An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Harry Potter: The Complete Collection (Blu-ray) (BD) Harry Potter: The Complete Collection (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Harry Potter: The Complete Collection (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 499.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 24/6-2024

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 2001-2011
England - Farve
Ønskeliste
FamiliefilmAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: Harry Potter: The Complete Collection
Instruktør: Chris Columbus
  Mike Newell
  Alfonso Cuarón
  David Yates
Medvirkende:
Harry Potter  Daniel Radcliffe
Ron Weasley  Rupert Grint
Hermione   Emma Watson
Draco Malfoy  Tom Felton
Prof. Flitwick  Warwick Davis
Dumbledore   Richard Harris
Dumbledore   Michael Gambon
Minerva McG'gall  Maggie Smith
Rubeus Hagrid  Robbie Coltrane
Severus Snape  Alan Rickman
Vis alle medvirkende...
Stikord: Harry Potter
Hekseri / trolddom
Magi
Skole / skoleliv
Talende dyr
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 31

Gennemsnit: 8.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


Harry Potter: Hele historien

En imponerende rejse er nu slut. Igennem 10 år har vi fulgt trekløveret Harry, Ron og Hermiones fantastiske oplevelser på trylleskolen Hogwarts. Harry opdager, at han i virkeligheden er en troldmand, og så er der lige det dér med at han må redde hele verdenen. Nu er alle 8 film samlet i en stor pakke:

Brugerne skriver om Harry Potter: The Complete Collection (8 film):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 29. januar 2021
Den udvalgte
Harry Potter and the Philosopher's Stone ** ½

Ganske indtagende filmatisering af den voldsomt populære første bog om Harry Potter og hans meritter. Jeg synes Radcliffe er decideret dårlig som Potter; han har ingen udstråling eller skuespiltalent overhovedet - derimod er Rupert Grint som Weasley temmelig god og hjælper en del. Flotte setdesigns og special effects er også ret overbevisende. Løse ender og overladt til en del tilfældigheder, men som helhed ganske spændende fortalt (når man tænker på det supertynde forlæg der danner det såkaldte grundlag!). Richard Harris har en ren paraderolle som Dumbledore, men han undgår klichéen. Under alle omstændigheder er filmen et godt eksempel på at være bedre end bogen.

Harry Potter and the Chamber of Secrets ** ½

I anden "bane" af den Potter´ske føljeton er figurerne ligesom trådt mere i karakter, der er lagt mere vægt på effekterne og der er endda et par virkelig skræmmende passager undervejs der fungerer helt godt. Men problemet med at holde universet i live i over 2 1/2 time er stadigvæk lige så massivt som i den første film og dét af samme grund som i bøgerne: der er helt enkelt ikke kød nok på eventyrbenet til at mætte grådige og sultne fantasy-maver! Det er fattigmands-Tolkien uden megen nerve og man føler sig i grunden snydt. Filmen har dog et godt klimaks og der introduceres en ny figur, den finurlige Doddy (der ligner en muteret udgave af Vladek Sheybal R.I.P.) der nu godt kunne have været mere med i filmen. Alt i alt passabel underholdning uden den helt store potens. Williams´ score hjælper rigtigt meget!

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban **

Tendensen synes at gå i retning af en kraftig afsvækkelse af hele universet, noget som i nogen grad bliver synligt gennem gentagelser af de samme magiske tricks som efterhånden er blevet lidt trættende at se på, men i endnu højere grad bliver klart når man kigger på den stort set plotløse fortælling: der er næsten intet at komme efter! Tematisk har filmen dog mere at byde på filosofisk og værdimæssigt end sine to forgængere, men det er desværre ikke blevet inkorporeret i filmens symbolik. I stedet bliver det talt ihjel og så man jo lige så godt se en Mike Leigh-film eller sådan noget. Stadig beundringsværdigt håndværk set ud fra de tekniske bedrifter, men næringsværdien på det indholdsmæssige er meget lav. Og det såkaldte højdepunkt 40 min. før slutningen - hvad skal det til for? Forekom mig at være ufatteligt megen tid at bruge på noget lidt ligegyldigt. Det virker som om filmen kan have haft massive problemer i postproduktionen. Og så den mangel på konsistens i universet der flyder igennem det hele, eks. hypogriffen (eller hvad fanden den hedder!) som er et stolt og ærværdigt dyr, men åbenbart kan spises af med et par godbidder som en anden skødehund! Sådan noget irriterer mig simpelthen grænseløst! Kan slet ikke indse, hvorfor dette skulle være seriens bedste film!? Kan i øvrigt tilføje at jeg synes at bøgerne stinker, så det er måske meget naturligt, at jeg ikke bryder mig særligt om filmene!

Harry Potter and the Goblet of Fire * ½

At skuespillerne er blevet ældre har ikke givet deres talent mere dybde eller kvalitet. Radcliffe er hæsblæsende dårlig, det er da helt utroligt! Hans grimasser er da for latterlige. Og Gambon virker som om han er mere eller mindre konstant under indflydelse af alkohol. Nå, lad nu det ligge. Filmen er uspændende for at sige det pænt, og dén spændingskurve der henvises til har jeg svært ved at få øje på. Filmen består af en kæde af tomme tønder der buldrer (bedst) og en masse støj. Og hvorfor skal de allesammen opføre sig som om de var retarderede?! De er da vel for helvede vordende troldmænd! Det mindste man kan forlange af dem er da, at de har mere end én hjerne til deling! Det virker ikke særligt heldigt.
I filmen bliver der talt om "tasks" - de kunne med held i stedet tale om "levels", for det er dét der ret beset er tale om: Et stort computerspil, hvor spillelystne drenge og piger med en sød tand kan boltre sig i to en halv time. Og det er HELT fint med mig. Alt hvad der kan adsprede og glæde vores børn må hilses velkommen. Men der ER bare ikke megen film i sagerne! Der er praktisk taget ikke noget! Og dens egentlige problem viser sig i dens totale fravær af spænding - den er INTIMT kedsommelig!
Afgjort den ringeste jeg har set indtil nu, og jeg har næsten ikke kræfter til at se den næste.

Harry Potter and the Order of the Phoenix * ½

"Jeg keder mig ihjel", synger C.V. Jørgensen, og jeg havde det på samme måde mens jeg så filmen. Det skal indrømmes, at jeg gik i stå da jeg nåede til den fjerde Potter-bog, men jeg har da set filmene. Det er ikke fordi at jeg er fantasy-ekspert overhovedet, men jeg har meget svært ved at se nogen sammenhæng mellem bøgernes progression og her altså filmenes ditto. Så vidt jeg har forstået, så skal et univers og en dannelseshistorie (hvis det da er dét Harry Potters liv er?) have en udvikling, et telos om man vil. Dét har jeg aldrig kunnet finde, hverken tematisk eller kunstnerisk i disse film. "The answer my friend, is blowing in the wind", for nu at blive i det musiske og citere Bob Dylan. Det skal dog siges, at Dolores Umbridge-karakteren (i en lyserød spadseredragt der ville gøre Birthe Rønn Hornbech grøn af misundelse) er meget godt tænkt og har et vist perspektiv og tillige gør filmen nutidig (management-logikker i stedet for fri tænkning/forskning i uddannelsessystemet f.eks.). Men det er også det eneste i denne dræber af en film, der er lige så dårligt lavet rent håndværksmæssigt som den forrige. Efter at have set den sidste troede jeg faktisk, at bunden var nået.
Jeg tog fejl.

Harry Potter and the Half Blood Prince **

Det har sikkert noget at gøre med om man har læst bogen eller ej (for os der gik i stå midt i bog no.3 er der ikke så meget at byde ind med!) men filmserien tager ihvertfald et lille spring fremad i kvalitet med dette kapitel. Meget af det forekommer som noget forvirret sludder, som man også ser det i de andre film, men her er der i det mindste lidt af dén stemning som var tydelig i den første i rækken samt et par udmærkede pointer. Endelig virker historien ikke helt så cirkulær som den ofte har gjort og som har sendt kæberne på overarbejde efter den første halve time. Det er jo godt. Desuden har denne film en spændende slutning som peger frem mod en forhåbentlig lige så spændende afslutning på denne meget omfattende ørkenvandring som uvist af hvilke grunde har begejstret massepublikummet i et omfang der trodser enhver fatteevne.

Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 1 ** ½ (Dræb Harry!)

Overskriften på denne anmeldelse er ikke udtryk for min personlige holdning, selvom jeg til fulde sympatiserer med tanken - i hvert fald på papiret. Nej, det er nu endelig (langt om længe!) kommet til den finale konfrontation mellem Harry og Voldemort, der nu har overtaget styringen med det meste og sendt den bebrillede troldmand og hans venner på flugt, mens de forbereder sig på det store slag. Denne film er mere dyster og mere handlingsmættet end nogen af de foregående og man skal helt tilbage til de første to film for at finde så vellykket et mix af ingredienserne. Filmen har bestemt sine lulls også, men den er faktisk underholdende, har mere kant og er også mere voldelig og har mindre fokus på effekterne. Man mærker stadig tydeligt, at det hele jo bare er suppe på en pølsepind, men det er gjort med overbevisning og frem for alt med en filmisk tæft som man har savnet siden film nr. 2. Nu vil det så vise sig om anden del kan leve op til det som denne første halvdel lægger op til.
Jeg tillader mig i al stilfærdighed at tvivle.

Harry Potter and the Deathly Hallows, Part 2 ** ½

Det er tydeligt nu hvor denne kollosalt populære filmserie er afsluttet at den sidste film måske når alt kommer til alt er den bedste af dem alle. Den er ihvertfald noget ganske andet end man har set tidligere og man skal tilbage til den første film for at finde den samme klare udtryksform. Bevares, der er stadig mange uklarheder men det er jo seriens varemærke og det gælder bøgerne såvel som filmene. Men hvad der glæder mig ved denne afsluttende film er den dystre stemning der hviler over det hele. Man må formode at Rowling trods alt har lært bare lidt af Tolkien. Ellers er der vel ikke så meget at sige end at filmen er okay men god fantastisk er og bliver det aldrig. Det gælder hele serien! Det er en middelmådig dannelseshistorie maskeret som et eventyr og fred være med det, men stor kunst er det ikke.

Skriv din egen anmeldelse af Harry Potter: The Complete Collection (8 film) - klik her

Start en debat om filmen Harry Potter: The Complete Collection (8 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Harry Potter: The Complete Collection (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45