An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

I'm Not There  (DVD) I'm Not There

WENC81090 / UPC# 796019810906

I'm Not There  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Weinstein Co. - 2007
Tyskland - Farve - 135 min
Ønskeliste
MusikfilmDrama
Filmens specifikationer
Original titel: I'm Not There
Instruktør: Todd Haynes
Medvirkende:
Jude Quinn  Cate Blanchett
Arthur Rimbaud  Ben Whishaw
Jack Rollins   Christian Bale
Billy the Kid  Richard Gere
Woody Guthrie  Marcus Carl Franklin
Robbie Clark  Heath Ledger
Narrator  Kris Kristofferson
Hobo Joe  Don Francks
Hobo Moe  Roc LaFortune
Government Agent  Larry Day
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 11

Gennemsnit: 8.1 ud af 10

Du kan også stemme.   


I'm Not There

I'm Not There er på alle måder et usædvanligt og enestående portræt af Amerikas største, nulevende rock-ikon, Bob Dylan. Usædvanlig, fordi hele seks skuespillere portrætterer Dylan, og enestående, fordi dette er den eneste af mange film om Dylan, der har fået legendens egen velsignelse og dermed den gyldne nøgle til et musikalsk bagkatalog af nærmest mytologisk karakter, der lægger sig som en solid og effektfuld klangbund gennem hele filmen.

Instruktør Todd Haynes tager sit publikum med på en fabulerende og svimlende smuk tur gennem Dylans omskiftelige liv i en film befolket af alle Dylans aliaser - trubaduren, profeten, den visionære poet, den elektriske Judas, den genfødte prædikant og den ensomme cowboy. De er alle dele af Dylans vidtfavnende personlighed og mytologiske verden og præsenteres i en række sideløbende historier, hvor seks forskellige skuespillere - unge som gamle, kvinder som mænd og sorte som hvide - spiller seks forskellige sider af Dylan.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om I'm Not There:

Anmeldt af Monkeyman, København S 5. marts 2010
Af Dylan fans, for Dylan fans
Bob Dylan - Mand, myte og sangskriver.

Fascinationen over Bob Dylan, har aldrig rørt mig, dette skyldes nok, at jeg synes hans stemme er forfærdelig - nærmere sagt en sækkepipe, der er røget ned i en blender. Men dermed mener jeg ikke, at manden ikke har bidraget med noget, for han kan da gudhjælpeme skrive sange, og uden tvivl var han en stor medfaktor i antikrigsbevægelsen, da USA ville bekæmpe røde lejesvende i Vietnam.

Filmen ''I'm Not There'', kan umulig fange mig helt, da jeg som sagt ikke er Dylan fan, men man går derfor ikke tomhændet hjem.
Billedesiden er f.eks. utrolig smuk og til tider også en smule hypnotiserende, og skuespillerne gør et fabelagtig arbejde.... især var jeg facineret af Cate Blanchett, der faktisk ligner Dylan på en prik.
Men ellers var det som om at ''I'm Not There'' er et stort puslespil, hvor man virkelig skal tænke sig om, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at ligge brikkerne rigtig på plads, men dette er måske bevidst uladesiggøreligt. Men dog er det så stimulerende og interessant, at jeg hang på til sidste sekund.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 14. november 2008
Kamæleonen
Det er en meget frisk og anderledes tilgang til en biografi der her er tale om. Og som det påpeges, så er interesse for Dylan - måske ikke så meget som musisk fænomen, men mere generelt som et fænomen i det hele taget - nok en forudsætning for ikke at falde i søvn undervejs. For filmen er meget monoton, og man forventes at tænke endog rigtigt meget med undervejs. Og det er vel også iorden, særligt når det jo er en spændende tid vi har med at gøre. Præstationerne er et kapitel for sig, forstået på den måde, at jeg synes det er svært at bedømme dem, fordi de indgår i en så særpræget mosaik, at der dårligt kan tales om skuespil i traditionel forstand. Derfor er de afsnit der har karakter af egentligt drama også meget banale og hæmmer filmen.
Men noget andet der vel bør fremhæves er de meget flotte billeder. Der er ikke tale om en overvældende visuel nydelse, men det fungerer rigtigt godt. I det hele taget en god film. For hvem var ham Bob Dylan egentlig?

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 21. august 2008
Bioflick
Jeg er ikke meget for bioflicks, som der i den seneste tid har været en række af. De forekommer mig mere ens end 50'er-westerns. Og så kommer heldigvis Todd Haynes med et frisk bud på, hvorledes de også kan drejes. Thank You.
Ganske vist skal man nok være meget interesseret i Dylan eller tiden for at hænge på; men er man dét får man 6 sider af en betydende rockmusiker præsenteret af 6 gode skuespilpræstationer, hvor stjernerne tydeligvis har været afslappede og glade for at medvirke. Det mærkes. Selv hos Richard Geere, der har fået det mest utaknemlige og mest uigennemsigtige afsnit at slås med: Dylans minimalistiske rolle i "Pat Garrett and Billy the Kid". Haynes ærinde her er uigennemsigtigt.
Det er det ikke med Marcus Carl Franklin og Cate Blanchetts roller, der gør filmen værd at komme efter.
Poesi, opgør med 60'erne og 70'erne, opgør med mytemagerne på alle niveauer, præsentation af en kompleks rocksanger og nogle af hans gode sange - og (frem for alt) et nyt bud på en bioflick - tænk hvis vi havde fået Ray og Cash på dét niveau!

Ret din egen anmeldelse af I'm Not There - klik her

Start en debat om filmen I'm Not There - klik her

Start en debat om denne udgave af I'm Not There - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45