An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Christian Arhoff - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film) (DVD) Christian Arhoff - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film)

Send mig en mail, når den udkommer

Christian Arhoff - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 179.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 6/12-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Christian Arhoff - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film) - 1933-1942 Ønskeliste
TV-system: PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse: Danmark
- dansk film

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 5.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Brugerne skriver om Christian Arhoff - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 24. november 2021
Absolut Arhoff

Baby på eventyr ** ½

Den tredie film om sagførerparret Jessen starter udmærket ud, men bliver hurtigt overladt til lidt for mange tilfældigheder og et sangvinsk plot der mangler fokus. Heldigvis er skuespillerne så veloplagte, at man accepterer det, men dialogen er ikke lige så rap som i "Ballade i Nyhavn". Scenerne med Arhoff og den lille baby er ganske rigtigt ganske rørende og virker sjovt nok som filmens højdepunkter. Ikke blandt instruktørens bedste film.

Københavnere **

Bedaget filmskomedie om to giftelystne par der er bundet forkert sammen på grund af omstændighederne og et firkantet moderdyr (Agnes Rehni i en ret fremragende præstation). Filmen er ganske overophedet og består af meget overspil og en hel del sidehistorier undervejs, så nogen disciplineret film kan man bestemt ikke sige, at der er tale om. Mange kendte ansigter undervejs og Elga Olga synger den kendte sang "København" til sidst i filmen, hvor alt er faldet på plads. Ib Schønberg morer som en meget snakkesagelig arbejder der konstant irettesætter folk omkring sig. Filmen er et godt eksempel på, hvor lidt der skulle til dengang for at more folk, og filmen har kun med nød og næppe overlevet tidens tand. Flere af danserinderne er i klædt meget gennemsigtige rober, hvilket er en morsom detalje i så gammel en film. Skrevet af Lau Lauritzen og Alice O'Fredericks.

Flaadens blaa matroser *

Tidskarakteristisk men håbløst ældet skumsprøjtskomedie om løjerne ombord på en af flådens fartøjer holdes marginalt oven vande takket være en dedikeret præstation af Ib Schønberg som radiotelegrafisten der er den gode fe både på land og til vands. Filmen er så handlingsløs som tænkes kan og byder ikke engang på karakterer der hæver sig over det farveløse og Christian Arhoffs vandede vitser kan heller ikke redde filmen, der tillige disker op med en afsindigt og påklistret spion-subplot i de sidste tyve minutter. De medvirkende er overladt til tilfældighederne og de udsatte stakler omfatter Lis Smed, Carl Fischer, Arthur Jensen, Sigfred Johansen og Asbjørn Andersen. Som kontordamer ses meget unge udgaver af Bodil Kjer og Vera Gebuhr og Emil Hass Christensen spiller en officer. Violinekvilibristen Wandy Tworek giver et nummer på sit instrument, måske filmens eneste højdepunkt.

Skriv din egen anmeldelse af Christian Arhoff - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film) - klik her

Start en debat om filmen Christian Arhoff - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Christian Arhoff - Go'e Gamle Danske Biograffilm (4 film) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45