An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Kingdom, The (Jamie Foxx) (DVD) Kingdom, The (Jamie Foxx)

MHV61100766 / UPC# 025195005920

Kingdom, The (Jamie Foxx) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 2007
USA - Farve - 110 min
Ønskeliste
ActionDramaThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Kingdom, The
Instruktør: Peter Berg
Medvirkende:
Ronald Fleury  Jamie Foxx
Grant Sykes  Chris Cooper
Janet Mayes  Jennifer Garner
Adam Leavitt  Jason Bateman
Faris Al Ghazi   Ashraf Barhom
Sgt. Haytham  Ali Suliman
Damon Schmidt  Jeremy Piven
James Grace   Richard Jenkins
Francis Manner  Kyle Chandler
Elaine Flowers  Frances Fisher
Vis alle medvirkende...
Stikord: Bomber og eksplosioner
CIA / FBI
Politik / Politisk
Terrorisme
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 10

Gennemsnit: 9.0 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Lars

Five days to catch a killer who isn't afraid to die.

Det er et ubeskriveligt blodbad. En boligblok for vestlige eksperter og deres familier i Saudi Arabien rammes af en brutal terroraktion – hvis blodige resultater minutter senere rundsendes på internettet af terroristerne. Det lykkes for et lille hold FBI-agenter at få adgang til Saudi Arabien for at bistå med opklaringen. Men kun i fem dage. Mens de prøver at komme på sporet af gerningsmændene, må de løbe slalom mellem bureaukratiske forhindringer og religiøse tabuer, men til sidst opnår Fleury og den saudiske oberst Al Ghazi gensidig respekt. Sammen er de i stand til at indkredse gerningsmændene – lidet anende, at de selv er udset til det næste mål for terroristerne!

Peter Berg sender sit FBI-team bestående af Jamie Foxx, Chris Cooper, Jennifer Garner og Jason Bateman til en konfliktfyldt verden, hvis regler de ikke forstår, og bringer således en af vor tids mest sprængfarlige konflikter op på lærredet som en actionfyldt, politisk thriller.

Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

 • Kommentarspor med instruktøren Peter Berg
 • Fraklippede scener
 • Featuretter:
  • Character by Character: The Apartment Shootout
  • Constructing the Freeway Sequence
  • Creating The Kingdom
  • The Kingdom: An Interactive Timeline

Brugerne skriver om Kingdom, The (Jamie Foxx):

Anmeldt af Holliday, Aalborg 29. august 2014
Heat
Jeg har haft denne film stående på hylden næsten så længe jeg kan huske, men aldrig fået den kastet i afspilleren. Det var absolut en fejl. Veldrejet højeksplosiv TNT action fra før alt strimmel fra Hollywoodfabrikken skulle tilpasses børnemarkedet. Gode skuespillerpræstationer hele vejen rundt, lækker filmet og med høj intensive skudsekvenser der drejer opmærksomheden hen imod Heat. Her rykker det helt ned i tissetrolden når der spænger en håndgranat. Måske ikke så underligt, når Michael Mann er producer. Og ang. den evige løftet pegefinger omkring ikke alle araber er terrorister. Well do'h er de ikke? Sjovt det aldrig bliver bragt på bane når det er andre befolknings grupper der bliver portrætteret i krigs/action film. Er alle tyskere ikke onde? Det troede jeg ellers.

Anmeldt af lookalot, København K 28. april 2011
én på action-frakken til sidst
Intenst og velpillet krigskrimiactiondrama, med en absolut eksplosiv finale! Hvis man ikke går så meget op i politik (eller synes, at alt hvad "Hollywood siger" er rigtigt)og bare vil underholdes, så er The Kingdom et fint sted at starte. De filmiske kvaliteter er stort set i top. Og 3 akt vil blæse dig baglæns ud gennem rygfjedrerne i din yndlings siddestol!!!!!!!!!!!!!!!

Anmeldt af Extract, Dyssegård 22. marts 2009
Ballade i kongeriget
Flot og effektiv aktionsag af Peter Berg. Den virker inspireret af Black Hawk Down, men det skader den bestemt ikke. Historien opbygges til et crecendo i finalen med nogle kampscener det egentligt ville passe godt til Black Hawk Down. Det ligner Saudi Arabien, det er meget overbevisende.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 18. april 2008
Skudsalver i Saudi Arabien
Hvad sker der når ét af nøglelandene bag fremkomsten af den islamistiske trussel mod USA pludselig rammes af et større terrorangreb på egen grund, og hvilke implikationer har det når kongestyret konfronteres med en amerikansk opklaringsgruppe i jagten på bombemændene? Det prøver filmen her at give et bud på, og det er effektivt gjort. Masser af knitrende automatvåben og viril action, men også båret af en massiv foragt for araberne og sine steder af et flammende had. Derfor er filmen vanskelig at have megen sympati for, og det er kun med min bedste vilje at jeg giver den sidste halve stjerne. Men som ren underholdning okay, og jeg tror at man gør klogt i at nøjes med at betragte det som netop adspredelse, uanset den alvorlige baggrund.

Anmeldt af René, Åbyhøj 3. april 2008
Håndholdt kamera: Tidens nye svøbe?
Så modtog jeg den med spænding ventede film på HD-DVD, med posten i går. Men skuffelsen meldte sig hurtigt: Øv, håndholdt kamera, igen-igen .....

Det er er sikkert en vældig smart og garanteret også populær idé, at tilføre spillefilmene et semi-dokumentaragtigt look med dette kamera-trick. Jeg blev dog selv nødt til at stoppe filmen i utide, idet al denne distraherede hoppen, og gyngen frem og tilbage, zoomen ind og ud, panoreringer hid og did, samt hurtige billedeskift til sidst blev for meget for mig. Spørgsmålet er så bare, om jeg i det hele taget gider fortsætte afspilningen på et senere tidspunkt? Vi får se. Filmen virkede i al fald lovende nok, helt frem til det punkt, hvor jeg stoppede afspilningen af den.

Jeg vil på det kraftigste anbefale, at man tager en søsyge- eller køresyge-tablet, inden man sætter denne film i afspilleren. Samme råd gælder i øvrigt også for "Children of Men".

Anmeldt af Kasper, Aalborg SV 1. april 2008
The Kingdom
Specialagenten Ronald Fleury (Jamie Foxx) har lige fået sin karrieres største opgave. Han skal samle et elitehold (spillet af Jennifer Garner, Chris Cooper og Jason Bateman) og rejse til Riyadh for at finde og tilfangetage en terrorist. Men intet kunne have forberedt Fleury og hans hold på det kulturchok, der møder dem i en verden, der ligger fjernt fra deres egen.
De er fremmede i et fremmed land og de lokale myndigheder viser sig at være til mere besvær end hjælp. Én saudisk politimand hjælper dog Fleury med efterforskningen, men i forsøget på at finde terroristen sætter de også deres eget liv på spil.

Er det bare mig eller har mange nye film, tendens til at blive en anelse langtrukket.
Som så mange andre film starter "The Kingdom" utrolig spændende, men desværre ender den med at blive en anelse langtrukket, i midten af filmen, men derefter skal jeg da også love for, der var action for pengene.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 23. marts 2008
Effektiv underholdning
En usandsynlig mission udvikler sig ret voldsomt og giver anledning til effektive actionscener. Selvom filmen baserer sig på Vestens sidst nye fjendebillede, forsøger den dog på ingen måde at følge sine egne antydninger af, at ikke alle muslimer er blodtørstige galninge, op. Det bliver ved et forsigtigt forslag, der ikke giver filmen det alibi, Peter Berg måske havde forestillet sig.
Fortællingen er imidlertid godt bearbejdet til billeder, og underholdningen er garanteret. Det er mainstream, det er stil, det er overfladisk og det er lavet færdigt.

Anmeldt af Monkeyman, København S 8. marts 2008
Oprør i Riyadh
Spændende og tætsidende action-terrorfilm, der især var meget intense i de sidste 20 min. Man afprøver i filmen også lidt budskabet om, at det jo ikke er alle muslimer, der er terrorister.
Men dette budskab bliver deværre kun delvis formidlet.

The Kingdom er dog derudover en film, som er velinstrueret og inderholder fine skuespilspræstationer, med dertilhørende skarpladte scener. Men kan kort sagt ikke blive skuffet i enden.

Ret din egen anmeldelse af Kingdom, The (Jamie Foxx) - klik her

Start en debat om filmen Kingdom, The (Jamie Foxx) - klik her

Start en debat om denne udgave af Kingdom, The (Jamie Foxx) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45