An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Requiem for a Dream: Director's Cut (4K UHD) (UHD) Requiem for a Dream: Director's Cut (4K UHD)

Send mig en mail, når den udkommer

Requiem for a Dream: Director's Cut (4K UHD) (UHD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 279.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 30/11-2020

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Artisan Entertainment - 2000
USA - Farve - 102 min
Ønskeliste
DramaSatire
Filmens specifikationer
Original titel: Requiem for a Dream
Instruktør: Darren Aronofsky
Medvirkende:
Sara Goldfarb  Ellen Burstyn
Harry Goldfarb  Jared Leto
Marion Silver  Jennifer Connelly
Tyrone C. Love  Marlon Wayans
Tappy Tibbons  Christopher McDonald
Ada  Louise Lasser
Mrs. Scarlini  Suzanne Shepherd
Mrs. Ovadia  Joanne Gordon
Mr. Rabinowitz  Mark Margolis
Stikord: Independent Film
Kult-favorit
Alkoholisme
Art House
Familierelationer
Mind Candy
Narko
Paranoia
Sort humor
Stofmisbrug
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
4K UHD-pladens specifikationer
Oprindelse:  England 4K UHD-pladen har regionalkoden 0.Region:Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 45

Gennemsnit: 9.4 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Thomas
Søren

En film man bliver afhængig af...

Efter den imponerende debut, Pi: Faith in Chaos, kunne Darren Aronofsky vælge og vrage mellem projekter. Men han lod sig ikke friste af Hollywoods tilbud og valgte i stedet at filmatisere Hubert Selby Jr.s kultroman.

Med sin vilde stil - jumpcut, splitscreen og ekstreme vinkler - kunne man fristes til at arkivere Requiem for a Dream sammen med en gennemsnitlig MTV video, men det ville være en grusom fejl, for Aronofsky er ude i et helt andet ærinde. Han har lavet den ultimative film om afhængighed. Afhængighed af stoffer. Afhængighed af tv. Det er lige meget, hvor rusen kommer fra. Resultatet er altid det samme.
    Alle skuespillerne skal have ros. De kaster sig nådesløst ud i historien (selv den normalt forfærdelige Marlon Wayans), uden tanke for sig selv, og skaber i processen en film, der er så modbydeligt ærlig og direkte, at det næsten ikke er til at bære. Filmens slutning er så hjertegribende, at man fristes til at slukke i et forsøg på at skåne personerne for deres skæbne, samtidig med at man ikke kan forlade dem, fordi man til det sidste håber på bedring.
David

Brugerne skriver om Requiem for a Dream:

Anmeldt af Extract, Dyssegård 21. juni 2012
Røv til røv
Requiem for a Dream
Som Aranofskys andre tidlige film, så er Requiem.. også en ret speciel film. Den følger stofafhængige mennsker og de problemer de får. Uanset om det er kokain, heroin eller lægeordineret medicin. Filmen er holdt i en eksperimenterende filmstil, men er til syvende og sidst deprimerende. Marion Silver (Jennifer Connelly) ender på en anal dobbeltdildo med en anden pige til et liveshow for at tjene til det næste fix, scenen er hardcore, men man må formode at Jennifer Connelly har haft en body double her. Der er lidt Open Your Eyes (eller Vanilla Sky som US remaken hedder) over den, men jeg vil ikke kalde den for fantastisk vellykket. Dog brillierer den med en billedside, der ikke ligner ret mange andres film.

Anmeldt af lookalot, København K 2. september 2009
Harold, I'm gonna be on Television.
Jeg kan uden videre tils(l)utte mig langt det meste fra nedenstående!

En meget stærk oplevelse, man ikke får ud af hovedet igen, ihvertfald lige med det samme.

Jeniffer Conelly (career opportunities(93´))skal have en stor rose for sit fængslende skuespil og sit mod. Godt gået Jennie!;O)

Anmeldt af Monkeyman, København S 28. august 2007
UD AF KROPPEN
Darren Aronofskys opfølger til hans lovpriste debut ''Pi'' er yderst opsigtsvækkende. ''Requiem for a Dream'' følger fire rollefigurer - Harry Goldfarb(Jared Leto), hans mor(Ellen Burstyn), hans kæreste(Jennifer Connelly) og hans bedste ven(Marlon Wayans) - gennem en mararidtsagtig verden af narkoafhængighed. De har hver deres eget stof, hver deres måde at håndtere afhængigheden på, og de ender alle i forskellige situationer, men afhængigheden hos hver og en er fremkaldt af det samme, den amerikanske drøms fallit.
For Aronofsky er drømmen død, og filmen er en mareridtsagtig sorg over dens ofre.

Visuelt står filmen i gæld til både Danny Boyles ''Trainspotting'' og Spike Lees film, men i modsætning til Boyle, hvis ´´stoffilm´´ indeholdt sekvenser med hallucinatorisk subjektivitet, undslår Aronofsky sig for at låse publikum fast i nogen form for objektiv position. Hele filmen er optaget i en subjektiv rusforvirring. Og fra Lee taget Aronofsky en hyperkinetisk, visuel følsomhed, som blev brugt til at skildre en Brooklyn-agtig sindstilstand, men ''Requiem for a Dream'' udnytter disse elementer tematisk og ikke bare til at skabe en overfladisk stil.

Der bliver spillet strålende over hele linien. Leto, Connelly og Wayans leverer forbavsende stærke præstationer, men det er Burstyns rolle som den slankepilleafhængige mor, der er mere end forbløffende.

Ja, der er mange grund til hvorfor man SKAL se ''Requiem for a Dream'' ud over dens intelligente ideer, utrolige skildring af narkotisk subjektivitet, meningsfulde stilisme og storslået spil.

Det er sgu en genial film, BASTA !!!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 24. januar 2007
Hooked
Utroligt barsk film om en ung fyrs deroute på stoffer og hans sølle mor der lider en helt forfærdelig skæbne. Svær at sidde igennem, da den er forfærdelig hård mod sanserne, men meget vedkommende og spillet er ganske godt. Ellen Burstyn er selvfølgelig helt fantastisk og bærer stort set filmen egenhændigt.
Slutsekvenserne og den retoriske brug af steady-cam er ved at flå én midt over, og jeg kan umiddelbart kun huske på de sidste scener i "Lilja 4ever" der har en tilsvarende råhed. Aranovkys angreb på følelserne kan dog godt virke en smule overgearet, og det er lidt filmens svaghed. Figurerne træder faktisk lidt i baggrunden til fordel for de voldsomme syner. Ses det skal den, men vær forberedt.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 25. oktober 2004
Leaving Las Vegas på stoffer
Requiem for a Dream er en OK film, der imidlertid ikke præsenterer os for hverken overraskelser (hvilket heller ikke er nødvendigt), nye vinkler eller særligt komplekst plot. Anvendelsen af effekter giver filmen et til tider stift udseende og en insisterende, lidt filmskoleagtig finish. Moralen er for tydelig og er allerede fuldt udviklet i filmens første halve time, hvilket efterlader et noget pædagogisk indtryk. Vi vidste jo godt, at det kan gå skidt, hvis man ikke strammer ballerne. Nå, men altså: en OK film.

Anmeldt af Pintoz, Herlev 21. september 2004
En af verdens bedste film!
Yes sir.. Dette er en film som kommer igennem hele følelses registret!
Det er en film som på alle måder er smuk - og ligesådan uhyggelig!
Da filmen sluttede, sad jeg bare og samlede mine tanker igen mens rulleteksterne kørte. Jeg var rørt... Det er blandt toppen af film.

Anmeldt af Nicolaj Steensen, Randers C 4. juni 2003
Livet er (ikke) smukt!
Fantastisk film. Nok den mest ubehagelige filmoplevelse, jeg nogensinde har haft. Efter at have set den første gang fik jeg det fysisk dårligt og var deprimeret resten af dagen, men alligevel elsker jeg den film. Især den scene, hvor Harry og Marion taler i telefon...den er så ægte, og jeg er ved at bryde sammen hver eneste gang. Se den, for dæwlen, se den NU!

Ret din egen anmeldelse af Requiem for a Dream - klik her

Deltag i debatten om filmen Requiem for a Dream - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Requiem for a Dream
arthur

Requiem for  a  Dream Requiem for  a  Dream Requiem for a Dream: Director's Cut (Blu-ray) Requiem for a Dream Requiem for a Dream (Blu-ray) Requiem for a Dream: Director's Cut (4K UHD) Requiem for a Dream: Director's Cut (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2002/05/09 09:48:57 IP: Logget Svar...

JEG MANGLER ORD.SE DEN SE DEN SE DEN.
Christian

Sendt 2002/07/10 14:35:05 IP: Logget Svar...

Aronofsky - watch this space!

(Denne anmeldelsen er af den engelske version (region 2))!


Pas på, allesammen. Det gælder Fincher, Lurhmann, Spielberg, Mendes, Stone ... allesammen! Her kommer nemlig en instruktør der ved, hvad filmkunst vil sige. Denne klipning er ulig noget du har set før. I det hele taget er filmen svær at sammenligne med nogetsomhelst. Det tætteste man kommer på er nok Magnolia (som var et sandt mesterværk!).


Ydermere er filmen som helhed fantastisk (men folk der kun kan lide Morten Korch og al den slags lykkeligheder frarådes at se denne film ).


Allermest imponerende er Ellen Burstyns præstation. Formentlig den bedste kvindelige skuespilpræstation jeg nogensinde har set. Alene hendes rolle er filmen værd. Hun modtog ni forskellige priser for rollen, men vandt ikke nogen Oscar (den gik som sædvanlig til den, som stak flest penge i lommen på The Academy).


Ekstramaterialet er også helt i top. Der er alt det gode, deleted scenes osv. og en flot lang dokumentarfilm. Menuerne er desuden flot i stil med filmens visuelle stil, så denne DVD kunne ikke være meget bedre. Vigtigst af alt er dog: billed- og lydkvaliteten er helt perfekt, præcis som det skal være. Et stort 11-tal.

Danny Mattissen

Sendt 2002/07/13 17:31:42 IP: Logget Svar...

Darren Aronofsky

Jeg kunne ikke være mere enig, denne film er et mesterværk (som jeg så frem til i et helt år) jeg må indrømme at alle mine forventninger blev indfriede, den mand er genial, jeg har svært ved at vælge hvilken en af hans film der er bedst PI eller Requiem for a Dream. Nu venter jeg bare spændt på hans 2 nye film BELOW og THE FOUNTAIN som er ren Sci-Fi.
Han var jo som bekendt ved at instruerer BATMAN:YEAR ONE men så vidt jeg ved så er den blevet lagt på is.
Rasmus

Sendt 2004/04/05 17:06:34 IP: Logget Svar...

Enig

Fantastisk film. Det er nærmest Fear & Loathing i en seriøs version. Specielt steady-cam'et monteret med front mod personerne er en helt fantastisk effekt. Og lydsiden og musikken er uden sammenligning...
Alejandro Gonzales

Sendt 2004/08/06 04:26:33 IP: Logget Svar...

OverNice ! !

Helt Sikkert, Fascinerende, Nye Standarder. (MaNo)
kinian

Sendt 2006/02/02 14:44:06 IP: Logget Svar...

det fedeste er ...

Denne film er jo genial... jeg har aldrig set en film, der er så godt klippet... man kan godt se hvor intruktøren til "Rules of attraction" har fået ideen henne... Aronofsky står som en milepæl i filmhistorien i følge mig... mvh kinian

Start en debat om denne udgave af Requiem for a Dream: Director's Cut (4K UHD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest