, så var 'Bad Taste' springbrættet for Jackson og er i begges tilfælde uden problemer, blandt deres bedste produktioner. På trods af de økonomiske begrænsninger og år på bagen.

Tillykke med de første tyve år.

Anmeldt af Pinhead, Herning 13. marts 2006
Herlig sort komedie!
Dette er en af de mest syrede film jeg nogen sinde har set.
En herlig splatterfilm der klart kan anbefales.

Anmeldt af Borgen, København NV 31. august 2005
Peter Jacksons første skoledannende splatterkomedie er stadig noget af det bedste genren har budt på. Jackson er fantastisk original i sine ideer og effekterne er faktisk fremragende, og samtidig er historien ret elegant fortalt. Hvis man kan lide genren fås det ikke meget bedre

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 31. august 2005
"I´ve got a chunky bit!"
Totalt plim film, vanvittig morsom og rigtigt godt lavet; navnlig den midterste del af filmen er utrolig god. I modsætning til "Braindead" holder Jackson tempoet hele vejen. Pænt skæg film, og hvor må de have haft det sjovt da de lavede den!

Anmeldt af george a romero, København V 1. maj 2005
Bad Taste this is Bad Taste
Ikke så meget ud over at denne film er genial køb den.

Anmeldt af bachmann, Vildbjerg 10. august 2004
ny udgave
som de fleste ved var dette Jacksons første film og allerede her kan man se at manden har et utroligt overblik. Han har præsteret at lave en sjov underholdene og spændene film for næsten ingen penge. kan klart anbefales til alle splatter fans og til folk med hang til sort sort humor.
ps
har læst at der kommer en ny australsk dvd vil den være mulig at købe igennem laserdisken.

Ret din egen anmeldelse af Bad Taste - klik her

Start en debat om filmen Bad Taste - klik her

Start en debat om denne udgave af Bad Taste (svensk omslag) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest