An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

300 (4K UHD) (UHD) 300 (4K UHD)

af Warner Bros. 1000775611 / UPC# 5051892229746

300 (4K UHD) (UHD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 2006
USA - Farve - 117 min
Ønskeliste
ActionDramaKrigsfilm
Filmens specifikationer
Original titel: 300
Instruktør: Zack Snyder
Medvirkende:
King Leonidas  Gerard Butler
Queen Gorgo  Lena Headey
Theron  Dominic West
Dilios  David Wenham
Captain  Vincent Regan
Stelios  Michael Fassbender
Astinos  Tom Wisdom
Daxos  Andrew Pleavin
Ephialtes  Andrew Tiernan
Xerxes  Rodrigo Santoro
Vis alle medvirkende...
Stikord: Fantasy
Historisk
Based-on-a-book
Elefant
Giant Animal
Spartan
Sword & Sorcery
Voldtægt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
4K UHD-pladens specifikationer
Oprindelse:  England 4K UHD-pladen har regionalkoden 0.Region:Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 86

Gennemsnit: 9.3 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David
Kenn
Mogens
Thomas
Lars

Prepare to be entertained!

Efter mega-successen Sin City er Frank Millers historier tilbage på det store lærred. Denne gang gælder det så filmatiseringen af det historiske slag ved Thermopylae, hvor Kong Leonidas leder sine tropper i et selvmordsangreb mod perserne. Kong Leonidas er uden tilladelse draget i krig med de 300 bedste soldater i den spartanske hær, mens hans kone, Queen Gorgo, forsøger at overbevise rådet i byen om, at de skal sende resten af hæren ud for at hjælpe Leonidas. Handlingen er dermed splittet i to og udspiller sig henholdsvis på slagmarken og i Sparta.

Som i Sin City ligner 300 en levende tegneserie, og det er utrolig veludført. Man kan kun tage hatten af for disse flotte animationer. Der er hele filmen igennem blevet kælet rigtig meget for detaljerne. Klipningen er på visse tidspunkter i særklasse, og brugen af slowmotion i kampscenerne er virkelig godt udført. Intet af dette er brugt til at give mere mening eller dybde i filmen - det er ene og alene for at gøre hver enkelt scene mere levende og underholdende at se.

Det er umuligt ikke at sammenligne 300 med Ringenes Herre-filmene. Specielt i scenen hvor spartanerne kigger ud over de mange persere, som de snart skal møde i kamp. På dette tidspunkt bliver tankerne drejet hen på ’slaget ved Helms Kløft’, hvor man ser det fantastiske skue ud over de mange fjender. Nogle af scenerne fra 300 kravler op på samme beundringsværdige niveau, som vi ikke har set siden The Two Towers.

Filmen er, ikke overraskende, røget igennem Hollywood-maskinen. Med dette mener jeg, at der er skruet meget ned for de blodige scener, og der er gjort meget ud af at gøre det smagfuldt. Desuden er der gennem hele filmen en fortæller, som er nyttig på visse tidspunkter, men nogle gange bliver det simpelthen for meget, når han skærer alt ud i pap. Hvis jeg ser en person gå hen ad en vej, så behøver jeg ikke få at vide, at han går hen ad en vej.

300 er af flere blevet kaldt et episk mesterværk. 300 er hverken episk eller noget mesterværk, men en helt utrolig flot film med masser af rå action fra start til slut. Så vær beredt på at blive underholdt.
Thomas

Brugerne skriver om 300:

Anmeldt af Dennis, København S 20. januar 2009
Simpelthen genial.....
Først vil jeg gerne orientere de bruger som er kommet med en helt forkert sammenligning til Ringenes Herre mv, om at 300 er baseret på Homers fortællinger og er baseret på historiske fakta, det kan godt være Hollywood har pulset lidt ekstra liv i fortællingen, men hvis man gad dyrke den historiske fortællinger så ville man opdage at ca. 85% er fuldstændig i overenstemmelse med fortællingerne og nu kom Homers beretning altså før Gollum og ringenes Herre, og hvis man ville så kunne man garantere også finde symbolik til ringenes herre i troy mm., men historien er hverken Sci-fi ellel eventyr fiction, den er baseret på fakta og Frank Miller formår at genfortælle denne historie så flot og nøjagtig og genial brug af samme CGI stil som sin city at filmen bare havner som et fantastisk mesterværk i genren og det eneste minus ved filmen er at den for kort. Men til kritikkerne så læs Homers beretninger istedet for at tro i ser Ringenes herre 4, for det er den historiske fortælling om 300 kriger samt ca. 1500 græske soldater der holder stand mod den største hær nogensinde fortalt i historien på over 500.000 mand (før stormen), men ingen ved hvor mange efter stormen, det er et af de mysterie historiker til den dag idag stadig skændes om.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 25. august 2008
Chippendales
Endnu engang har nogle ukvalificerede filmfolk sat sig for at hive noget historisk gods frem, støve det af, opdatere det og tilsætte nogle fede technorytmer. Resultatet er kunstnerisk betragtet temmelig spartansk! Instruktøren Snyder - der ellers godt ka´ lave film, se bare på "Dawn of the Dead" - lever her på uheldig måde op til sit navn!

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 31. marts 2008
Mojo for drengerøve
Dette er kort sagt en film med cojones på størrelse med fodbolde. Kampscenerne er i mine øjne nogle af de bedst koreograferede og klippede nogensinde. Yeah, I said it. Dette er ikke et dybt, filosofisk studie i... Noget som helst. Filmens budskab er ikke-eksisterende og den udfordrer ikke just "Spillets Regler" i at stimulere hjernen. Næ, dette er testosteron-helvede sluppet løs på film. At gamle, sure mænd som René(du ka' ta' det :) ) ikke kan se hvor fed denne film er, skal da ikke stoppe vi andre drengerøve i at nyde den. Her kan man få lov til bare at være mand i selskab med en masse bad motherfuckers fra Sparta.

Nogle gange er det altså okay ikke at tænke med hjernen!

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 3. marts 2008
This Is SPARTA!
Den film her er for fed til at sætte ord på. jeg kan ikke sige det her tydeligt nok..... Få fingeren ud og køb denne ekstremt fede film.

Anmeldt af Karina, Søborg 3. januar 2008
Flot og underholdende
En flot og ret sjov film med uhyre lækre, muskuløse, bronzegyldne, bare mænd, som får lov at udstille deres pragt fra alle vinkler og gerne i slow motion. Derudover har filmen en lidt vikingeagtig stemning, hvor man får lov at dyrke Krigeren. Flot og aldeles indholdsløs film, som tjener til en aftens underholdning, hvis man skruer forventningerne til historien samt det historiske ned.

Anmeldt af Kasper, Aalborg 4. september 2007
300
Frank Miller (Sin City) bombarderer skærmen med blod, torden og en ærefrygtindgydende visuel stil, der følger forlægget tæt og er en blanding af liveaction og CGI. Genfortællingen af oldtidens slag ved Thermopylæ skildrer den kolossale kamp, hvor kong Leonidas (Gerard Butler) og 300 spartanere kæmpede til døden mod Xerxes og hans enorme hær af persere.

Gladiator møder Ringenes Herre.
En film jeg havde forventede meget af, men jeg blev godt nok skuffet over "300". Der var da en masse gode kamp scenre, men eller synes jeg hellere ikke der var meget mere.

Anmeldt af shake, Ringsted 22. august 2007
Frank Miller er for sej!
Jeg har læst Frank Miller`s tegneserie bag 300, før jeg så filmen og jeg blev ikke skuffet! Mange af klippene er taget direkte ud fra tegneserien og det ser jeg, som lig med at man adapterer en bog og gør det godt! Selvfølgelig var der Sin City til at øve sig på, men (dem har jeg også læst) der er milevidt forskel fra Sin City adaptionen til 300 - 300 er et mesterværk på det punkt - og Sin City var, efter min mening sindsyg god!
Og ja, den er måske ikke historisk korrekt, men det tror jeg egentlig ikke er meningen. Frank Miller er voldsom i sin tegnestil, når det kommer til vold og sex og havde instruktøren ikke gjort noget ud af det, havde den jo ikke lignet tegneserien og havde deraf måske ikke holdt vand. Kæmper og mutanter med knive som hænder, er så instruktørens eget krydderi, som måske for filmen til at hælde lidt for meget væk fra "historisk korrekthed", men who gives a s...! Hvis det var korrekt historie jeg ville have, ka jeg jo bare se Discovery eller History Channel. Her får jeg tilgengæld det jeg vil have - helte, skurke, smukke kvinder, rå action vold, mystik og okkultisme, serveret på et fad tilsat fedt soundtrack, fantastisk CGI og en fed billedside, med en dessert bestående af en perfekt adaption af Frank Miller`s 300 - læs tegneserien, se den film!
Jeg stiller mig dog uforstående overfor sammenligning af 300 med Ringenes Herre???? Det er vel som at sammenligne Akira med De Utrolige! To helt forskelle film, to helt forskellige baggrunde (tegneserie/bog) og to helt forskellige genre (fantasy/historie).

Anmeldt af Extract, Dyssegård 14. august 2007
Spartanernes kamp
300 Visuelt set har '300' en del tilfælles med 'Sin City' og det er en filmet tegneserie. Universet er sort og hvidt. Det er de gode mod de onde, heltene mod kujonerne og effekterne er da også ret så tegneserieagtige. Imponerernde er den at se på og når kampene først kommer igang er det en prægtig forestilling. Ikke mindst da perserne slipper en 3 meter høj kæmpe, som de holder i lænker, løs på spartanerne. Filmen er nok blodig, men alligevel er det stærkt stiliseret. Af samme grunde stikker den ikke så dybt heller rent filosofisk.

Anmeldt af Monkeyman, København S 14. august 2007
Herlig Voldsorgie!
At sammenligne 300 med Lord of the rings, er helt forkert. 300 er en film der kun kræver én ting: At man slår hjernen fra og nyde 200.000 soldater blive slagtet af 300 Spartanere. Mens man i Lord of the Rings skal holde ørerne stive i næsten 3 timer for at forstå sammenhængen (SNORK...ZZZZZ, også er der sgu heller ikke drager, latterlige elver og trylleformularer i 300). 300 skal ses som den er: En pisse underholdende film med stærkt Heavy Metal musik i baggrunden (lyder underligt, men det fungere), hvor blodet flyder og man falder aldrig i søvn. Og så angående omkring at filmen lignede én stor computerspils intro, kan jeg kun sige, at måske burde I få nogle briller, der er intet galt med effekterne. Og omkring pelle's anmeldelse: Kære Pelle, jeg hader World of Warcraft (spiller faktisk ikke cumputerspil), bryder mig ikke særlig meget om Ringenes Herre filmene og syntes at System of a Dawn's musik stinker og er underligt, men 300 holder fandeme og er på ingen måder en wannabe Lord of the rings film.

Anmeldt af René, Åbyhøj 28. juli 2007
Øøøeh, hvad foregår der lige ....
... inde i hovederne på de mennesker der fik gennemtrumfet, at verden absolut ikke kunne undvære en film som denne her?

Jeg kender ganske vist ikke tegneserie-forelægget, men føler mig ikke desto mindre overbevist om, at denne højst bizarre udlægning af slaget ved Thermopylæ nok fungerer bedre i comic book-form, end på film. Og at man nok hellere skulle ha' ladet det blive derved. Én time og 19 lange minutter formåede jeg at holde ud, inden jeg fik nok af filmens nonsens. Jeg tilslutter mig fuldt ud Pelles betragtninger om 'Ringenes Herre' rip-off og computerspils-intro. Og så denne irriterende amerikanske Thomas Winding, der bare kværner løs: "I dag skal I høre om spartaneren kong Leonidas og hans 300 tapre krigere .... "

Kong Leonidas er Aragorn, Xerxes er Sauron, og den pukkelryggede må så nok være Gollum. Ja, mange af vores gamle venner er der i nye forklædninger, og hvis man kigger rigtig godt efter, er jeg sikker på, at man nok også vil kunne genkende Frodo i én af figurerne. Dette er sikkert en film for ..... feinschmeckere? For resten af rossets vedkommende gætter jeg derimod på: 116 minutters tidsspilde.

Anmeldt af Pele Tobiassen, Ilulissat 19. juli 2007
den bedste : )
Taaliunitaavoq : ) Den er den bedste, den slår helt sikkert ringenes herre, dem alle tre på en gang : ) hehe. Håber at der kommer en fortsættelse, har hørt noget af en slags fortsættelse, men ved ikke med sikkerhed.

Anmeldt af Jan, Viborg 19. maj 2007
Se den!!!
Den her film er for fed. En af de vildeste film jeg nogensinde har set. Kan næsten ikke vente til den kommer på dvd

Ret din egen anmeldelse af 300 - klik her

Deltag i debatten om filmen 300 - klik på "svar"

 Forfatter Emne: 300
Thomas Aquinas

300 (2-disc) 300 300 (Blu-ray) 300: Steelbook (Blu-ray) 300 (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2008/01/03 16:40:25 IP: Logget Svar...

Det historiske

Ja, lad for Guds skyld det historiske ligge! Hedder det forresten ikke bronzegule?:-o
Karina

Sendt 2008/01/04 16:24:38 IP: Logget Svar...

Meget muligt

... jeg er nok ikke helt klar i talen, når der er 300 Spartanske krigere i udsigt.
Thomas Aquinas

Sendt 2008/01/04 17:25:37 IP: Logget Svar...

Det var i Sparta

Nej, jeg fornemmede en vis sindsbevægelse!
Karina

Sendt 2008/01/06 09:52:39 IP: Logget Svar...

Mere Sparta

Mja, måske mest overvældelse. Jeg må indrømme, at jeg kom til at grine, da de alle stod der og var mødt op til den store dag. Det var simpelthen mere, end jeg kunne rumme
I øvrigt hedder det bronzegyldne, hvis det skal være helt korrekt... og det skal det jo.
Thomas Aquinas

Sendt 2008/01/06 10:16:11 IP: Logget Svar...

Sparta revisited

Har endnu ikke haft fornøjelsen af filmen, men ses det skal den. Bronzegyldne, ja netop!

Start en debat om denne udgave af 300 (4K UHD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest