An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Ib Schønberg - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film) (DVD) Ib Schønberg - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film)

Send mig en mail, når den udkommer

Ib Schønberg - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 179.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 6/12-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Ib Schønberg - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film) - 1934-1952 Ønskeliste
TV-system: PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse: Danmark
- dansk film

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 7.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


Brugerne skriver om Ib Schønberg - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 23. november 2021
Skønne Schønberg

Avismanden **

Det er først og fremmest Schønbergs reelle og ligefremme spil som den troende avissælger Olsen på Rådhuspladsen der gør denne film seværdig. Historien om hvordan han tager vingeskudte skæbner under sin ja vinge, er ganske rigtigt temmeligt forceret og de filosofiske diskussioner som filmens karakterer har i filmens løb virker banale og noget firkantet sat op. Der er ellers mange gode skuespillere med, heriblandt Angelo Bruun, her som glødende ateist, Emil Hass Christensen, som liderlig landsretssagfører, Karin Nellemose som hans forsømte hustru, Bendt Rothe som kynisk psykiater og Johannes Meyer, Lisbeth Movin og Preben Lerdorff-Rye som gadens ofre. Filmen er tung, men den har også sine øjeblikke og Sven Gyldmark har lavet musik der passer ganske godt til tematikken. Men instruktøren Jon Iversen har ikke rigtigt vidst hvor han skulle lægge sit fokus og filmen fremstår derfor klodset og ikke særligt sammenhængende, hverken dramatisk eller fortællemæssigt.
Men se den for skuespillerne der alle gør det godt.

Barken Margrethe af Danmark **

Noget bedaget folkekomedie der følger livet ombord på et fartøj der huser en række farverige personligheder. Ib Schønberg er kokken der har alle sine knive siddende i et ophængt bræt og Lau Lauritzen er den friske styrmand der er forelsket i skibsredderens datter, spillet af Karin Nellemose. Historien starter ellers godt, men drukner så i en række vidtstrakte optrin, der trækker den ellers veloplagte stil i langdrag. Musik og tekst af Victor Cornelius og Peter Deutsch. Mange gode spillere dukker op blandt andet Asbjørn Andersen, Maria Garland, Arthur Jensen, Sigurd Langberg, Holger Reenberg, Petrine Sonne og Clara Østø. Poul Reichhardt dukker op som en matros ved en boksekamp, men er næsten umulig at spotte ved første gennemsyn. Ikke helt gennembagt Gammel Dansk.

Panserbasse **

Ib Schønberg blev for alvor en stjerne med denne rolle som en jovial, men også skrap gadebetjent, der lunter rundt i de mere belastede områder af København og uddeler lige dele øretæver og roser til borgerne. Da nogle internationale gangstere kommer til byen bliver han involveret i et intrikat plot omkring et avanceret maskingevær. Spørg ikke! Mekanisk folkekomedie der gaber over alt for meget og tillige virker overgearet i lange passager. Schønberg yder imidlertid en sympatisk præstation og på rollelisten ses også Arthur Jensen, Poul Reichhardt, Gunnar Lauring, Asbjørn Andersen og Karen Lykkehus. Tekst og musik af Carl Viggo Meincke og Victor Cornelius og de medvirker begge som gademusikanter i begyndelsen af filmen. Det her er filmen hvor Schønberg synger den kendte "Jeg er så glad idag".

Plat og Krone **

Bedaget folkekomedie om to barndomsvenner hvis veje krydses igen i voksenlivet, der har bragt dem på vidt forskellig baner. Filmen er rodet fortalt, men skuespillerne gør en god indsats til trods for materialets skrøbelighed. Ikke en helt velpoleret sten fra skattekisten, men fans af Ib Schønberg vil måske være ligeglade.

Skriv din egen anmeldelse af Ib Schønberg - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film) - klik her

Start en debat om filmen Ib Schønberg - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Ib Schønberg - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45