An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Santa Sangre: 4-disc Limited Edition (4K UHD) (UHD) Santa Sangre: 4-disc Limited Edition (4K UHD)

Send mig en mail, når den udkommer

Santa Sangre: 4-disc Limited Edition (4K UHD) (UHD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 479.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 18/5-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Independent - 1989
Mexico - Farve - 123 min
Ønskeliste
DramaGysSkrækThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Santa Sangre
Instruktør: Alejandro Jodorowsky
Medvirkende:
Fenix  Axel Jodorowsky
Concha  Blanca Guerra
Orgo  Guy Stockwell
Tattooed Woman  Thelma Tixou
Alma  Sabrina Dennison
Young Fenix  Adan Jodorowsky
Young Alma  Faviola Elenka Tapia
Pimp  Teo Jodorowsky
Fat Prostitute  María Jesús Aranzabal
Aladin  Jesús Juárez
Stikord: Kult-favorit
Art House
Eksploderende hoveder
Familierelationer
Religion / Kirke / Gud
Surrealisme
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
4K UHD-pladens specifikationer
Oprindelse:  USA 4K UHD-pladen har regionalkoden 0.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk
Italiensk
Spansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 6

Gennemsnit: 9.2 ud af 10

Du kan også stemme.   


Santa Sangre

På et hospital sidder en ung mand med en alvorlig sindslidelse. Som barn så han sin far skære armen over på hans mor, en religiøs fanatiker og medlem af en sekt kaldet Santa Sangre - helligt blod. Efterfølgende begik faderen selvmord. Sønnen flygter fra hospitalet og opsøger sin armløse mor. Mod sin vilje bliver han hendes ”forlængede arm”, og de to starter et voldsorgie af mord og hævn. Mexicansk-italiensk film, af nogen kaldet ”avantgardistisk”.

Brugerne skriver om Santa Sangre:

Anmeldt af Holliday, Aalborg 9. april 2005
Dumbo
Multikunstneren Alejandro Jodorowsky (filminstruktør, komponist, forfatter) har lavet en film af en anden verden. En film som vil henvise David Lynch og Dario Argento til DR's Disneysjov. Er man til tegneserier, kender man måske bedst Jodorowsky fra forfatterskab til b.la. John Difool og Inkalen med Moebius (aka. Jean Giraud). Eller Metabaronernes Kaste. I Santa Sangre belejrer Jodorowsky igen et af sine yndlings temaer: religion. Men denne gang dog i en betydlig mere afdæmpet stil end vi tidligere har set. Santa Sangre er uden diskussion en horrofilm, men ikke i ordets såkaldte "primitive" forstand. Her kastes vi hovedkulds ud i et surrealistisk 24-7 univers hvor man godt kunne få den mistanke, at det har været et mål i sig selv at provokere og trodse samtlige tabuer. Heldigvis er Santa Sangre langt mere end en provokation og alt for ukonventionel til at være spekulation. Det er, med andre ord, en oplevelse for livet vi her udsættes for. Filmen, eller rejsen om man vil, er en tur igennem tivoliland farvet med vold, incest, stoffer og kærlighed og hele tiden balancerende på grænsen af sindssyge og her og der flere skridt over. Der kan kun være én anbefaling: Se den!

Anmeldt af Chris, Ballerup 28. december 2004
Jodorowsky i ligefrem form
Dem som normalt synes at Jodorowsky's film er en smule forvirrende, burde nok give SANTA SANGRE en chance, og få sig selv en oplevelse. Baseret løst på en autentisk sag om en mexikansk serie-morder, giver han os en surrealistisk fable fyldt med provokerende billeder, skæve personligheder, og imponerende dysfunktionelle forhold. Det handler om uskyldighed, tro, kærlighed, mord, show business, tatoveringer, knivkastning, tilgivelse og indfrielse - i en ikke bestemt rækkefølge. Men hold dig ikke tilbage, da det stadig væk er en Jodorowsky's mest ligefremme film, man skal bare ikke være sart.

Fenix, som er lukket inde på et sindsygehospital, ser tilbage på sin traumatiske tid som søn af to gale cirkusartister. Linen knækker da han oplever at se sin far hugge armene af sin mor og bagefter tage sit eget liv i et jalousi-drama med en tatoveret kvinde. En dag henter hans armløse mor ham fra hospitalet, for at bruge hans hænder til at søge hævn for sin egen ulykke, på de liderlige, narkopåvirkede og alkoholiserede kvinder som omgiver sønnen. Eller gør hun?

Skuespillet er udemærket og Jodorowsky's søn, som spiller Fenix, gør det ok, men filmen bæger præg af at have brugt de lokale i mexico til biroller hvilket godt kan mærkes. Men SANTA SANGRE handler om billeder og stemning, og det gør den til topkarakter.

En varm anbefaling fra min side...
Chris Drowsy

Ret din egen anmeldelse af Santa Sangre - klik her

Start en debat om filmen Santa Sangre - klik her

Start en debat om denne udgave af Santa Sangre: 4-disc Limited Edition (4K UHD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest