An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Jerry Seinfeld: I'm Telling You for the Last Time - Live on Broadway (1999) (BRUGT)  (DVD) Jerry Seinfeld: I'm Telling You for the Last Time - Live on Broadway (1999) (BRUGT)

Udgivet 28. september 1999 af Warner Bros. HBO91667 / UPC# 026359166723

Jerry Seinfeld: I'm Telling You for the Last Time - Live on Broadway (1999) (BRUGT)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse.
USA - Farve
Ønskeliste
Filmens specifikationer
Medvirkende:
  Jerry Seinfeld
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Ingen
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 10

Gennemsnit: 9.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


Jerry Seinfeld: I'm Telling You for the Last Time - Live on Broadway (1999) (BRUGT):

I like hotels. I enjoy the tiny soap. I pretend it’s normal soap and my muscles are huge!.

Har du nogensinde set Jerry Seinfelds TV-serie? Har du nogensinde set de der små stand-up klip i starten og tænkt "jeg ville ønske de var bare lidt længere?". Hvis ja, så slå koldt vand i blodet, for med denne DVD skulle din værste sult blive stillet. Over en times stand-up show - bare Jerry, en mikrofon og et veloplagt publikum. Sådan!
    Showet er optaget på Broadway og markerer afslutningen af en verdens-turné, hvor Jerry fremførte det klassiske materiale, der gjorde ham kendt, for allerallersidste gang (deraf titlen). Alt og alle står for skud: Sikkerhed i lufthavnen, supermarkeder, udløbsdatoer på mælk, hvad mænd egentlig tænker, og så er der selvfølgelig den klassiske vaskepulver-reklame-joke: "If you got blood on your shirt... maybe laundry isn't your biggest problem!". Og hvis du skulle være i tvivl, om det her er sådan noget, man nogensinde får set mere end én gang, så lad mig mane al tvivl i jorden. Jeg har allerede set showet 4 gange, og det bliver sjovere hver gang!
David

Brugerne skriver om Jerry Seinfeld (Stand-Up):

Anmeldt af vandelay, Ølstykke 12. juni 2006
Brilliant!
En HBO-special i absolut verdensklasse. Alene prologen til Jerry's stand-up show er alle pengene værd. En række af USA's største komikere er med til en begravelse af Jerry Seinfelds gamle materiale. Flere af dem forsøger at stjæle jokes op af kisten, og Jerry kan i flere tilfælde ikke relatere til sine kollegers åbenlyse vanvid. Herfra kommer vi elegant ind på scenen til Jerry Seinfeld's allersidste stand-up show, med det gamle materiale (hvoraf en del stammer direkte fra hans tv-serie). Dette her er stort. Sjovt, vanvittigt og brilliant. Serveret med Jerry's trademark afslappede levering af sine punch-lines. Dette viser endnu engang, at med en tv-kanal som HBO, har amerikanerne formået at skabe et forum for alle de største talenter indenfor amerikansk fjernsyn. Uanset om dette er indenfor humor, drama, episke tv-serier etc.

Anmeldt af Jesper Nielsen, Højslev 29. februar 2004
Dejlig underholdning
Et godt stand-up show fra Jerry Seinfeld. De forskellige emner han tager op lapper perfekt over hinanden, og man er fanget fra start til slut.

Af ekstramatriale er der en 5 minutters Q&A, hvor Seinfeld kommer tilbage ud på scenen efter showet, og publikum kan stille ham spørgsmål.


Ret din egen anmeldelse af Jerry Seinfeld (Stand-Up) - klik her

Start en debat om denne udgave af Jerry Seinfeld: I'm Telling You for the Last Time - Live on Broadway (1999) (BRUGT) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45