An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Don't Look Now (Blu-ray) (BD) Don't Look Now (Blu-ray)

af Paramount PRT59215263000 / UPC# 032429354150

Don't Look Now (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. British Lion Films - 1973
England - Farve - 110 min
Ønskeliste
GysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Don't Look Now
Dansk titel: Rødt Chok
Instruktør: Nicolas Roeg
Medvirkende:
Laura Baxter  Julie Christie
John Baxter  Donald Sutherland
Heather  Hilary Mason
Wendy  Clelia Matania
Bishop Barbarrigo  Massimo Serato
Inspector Longhi  Renato Scarpa
Workman  Giorgio Trestini
Hotel Manager  Leopoldo Trieste
Anthony Babbage  David Tree
Mandy Babbage  Ann Rye
Vis alle medvirkende...
Stikord: Dværg
Overnaturligt / okkult
Psychic / clairvoyance
Seriemorder/Massemord
Sygdom
Tragedie
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  USA Blu-ray pladen har regionalkoden A.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 29

Gennemsnit: 8.7 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Mogens
Thomas

En mand ser rødt...

Den værst tænkelige tragedie rammer familien Baxter, da John & Lauras lille datter drukner. Det ulykkelige par flytter til Venedig, hvor de møder to ældre søstre, hvoraf den ene påstår at være synsk. Hun insisterer på at kunne se deres afdøde datters ånd, og Laura bliver ganske fascineret ved tanken. John afviser det imidlertid blankt som humbug, men begynder til gengæld selv at se syner. Datteren går pludselig rundt i byen i sin knaldrøde regnjakke, og Laura ser han sejle sammen med de gamle søstre i en bedemandsgondol...

Don't Look Now, mesterfotografen Nicolas Roeg's kun 3. film som instruktør (efter Performance og Walkabout), er en vildt skræmmende psykologisk gyser, som i uhyggegrad snildt kan sammenlignes med The Shining, The Omen og The Exorcist. Kender du Don't Look Now i forvejen, er du forhåbentlig ikke i tvivl om, hvorfor den bliver betragtet som en af de store klassikere inden for horrorgenren. Har du til gengæld aldrig set den før, kan INTET forberede dig på den...
Niels Ole

Brugerne skriver om Don't Look Now:

Anmeldt af lookalot, København K 5. september 2009
Laura Baxter: "This one who's blind. She's the one that can see".
Roeg´s Mesterlige Dont Look Now, eller på dansk Rødt Chok, er en film som jeg aldrig glemmer, en af de bedste, mest uhyggelige og skræmmende film nogensinde inden for sin genre. Jo mere "Poetisk anlagt" man er, desto hårdere banker filmens billeder og lyd sig ind mod hjernebarken på publikum, og kiler sig fast.
ps; det er "snigende uhygge", så forvent ikke at se Dawn og the Dead, eller noget i dén stil. (dét er ellers også en rigtig god film!). :O)

Ps: filmen indholder, én af de mest brilliante erotiske scener, endnu sat på celoid.Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 23. oktober 2007
Med hjertet i halsen!
Så kom den endelig omend i en lidt mager udgivelse, men sådan er dét. Det er en af de mest skræmmende og rystende thrillers der er lavet. En skæbnesvanger stemning hviler over det hele og intet er hvad det synes at være.
En klassiker med en helt fænomenal slutning!

Undgå den danske version og køb i stedet reg.1-udgivelsen. Or better still: vent til der kommer en ordentlig udgivelse med extra! Indtil videre er den optimale udgivelse kommet fra Optimum Releasing. Skiven indeholder kommentarspor med Roeg, featurette, introduction, booklet, interviews og trailer.

Anmeldt af Monkeyman, København S 1. september 2007
Jeg gik i chok
Havde læst i et mandeblad at ''Rødt chok'' skulle være den bedste og mest spooky gyserfilm der til dato er lavet. Så jeg lejede filmen for at se om redaktionen havde ret. Da jeg så havde set 110 min såkaldt mesterligt suspence, må jeg faktisk sige at jeg var chokerende skuffet. Historie var da rørende, men ikke voldsomt interessant. Musikken var absolut rædselsfuld og fik mig næsten til at skære tænder. Og så er det ingen uhygge, hvad er et stort problem når det nu er en gyserfilm. Men på den posetive side må jeg sige at skuespillet er solidt og filmen er fint fotograferet. Men filmen er langt langt fra den bedste gyserfilm der er lavet, og så kan den ikke sammenlignes med ''Ondskabens Hotel'', som faktisk er én af de bedste i genren.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 27. april 2005
By all means...look!
En af verdens mest uhyggelige, velfortalte og samtidig nuanceret gysere. Roeg har bedrevet en film hvor han sammenholder en buket af genrens aller bedste virkemidler. Roegs evne for at fremmedgøre sin personerne i deres miljø (Venedig) og over for sig selv, John (Donald Southerlands) fornægtelse af egne synske evner er eminent. Filmens evne til at skifte tempo, samt effektiv kontrolleret brug af både flashback og forward effekt. Dette sammenholdt med en meget direkte klipning og ultra close up, samt et nerveflænsende, men smukt score, gør denne film til en helt unik oplevelse. Don't Look Now er en film båret af sublimt godt skuespil, Southerland og Christie er fænomale, samt en stilisme og intimitet der kryber ind under huden. En film med konsekvens malet hen over hver eneste frame, fra den skæbnesvanger åbning scene til den uafrystelige slutning. Roeg fortæller sin historie og har sin pointer, men lader aldrig sin film lukke sig for publikum. Der er åben for fortolkning. Her 32 år efter, står denne milepæl stadig som noget helt specielt, og et bevis på hvilken simplificering der desværre alt for ofte præger denne genre i dag

Anmeldt af Pintoz, Herlev 21. oktober 2004
OK--
Jeg synes det er en ret så udemærket film, men den mangler et eller andet... Tilgengæld har den noget som mange thrillere i dag mangler...

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 21. oktober 2004
Knugende
Nicolas Roeg har lavet en mesterlig billedleg, hvis pointe er at holde tilskueren hen i en stadig mere knuende stemning. Det lykkes at gennemføre legen med små antydninger, som tilskueren selv stykker sammen og lader vokse i betydning. Jo mere åbent man forholder sig til filmen, jo mere rystet bliver man. Det er manipulation af bedste skuffe. Julie Christie yder en af sine fineste præstationer, og alle fylder deres roller ud med stor autensitet.

Ret din egen anmeldelse af Don't Look Now - klik her

Deltag i debatten om filmen Don't Look Now - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Don't Look Now
Thomas Aquinas

Don't Look Now (Criterion) Don't Look Now (Restored) (2-disc) Don't Look Now: Steelbook (Restored) (4K UHD) Don't Look Now (Restored) (Blu-ray) Don't Look Now (Restored) (3-disc) (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2002/08/29 19:08:05 IP: Logget Svar...

RØDT CHOK

***
Svend Erik

Sendt 2004/10/21 11:02:39 IP: Logget Svar...

Pan & scan?

Er der nogen, der kan sige mig, om den danske udgave af denne film er en pan & scan-udgave? eller om den amerikanske widescreen-version er en tilsnigelse? Er filmen oprindeligt optaget i academyformat?
Hans Kristian (Laserdisken)

Sendt 2004/10/21 20:44:17 IP: Logget Svar...

Rødt chok

Du kan roligt regne med, at den danske udgave er pan/scan og af ringe kvalitet. Den eneste fordel ved den danske udgave er prisen.


Sendt 2004/10/22 08:52:00 IP: Logget Svar...

Format !

Filmen er skudt i 1.85:1 og på almindelig 35mm film.


Sendt 2004/10/22 08:54:39 IP: Logget Svar...

Format

Filmen er skudt i 1.85:1 og på almindelig 35mm film.

Start en debat om denne udgave af Don't Look Now (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest