An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Battle Royale: Limited Edition (Blu-ray) (BD) Battle Royale: Limited Edition (Blu-ray)

Udgivet 13. december 2010 FCD468 / UPC# 5027035006338

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2000
Japan - Farve - 117 min
Ønskeliste
ActionDramaAsian CinemaThrillerUngdomsfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Batoru Rowaiaru
Dansk titel: Battle Royale
Instruktør: Kinji Fukasaku
Medvirkende:
Shuya Nanahara  Tatsuya Fujiwara
Noriko Nakagawa  Aki Maeda
Shôgo Kawada  Tarô Yamamoto
Kitano-sensei  Takeshi Kitano
Takako Chigusa  Chiaki Kuriyama
Hiroki Sugimura  Sosuke Takaoka
Hirono Shimizu  Anna Nagata
Jô Kitô   Kotaru Kamijou
Training Girl  Yûko Miyamura
Kazuo Kiriyama  Masanobu Andô
Stikord: Reality TV
Mord
Ø
Overlevelse
Teenagers
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 68

Gennemsnit: 8.9 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Thomas
Klaus
Søren
Morten K.

Battle Royale

Engang i nær fremtid har de japanske magthavere mistet tålmodigheden med den stadig mere uterlige ungdom. For at bringe landet på fode igen har regeringen opfundet en måde at rense ud på: Et spil. En tilfældig skoleklasse bliver udvalgt og sluppet ud på en øde ø. Eleverne får hver et våben og en tidsfrist: Hvis mere end én af dem er i live efter 72 timer, vil de alle blive slået ihjel!

Filmen slår ned på det skolesystem, der lærer børn, at den eneste måde, de kan komme frem i verden på, er ved at skubbe andre tilbage. Den stiller spørgsmålet: Hvis det er disse børn, der skal overtage samfundet, hvilken verden er vi så på vej imod? Dette er en pointe, der nemt kan gå tabt ved synet af små japanske skolepiger, der mejer hinanden ned med maskinpistoler. Derfor er Battle Royale dømt til at blive misforstået. Og netop derfor er den så interessant.
David

Specielt om denne udgivelse:


Brugerne skriver om Battle Royale:

Anmeldt af Monkeyman, København S 2. september 2012
The Running Class
Battle Royale "The Hunger Games" appellere til teenagere og det gængse biografpublikum, imens "Battle Royale" klart appellere til os GEEKS herinde på siden, der ikke bryder sig om sterile og blodløse mainstream-atmosfæriske spændingsfilm, der udelukkende kun er lavet til at putte kontanter i lommen.

Kinji Fukasakus film foregår nok i fremtiden, men det er ikke helt så tydeligt opsat som i f.eks. "The Hunger Games" eller "The Running Man". Dog så er intentionen alene om at sætte en skoleklasse på en ø for at dræbe hinanden, nok til at jeg hopper med på idéen om at vi befinder os i en... ja forhåbentlig ikke nær fremtid!

For det er en nådesløs alternativ lejrtur / Robinson Ekspeditions tur, vores kære klasse komme ud for hér. Èn for en er de tvunget til at slå hinanden ihjel for at overleve, og det sker på de mest brutale og inhumane måde som man overhovedet kunne tænke sig til, som med asiatisk optik betyder blodsprøjt og afhuggede kropsdele.... ja, tanken gør mig alene glad... uden at Monkeyman skulle gå hen og lyde psykopat-agtig, da han blot er en simpel gore-fan, eller det som i "A Clockwork Orange" kaldes for ´´Ultra-Violence´´!

Jeg er dog lidt enig i at historien i dens helhed ikke er fortalt med bravour... og det er da synd og skam at pigerne ikke havde lidt mindre kluns på... men ´´GOD DAMMIT´´... FILMEN ER SGU HERLIG UNDERHOLDENDE!Anmeldt af Svend Erik, Løkken 13. november 2009
No titts
Selv de mest indlevede artikler om slash og gore kan ikke ekstrahere mere gods af BR, end at man må erkende, at instruktørens manglende evne eller vilje til at respektere et minimum af dramaturgiske normer, faktisk medvirker til at gøre filmen en kende ensformig og alt for forudsigelig. Faktisk virker den også en tand for stueren. Der kunne godt, som en vis Hr. FB fornuftigt og sagligt har vurderet, have været plads til en lille titt i ny og næ.
Alligevel skal den ha' 2 stjerner, for der er ét eller andet forfriskende ved den.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 5. april 2007
Dødsspillet
Selvom filmen har sine øjeblikke, også som satire, så er den lidt tilfældigt skruet sammen. Bodycounten eksploderer og gør det vanskeligt at bevare overblikket. Tricket med (igen) at integrere klassisk musik virker bare fortærsket - det er set for mange gange i langt bedre film. Men en skæg nok film! Fed scene i pigekøkkenet og grinerreplik fra Kitano i hans sidste scene: "Mine egne børn hader mig!" Filmen er ikke gennemarbejdet nok til at kunne kaldes egentlig god.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 13. maj 2006
Diciplin på japansk
Battle Royale Hvad gør man når diciplinen svigter i den helt store stil i skolen? Tja..hvis man er japaner, så laver man en turnering mellem rødderne i en af de uvorne klasser hvert år...til døden!
Til skræk og advarsel og til underholdning og fornøjelse bedøves eleverne i en niendeklasse og sendes ud på en ø, hvor de hver især udstyres med et redskab til kamp eller overlevelse og 48 timer til at kæmpe med klassekammeraterne om, hvem der skal være årets "Robinson" med ret til at leve. Kun én kan vinde. Er der flere tilbage efter 48 timer vil ingen vende tilbage. Og så går det ellers stærkt med at få slidt civilisationsfernisen af på den lille ø. Chokererne godt lavet. Samfundssartiere med blodig understregning. Den er tæt på at ryge op på de 4 stjerner.

Anmeldt af Jeppe Mülich, København NV 13. maj 2006
Golding på japansk
Battle Royal er efter min mening en fantastisk film. Den er ikke bare stor filmkunst, f.eks. med den effektfulde vekslen mellem flotte landskaber, og absurd ultra vold. Den har også en meget interessant og tankevækkende historie, der føles som en blanding af moderne, japansk samfundskritik, og William Golding's 'Lord of the Flies' (det er vel ikke tilfældigt at børnene i BR befinder sig på en øde ø?).

Anmeldt af Chesney, Brædstrup 16. august 2004
For engangs skyld bli'r der ikke sparet på blodet i denne film og det er godt. Ja og så lige en ting til, Falkbøll har jo ret ! al' for lidt japser-pat.

Anmeldt af Callaby, Viborg 16. august 2004
super japser pat!
Jeg har længe været vild besat af asiatiske piger, så det er virkelig rart at se dem løbe rundt og hugge hinanden i bitte bitte små stykker. super-mesterværk.

Ret din egen anmeldelse af Battle Royale - klik her

Deltag i debatten om filmen Battle Royale - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Battle Royale
Falkbøll

Battle Royale I & II: The Complete Collection (4-disc) (Blu-ray) Battle Royale Battle Royale: Steelbook (Blu-ray) Battle Royale: Limited Edition (5-disc) (Blu-ray) Battle Royale: Limited Edition (5-disc) (4K UHD) Battle Royale (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2003/02/13 14:16:30 IP: Logget Svar...

Ikke nok Babes........ Øh' jeg mener Babs!.

Hvad kan jeg sige, måske er man efterhånden gået hen, og blevet en "Gammel Gris"? - men når nu vi snakker teeage'er chiks, og så 'enda "små" asiatiske piger med rottehaler, og maskinpistoler - hvad så med af lade noget af tøjet gå - bare lidt i stykker, og måske bare 'en lille 'Bab' falde ud?.. Jeg mener - De er sku' da over 18 år ikk' - hva??. Bortset fra den lille "Bubu", så var den faktisk rimelig underholdene, det er altid rart at se noget andet end det samme gamle hollywood LORT!!!. Der er snart igen af de nye film fra den gamle film-fabrik der er værd, at glo på, den nye udgave af the 'the Ring' var da riiimelig - men slår, stadig ikke originalens uhygge - kort sagt 'Battle Royale' ER!, og bliver et friskt pust fra Østen.
tauler

Sendt 2003/02/14 12:01:25 IP: Logget Svar...

måske en anden type!

Jeg bliver lidt ked af det når jeg læser den slags indslag som det Karsten Falkbøll skriver. Det nok ikke her han finder hvad han leder efter og mon ikke det er en anden type film han søger. Battle Royale er en god film og det lader ikke til at Karsten Falkbøll har forstået hvad en film som Battle Royale handler om.
Ondskapt666

Sendt 2003/05/07 00:12:46 IP: Logget Svar...

heh-heh...du er rimelig sleeeazy Falkbøll...skriv lige din TOP5 liste inde på generel filmsnak...det ville være KULT!

stay heavy!
Mads

Sendt 2003/05/25 23:34:03 IP: Logget Svar...

Øøøh?

Battle Royale er ikke "et frisk pust" den er efterhånden ved at være 2-3 år gammel.

Som tauler så glimrende skrev:

"Jeg bliver lidt ked af det når jeg læser den slags indslag som det Karsten Falkbøll skriver."

Battle Royale er en glimrende film, og fortjener ikke at blive dømt på om hvor vidt man ser patter eller ej'!
Hvis du vil se patter så hold dig til de skide Hollywood film!
Synes du ikke også det ville ødelægge filmen hvis man skulle se på deres bryster? Den ville sgu' ikke virke særlig seriøs.

Men hvis du vil have en god film med bryster i, så kan jeg anbefale "Fast times at ridgemont high"!

/Mads, Tjalowski
Eraserhead

Sendt 2003/06/03 23:28:25 IP: Logget Svar...

Japans Spielberg?

He, he... tjaaa om Battle Royale skulle have haft flere bare bryster vil jeg ikke gøre mig klog på, men en ting er sikkert Kinji Fukasaku er en gammel gris! Læs bare dette citat fra ACC #39 i et interview med mesteren selv "Rape was an everyday occurrence for us, so we didn't shy away from it on the screen. We wanted to do it. (laughs)"
Om der i hans BR2 skulle have været flere bare bryster kan vi kun gisne om da han jo desværre døde 12. Januar i år men vi kan jo altid håbe at sønnen (som tilsyneladende skal overtage projektet??) kan stille Falkbøll tilfreds. Jeg skal da være den sidste til at klage

- Til Mads. Hvor vover du at kaste en titel som "Fast times at ridgemont high" ud i et forum hvor der bliver diskuteret "asiatiske kasser". Amy Heckerling er vel en af de få der kan prale med at have haft mest sendetid på DR fredag aften når der var var "stem på en film". I hård kamp mod Steven Seagal + co. var der ikke et øje tørt når hun hev sejren hjem med titler som "European Vacation", "Clueless" og ikke mindst "Look Who's Talking" -Kirstie Alley.................. say no more :0(
Falkbøll

Sendt 2003/11/25 17:10:22 IP: Logget Svar...

Titty-Lover?.........YES! - Sorry, i am a guy.

Jeg havde slet ikke set at så mange havde responderet på min lille titty-bemærkning
Tænk at en lille pat! - ville få sindene i kog, men tusind tak for opmærksomheden.
Især til Rauschi. - og min "Horror top5" er lavet - HEJSA.
Extract

Sendt 2012/09/02 12:04:30 IP: Logget Svar...

Hvor er Fakbølls anmeldelse?

Burde Bøllen ikke anmelde Battle Royale? Det er da lige noget for ham.
Falkbøll

Sendt 2012/09/02 18:44:03 IP: Logget Svar...

At anmelde "BR"....

Jo da, - jeg må snige den ind i to-do listen. gad vide om jeg heller ikke nævner den i en 'the Shit is On!'??.

Start en debat om denne udgave af Battle Royale: Limited Edition (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45