An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Super 8: Anniversary Edition (4K UHD) (UHD) Super 8: Anniversary Edition (4K UHD)

Send mig en mail, når den udkommer

Super 8: Anniversary Edition (4K UHD) (UHD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 279.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 24/5-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 2011
USA - Farve - 112 min
Ønskeliste
ThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Super 8
Instruktør: J.J. Abrams
Medvirkende:
Joe Lamb  Joel Courtney
Jackson Lamb  Kyle Chandler
Alice Dainard  Elle Fanning
Charles  Riley Griffiths
Cary  Ryan Lee
Martin  Gabriel Basso
Preston  Zach Mills
Mrs. Kaznyk  Jessica Tuck
Mr. Kaznyk  Joel McKinnon Miller
Louis Dainard  Ron Eldard
Vis alle medvirkende...
Stikord: Coming-of-age
Sammensværgelse
Small-town
Tog / Jernbane
Trafikulykke
Zombie
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
4K UHD-pladens specifikationer
Oprindelse:  England 4K UHD-pladen har regionalkoden 0.Region:

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 14

Gennemsnit: 7.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


Super 8

Sommeren 1979. I en lille amerikansk by i Ohio er Joe og hans venner ved at lave en amatørfilm. De overtaler den modvillige Alice til at deltage, selvom hun fra sin fars side har fået forbud mod at omgås Joe. Joes far er politimand, og Alices far er indirekte skyld i Joes mors død i et tragisk fabriksuheld. En aften, mens de optager en scene nær jernbanen, kører et enormt godstog af sporet, og noget levende slipper fri. Militæret skjuler noget, og ingen tror på børnene.
David

Brugerne skriver om Super 8:

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 3. december 2017
Veloplagte tyverier
Abrams er ikke noget fyrtårn blandt filminstruktører, men han kan godt administrere en historie, så man kan sidde den igennem. Med blink i øjet kopieres et mylder af producenten Spielbergs tidlige film, så man ikke kan afvise fornemmelsen af, at Steven har taget Abrams som gidsel i et forsøg på at hylde sig selv.
Med et par tolvårige biografgængere ved min side virkede filmen ganske underholdende, og dens productiondesign er faktisk overbevisende.
Overbevisende er også Elle Fanning, der giver adskillige prøver på sit talent og sin forståelse af mediet. Filmen kan næsten ses for hendes skyld. Desværre har den for mange plothuller og virker lidt for ufokuseret til at opnå 3 stjerner.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 3. juni 2012
Den mystiske fremmede
Det er forfriskende at se en film der skamløst "låner" fra en lang række større science fiction film og gør det på en kvalificeret måde der nærmest bringer en i nostalgisk stemning. Det er et spor de gerne må forfølge derovre i Hollywood - efter min mening. Desværre er projektet så måske ikke helt tænkt til ende og filmen rummer også et par lulls der trækker lidt ned. På plussiden må man dog nævne børnene der simpelthen er en ren fornøjelse og faktisk bærer filmen næsten på egen hånd; eller er det egne hænder? De er virkelig gode og giver historien den fornødne energi. Problemet opstår i den sidste halve times tid hvor sløret skal løftes for de mystiske begivenheder og her knækker filmen så desværre. Man tror helt enkelt ikke på det og bagefter blegner oplevelsen noget. Filmen er ikke så godt som man syntes den var mens man så den. Alligevel: hvis man er genrefan, så skal man give den et kig. Det kan være at man vil finde en vinder her og der sker ihvertfald noget hele filmen igennem.

Anmeldt af Monkeyman, København S 8. januar 2012
Spielberg & Abrams: Og jagten på svunden filmmagi
Jeg tror Steven Spielberg savner den tid, hvor han ikke bare blev set som en halv-pengeliderlig filmskaber, men som en original personlighed, der spyttede det ene geniale værk ud efter det andet.
Og "Super 8" lugter også kraftigt af Spielbergsk indblanding anno 1980´erne, selvom han ´´kun´´ er producer, og ikke instruktør.... en rolle som J.J. Abrams har taget på sig.

Som sådan er "Super 8" ikke en ringe film, nej jeg er helt nede med det fede hér, og samlingen af unge skuespiller er jo fabelagtigt.... altså bedre børne-teamspirit har man ikke set siden "The Goonies", "The Lost Boys" eller for den sags skyld "Stand by me".
Det er helt sikkert været hjerte og på nogle punkter omtanke i skabelsen af denne film, men problemet er bare at filmen burde ha' været lavet tilbage i 1979, altså samme tidsperiode som filmen foregår i. Godt nok ville man ikke ha' været i stand til at lave så flotte effekter som hér anno 2011/12, men filmen ville ha' været fremstået som et orginalt værk. Og deri ligger det absolutte hovedproblem! Man har netop set det hér før, godt nok ikke præcist, men det hjælper ikke at smække "The Goonies", "Nærkontakt af Tredje Grad" plus andet løst materiale sammen.... og så regne med at jeg bare hiver pegge mine stive tommelfingre op ad lommen.
Filmen ville muligvis ha' høstet en lidt bedre karakter af mig, hvis man havde proppet lidt mere action.... og især ikke havde givet mig en, ja er det desværre en lille bitte SPOILER... men slutningen var for E.T. agtig, og det er en tårerløs én af slagsen fra min side!

Det der holder filmen oppe er effekterne og ikke mindst gruppen af børn, der havde fortjent en bedre film!

Anmeldt af Mick, Valby 25. december 2011
nok en af de bedste sci fi film jeg længe har set
Super 8 er pissefed kan kun anbefales og jeg vil prøve at fortælle hvordan filmen bedst kan ses: lad vær med at læse anmeldelser eller teksten på omslaget bare se den filmen er utroligt spændene og lad endelig vær med at læse hollidays anmeldelse han afslører noget af filmen eller som jeg har sagt lad vær med at læse anmeldelser i det hele taget bare se den ikke engang imdb.com som rent faktisk kan anmeldele en film hvilket folk her på laserdisken IKKE kan bare se den!!!

Anmeldt af goggly, Brønshøj 19. august 2011
Super Super 8
Simpelthen en af de bedste film i sommeren 2011, en hyldest til 80erne, til film som goonierne. Et must i enhver seriøs film samlers arkiv. Fed film....Nævn noget der er bedre... og sig ikke Harry potter..

Anmeldt af Holliday, Aalborg 16. august 2011
The Goonies anno 2011
Super 8 Hej Steven, nu skal du høre. Jeg har tænkt mig at lave en film med ingredienser fra en håndfuld af dine film. Hvad siger du til den idé? Tjae lyder okay. Kan jeg blive krediteret som producent...du ved procenter af indtjeningen osv?

Sådan kunne samtalen mellem Spielberg og J.J. Abrams snildt have forløbet forud for Super 8.

I hvert fald er der rigtig mange, mere eller mindre synlige, referencer til tidligere Spielberg produktioner i Super 8. Vi har lidt E.T. lidt Close Encounters, lidt War of the Worlds, en hel del The Gonnies og ja, man kunne blive ved.

Super 8 foregår i 1979 hvor vi følger en gruppe teenagere, som er i gang med at lave et bidrag til en super 8 konkurrence. Deres bidrag er intet mindre end en zombiefilm.

Da de en sen aften, i ly af mørket, har sneget sig ud og skal filme en nøglescene på en togstation indtræffer der en katastrofe. Toget der passerer bliver afsporet af en bil på skinnerne (i kid you not) og helvede bryder løs. Hurtigt er militæret på stedet og tager kontrol over situationen fra det lokale politi. Det går smatidig op for vores unge filmentusiaster, at toget medbringer en yderst hemmelig last som en af deres lærer på skolen, har et særdeles godt kendskab til. Samme lærer i øvrigt, som afsporede toget med sin øh...bil.

Super 8 er en meget, meget, ujævn monster rampage film. Første del er ganske velfortalt og med god energi. Ungerne spiller godt og der bliver rullet en fin historie og et par ok subplots ud til at vi bider på. Bl.a. hovedpersonens håndtering af sorgen over sin mors død og der af sit forhold til sin far, plus den obligatorisk teenage forelskelse. Der ud over er det sjovt at følge ungernes bestræbelser (og ikke mindst udfordringer) ved at lave film. Så langt så godt. Det hele fungerer sådan set fint, mens vi endnu ikke helt er klar over, hvad det er som er sluppet fri fra toget og som militæret har så stort et ønske om at indfange igen før nogen opdager hvad det er. Vi skal dog desværre ikke mange minutter længere frem i løjerne, før det begynder at gå galt – for alvor!

Tåbelighederne og graverende plotfejl vælter ud over Super 8. Nogle så pinlige, at selv om man er parat til at tilgive meget så alligevel sidder og tænker....ah hva'?

Historien løber med andre ord totalt fra J.J. Abrams, som ikke ved hvilket ben han skal stå eller gå på og hvad endnu værre er, hvor han vil hen med sin film. Og det hele ender så op i et spindelvæv af løse ender og uforklarlige hændelser og som klimakset nærmer sig, og historien skal finde sin afslutning, er vi så langt ude på overdrevet, at end ikke den helt igennem tåbelige finish kan få en til at tage sig til hovedet og sølvpapirshatten. Man er simpelthen ligeglad. Øv!

Ret din egen anmeldelse af Super 8 - klik her

Deltag i debatten om filmen Super 8 - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Super 8
Thomas Aquinas

Super 8 (Blu-ray & DVD) Super 8 Super 8: Anniversary Edition (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2012/06/03 22:53:55 IP: Logget Svar...

Til Mick, Vordingborg

Nu er manøvren med at anmelde film jo ikke en eksakt videnskab, hvilket du måske ikke er klar over, men det er da dejligt at du har haft en god oplevelse med filmen. Det er jo godt at alle ikke er enige, det er blandt andet det der gør det interessant at læse andres meninger, ikke?! Men det er lidt ufint i en anmeldelse ligefrem at opfordre til ikke at læse hvad andre skriver, blot fordi man er uenig med dem. Skriv nogle flere anmeldelser og begrund hvorfor du synes som du gør; det har vi allesammen gavn af!

Start en debat om denne udgave af Super 8: Anniversary Edition (4K UHD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest