An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Don't Go in the House (2-disc) (Blu-ray) (BD) Don't Go in the House (2-disc) (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Don't Go in the House (2-disc) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 229.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 7/2-2022

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. 1979
USA - Farve - 92 min
Ønskeliste
GysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Don't Go in the House
Instruktør: Joseph Ellison
Medvirkende:
Donny Kohler  Dan Grimaldi
Ben  Charles Bonet
Vito  Bill Ricci
Worker  John Hedberg
Mrs. Kohler  Ruth Dardick
Kathy Jordan  Johanna Brushay
Bobby Tuttle  Robert Carnegie
Worker  Dennis M. Hunter
Stikord: Børnemishandling
Exploitation
Mental sygdom
Psykopat
Seriemorder/Massemord
Traume
Video Nasty
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 5.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Don't Go in the House

En af de klassiske "Video Nasties", der fik censorerne til at gå helt amok i tidernes morgen. Donny Kohler er en rimelig forstyrret ung mand, der er fascineret af ild. Da hans mor dør, er der ikke længere nogen til at kontrollere hans lyster, og han tager sin flammefetich til næste niveau. Enhver kvinde, der forvilder sig ind i Donnys store gotiske hus, kommer til at møde en grusom skæbne! Og ja, det har noget med ild at gøre!

Brugerne skriver om Don't Go in the House:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 27. maj 2015
Brændt barn skyr IKKE ilden!
Middelmådig gyser om en sindssyg morder der på grund af moderens systematiske mishandling af ham som barn brænder kvinder af i sit hjem - bogstaveligt, altså! Starter rimeligt lovende ud, men går hurtigt ned i gear. Uhyggen er kun sporadisk og filmen mangler kant. Dan Grimaldi er dog helt god i hovedrollen som den forstyrrede Donny, der også uden for arbejdstiden gør god brug af sin asbestdragt.

Anmeldt af Monkeyman, København S 15. november 2014
Flammen i dit liv !
Mange psykopater og seriemorder, er et produkt at den opdragelse de har fået, og cinematisk så blev det først for alvor farligt, da Alfred Hitchcock lavede den mesterlige "Psycho", hvor morderen/motel ejeren Norman Bates var et direkte biprodukt af hans mors opdragelse, hvilket er gældende for mange rigtige såvel fiktionsmæssige seriemordere! Mors dreng kan nogle gange være dit værste mareridt, og i "Don't Go in the House" har vi karakteren Donny, som er alt andet end normal, og som har har en mor, der som barn brændte ham på komfuret hver gang han gjorde noget, som momse ikke brød sig om.
Som en fuldvoksen mand, er Donny ikke en selvsikker herre. Hans kollegaer synes han er en sær snegl, hans chef er hele tiden på nakken af ham, og så har Donny et indre monster inde i sig, som bare venter på at bryde ud.
Den chance kommer, da han en dag kommer hjem fra arbejde og finder sin mor død, hvilket får det milligram af menneskelighed han havde inde i sig, til at forsvinde. Og længe varer det ikke, før han søger efter friske ofre til at underholde sit mors lig!

"Don't Go in the House", er på ingen måde original. Før denne film blev der lavet andre værker, som havde de samme elementer, såsom en morder og hans døde mor... her kan man nævne "Deranged", igen "Psycho" og til dels "The Texas Chainsaw Massacre". Alle inspireret af den sandfærdige og ægte seriemorder Ed Gein, der ´´takket´´ være hans grusomheder, har været årsag til mange af de gyserfilm, som vi idag elsker at gense.
Men alligevel, så er filmen en ganske okay lille flick, som der ikke gør ondt af at så på din filmhylde, ja selvfølgelig under psykopat afsnittet.
Måden, som morderen/Donny dræber sine ofre på, er faktisk ret unikt, og så samtidig grufuldt! Han bortfører kvinder ind til et hjemmelavet rum ud af stål, hvor han hænger dem nøgne op, indtil han kommer ind med en flammekaster og.... ja, mere behøves vidst ikke at skrives!


Ret din egen anmeldelse af Don't Go in the House - klik her

Start en debat om filmen Don't Go in the House - klik her

Start en debat om denne udgave af Don't Go in the House (2-disc) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45