An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Phase IV (Blu-ray) (BD) Phase IV (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Phase IV (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 199.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 2/11-2020

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 1974
USA - Farve - 84 min
Ønskeliste
Science Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Phase IV
Instruktør: Saul Bass
Medvirkende:
Dr. Ernest Hubbs  Nigel Davenport
James R. Lesko  Michael Murphy
Kendra Eldridge  Lynne Frederick
Stikord: Isoleret
Myrer
Videnskabsmænd
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 6.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Phase IV

Saul Bass, der er berømt for sine flotte titelsekvenser, instruerede en enkelt spillefilm - denne klaustrofobiske, grumme 70'er paranoia historie.

To videnskabsfolk, der arbejder midt i ørkenen opdager pludselig, at de står ved frontlinien af en ny kamp. Det er menneskeheden mod myrerne! De små bæster har fundet ud af at arbejde sammen på tværs af racerne, og de har åbenbart besluttet, at de egentlig ikke gider dele Jorden med os mennesker. Det mest fascinerende aspekt ved denne film er myre-sekvenserne, der er blevet til ved at manipulere (og torturere) rigtige myrer! Det er sådan en slags film, man under ingen omstændigheder kunne slippe afsted med at lave idag!
David

Brugerne skriver om Phase IV (Michael Murphy):

Anmeldt af Extract, Dyssegård 13. december 2014
De kloge myrer
En ikke nærmere defineret astronomisk begivenhed gør myrene kloge og to videnskabsmænd tager ud i ørkenen fora t studere fænomenet. De små kryb tilpasse sig gifte, angriber køleanlægget for at stoppe EDB-maskinen, der ikke kan køre ved temperaturer over 32°C. En bi-historie handler om en familie der skal evakueres en pige og hendes besteforældre. Bedsteforældrene dør og pigen flytter ind hos videnskabsmændene. Lavbudgetteret film med effekter på TV-film niveau og det er heller ikke de store skuespillere, der medvirker. Kort sagt: Phase IV er en tynd kop the, der nedklippet til 50 min måske kunne kvalificere til en episode i en sci-fi TV serie fra 70'erne.

Anmeldt af Monkeyman, København S 2. januar 2012
Hvilket nummer har fasen for tåbelighed?
Der er efterhånden lavet en del film, hvor et dyr af den ene eller anden art, opnår unaturlig høj form for intelligens, og dermed fremgår som en større trussel for os mennesker.
Og jeg vil sige at man kan slippe af sted med meget, men myrer.... aaaahhh come on, der sætter vi sgu en streg!
Men okay, måske er det ladesiggørlig at gører vores små plageånder til en skræmmende styrke af små menneskeædere!

Jaaaaaaaahhhhaaaa, på sin vis! Altså millionvis af sultne myrer, der leder efter frisk kød, lyder ikke rart.... men, det er ikke lige det filmen hér ligger op til, selvom man skulle tro det.
For "Phase IV" er ikke din typiske Animal-Killer flick, nope... dette er en ret eksperimentelt film, der på visse punkter lugter kraftigt af Art-House, hvilket jo kunne være en interessant idé, men generelt set, så er filmen for tåbelig og kedelig i længden.... slutningen er især en WHAT THE FUCK oplevelse, da man man hverken vil tro på det man ser eller hører, da det virkeligt er FAR OUT !

Jeg havde sådan glædet mig til at se myrerne generobre toppen fødekæden.... men hvad jeg fik var mere en slags "2001: A Ant Odyssey"!

Anmeldt af ch, Odense C 27. april 2009
unik og original
Saul Bass som nok mest er kendt for sine fremragende titelsekvenser til mange bedre film, samt for sin medvirken til bl.a. at designe den berømte baderumsscene i Hitchcock's Psycho, har med Phase IV lavet en visuel og stemningsmæssigt meget interessant "animals on the rampage" sci-fi film. Det er set mange gange før i filmhistorien, at insekter går amok og angriber mennesker, men i Phase IV hvor det er intelligente myrer som er fjenden, serveres det hele på en så visuelt og stemningsmæssigt kreativ måde, at den absolut hører hjemme blandt de bedste sci-fi film jeg har set. Det er dog ikke en film som lefler for det typiske popcorns-gnaskende Hollywood big budget sci-fi publikum, men kan man lide anderledes kreative sci-fi film tror jeg ikke man bliver skuffet.

Ret din egen anmeldelse af Phase IV (Michael Murphy) - klik her

Start en debat om filmen Phase IV (Michael Murphy) - klik her

Start en debat om denne udgave af Phase IV (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest