An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Cassandra's Dream (Blu-ray) (BD) Cassandra's Dream (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Cassandra's Dream (Blu-ray) - Billedet er på vej
Laserdisken (DK)
Pris: 99.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 26/3-2020

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Weinstein Co. - 2007
USA - Farve - 108 min
Ønskeliste
KriminalfilmThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Cassandra's Dream
Instruktør: Woody Allen
Medvirkende:
Ian  Ewan McGregor
Terry  Colin Farrell
Boat Owner  Peter-Hugo Daly
Father  John Benfield
Mother  Clare Higgins
Lucy  Ashley Madekwe
Jerry  Andrew Howard
Angela Stark  Hayley Atwell
Kate  Sally Hawkins
Terry's Track Mate  Keith Smee
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 5

Gennemsnit: 7.2 ud af 10

Du kan også stemme.   


Cassandra's Dream:

Da den spillegale mekaniker Terry (Colin Farrell) satser sin beskedne indkomst i poker og på én aften bliver ribbet for 90.000 pund, står han i gæld til op over begge ører. Hans bror Ian (Ewan McGregor) træder til, og sammen forsøger de at udtænke en plan, som dog først får ben at gå på, da deres rige onkel Howard (Tom Wilkinson) melder sin ankomst. Brødrene beder Howard om et midlertidigt lån, men Howard er selv endt i en penibel klemme og har hårdt brug for sine nevøers hjælp. Noget for noget, mener onklen, der er villig til at give brødrene de penge, Terry skylder, hvis de lige hjælper ham med et problem: de skal slå den person, der afpresser Howard, ihjel!

Woody Allen har skabt endnu en højspændt og velspillet thriller i stil med Match Point, og som Hitchcock ville fryde sig over, mens Terry og Ian satser alt, de har - selv deres sjæl.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Cassandra's Dream:

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 14. juni 2010
Anspændt thriller
Man mærker næsten snoretrækket, når Allen driver sin historie fremad. Det går trevent. Han lokker ikke meget ud af sine ellers fine skuespillere. Aftrykket bliver en film, der hverken har interesseret instruktør eller skuespiller særligt. Hvorfor skulle vi som publikum så gå i selvsving over tingene?

Anmeldt af lookalot, København K 13. juni 2010
woody på dybt vand
Filmen mangler atmostfære, drama, og dybere personskildringer. Man tror foreksempel aldrig for alvor på at Ferrel & Mcgregor er rigtige brødre. Men er man skibsbruden og aldeles filmsulten, kan man nok se filmen til nød. Ellers så er det nok kun de allermest hardcore Woody Allen freaks, der vil rende jublende rundt i ring af bar begejstring over hvad der foregår oppe på lærredet i de cirka 108 minutter filmen varer. Det hele er desværre set før mange gange, og også bedre.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 2. oktober 2008
Uspændende
Det er selvfølgelig spændende, at Allen i sin alderdom er begyndt at lave en anden slags film, end dem man normalt forbinder ham med. Det var måske også på tide, at der skete noget nyt, kunne man måske tilføje. Men jeg synes ikke, at der for alvor er kommet nogle virkelig gode film ud af det. Det er al ære værd, at han kaster sig over den psykologiske thriller (man kommer til at tænke på Chabrol og Ripley-serien), men det er desværre kun alt for tydeligt, at han ikke har hverken Hitchcock eller hans franske "modstykkes" sans for det raffinerede: filmen er virkelig mærkeligt bygget op, og dialogen balancerer mellem at være komedien og dramaets uden at man bliver klogere på, hvad det egentlig er. Filmens rytme er usandsynligt ujævn, læg bare mærke til måden han formidler det første møde mellem brødrene og onkel Howard og forbindelsen til den videre afvikling. Det er uheldigt. Personinstruktionen virker fraværende, ikke engang Wilkinson, der normalt overbeviser ubesværet, er i stand til at skabe identifikation. Filmen kunne være blevet spændende, men Allen evner - efter min mening - simpelthen bare ikke genren. Man så det også i "Match Point".
Måske han bare skulle holde op med at lave film?

Ret din egen anmeldelse af Cassandra's Dream - klik her

Start en debat om filmen Cassandra's Dream - klik her

Start en debat om denne udgave af Cassandra's Dream (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45