An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Double Dragon  (DVD) Double Dragon

Udgivet 13. oktober 2020 MVDR3973 / UPC# 760137397397

Double Dragon  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Salg i Laserdisken af denne vare
er forbudt af kulturministeriet og
Scanbox.

Bestil i stedet hos Movie World ved
at klikke på den grønne kurv herunder.

Klik her for information om
kampen for kulturel frihed.

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Independent - 1994
USA - Farve - 89 min
Ønskeliste
ActionAdventureMartial ArtsScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Double Dragon
Instruktør: James Yukich
Medvirkende:
Kogo Shuko  Robert Patrick
Jimmy Lee  Mark Dacascos
Billy Lee  Scott Wolf
Linda Lash  Kristina Wagner
Satori Imada  Julia Nickson
Marian Delario  Alyssa Milano
Mohawk Leader  Nils Allen Stewart
Improved Model  Henry Kingi
Smartass Mohawk  John Asher
Chief Delario  Leon Russom
Vis alle medvirkende...
Stikord: Double Dragon
Based-on-a-game
Futuristisk
Slå-på-tæven
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 5.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


Double Dragon:

New Angeles, år 2007.
    Det meste af Californien er en ruinhob efter Det Store Jordskælv. Lov og orden hører fortiden til. Om dagen afpatruljerer svært bevæbnede politstyrker byen. Men når mørket falder på, overtager den brutale Koga Shuko og hans bander byen. Hans kendetegn er den halve amulet, han altid bærer om halsen. Mord og vold i alle dets afskygninger er hans varemærke. Men Shukos trone vakler. Med tvillingerne Billy og Lee i spidsen har en lille flok kampspecialister gjort oprør. Da Shuko finder ud af, at gruppens asiatiske lærer går rundt med en halv amulet om halsen, kaster han omgående hele sin styrke ind i kampen.
    For Shuko kender hemmeligheden om Double Dragon-amuletten. Da den gamle konge - for årtusinder siden - ofrede sit liv, blev hans kraft og visdom overført til amuletten. Den, der kan sætte de to halvdele sammen til én, får uovervindelige kræfter.

Storfilmen, med for over 100 mililoner kroners utrolige spicialeffects, er baseret på det mest populære tv-spil nogensinde.
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om Double Dragon:

Anmeldt af Monkeyman, København S 25. oktober 2014
Hey movie... SUCK MY DICK!
Double Dragon 1990'erne har budt os på meget, ligefra Henrik Voldborgs farvel på skærmen til Casper Christensen i buffalo sko imens han spurgte, om man havde husket tandbørsten.... ja, mørke tider for nogen, men som en lille filmnørd, så havde jeg det ret fedt! Og jeg glædet mig hver weekend, hvor jeg fik lov til at leje VHS bånd enten ved Q8 tanken eller hos den lokale videoudlejer, som altid havde en farverig og ganske lokkende gyser-afdeling.

Desværre, så var det dengang, ligesom idag, at de fleste film som bliver lavet, ikke holder en meter... og det kan bestemt siges om "Double Dragon", der er en ren losseplads for det værste ved 90'er filmene!
Jeg kan huske, at jeg var nogenlunde spændt på at se filmen, da den endelig kom ud på bånd, fordi at jeg allerede havde en SEGA-konsol derhjemme, hvor jeg spillede Double Dragon lystigt, med mine små nørdede fingre!

Allerede dengang var min smagssans, så veludviklet, at jeg godt vidste når noget var BULLSHIT, hvor andre børn på min alder bare slugte tingene råt... men ikke mig!
Filmatiseringen af "Double Dragon", er... SUPRISE... dårlig skrevet og fyldt til randen med hovedløse ideer og kvarte løsninger. Derudover er skuespillerne lige så troværdige, som en 4. klasses opsætning af Jeppe på Bjerget... og når fremtiden (vi taler om Herrens år 2007) byder på George Hamilton som nyhedsvært, og Andy Dick som vejrvært (de spiller forøvrigt sig selv)... ja, så synes indtagelsen af en cyankalium pille, lige pludselig ganske fornuftig!
Filmens skurk bliver spillet af Robert Patrick, du ved ham robotten T-1000 fra "Terminator 2", som her spiller en ondskabsfuld version af Vanilla Ice.. eller rettere sagt Vanilla Ice-1000!!!

Et eller andet sted, så findes der en udmærket ryger-film, og med det mener jeg at man ryger ren opium, for at tolerere alle filmens elendigheder!
Men for at tegne kridtstregerne alvorlig op, her til sidst, så er denne film så dårlig, at "Street Fighter" med Van Damme, lige pludselig ligne "Citizen Kane" ved sammenligning!

Skriv din egen anmeldelse af Double Dragon - klik her

Start en debat om filmen Double Dragon - klik her

Start en debat om denne udgave af Double Dragon - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest