An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Steven Spielberg Director's Collection (Blu-ray) (BD) Steven Spielberg Director's Collection (Blu-ray)

Udgivet 13. oktober 2014 af Universal 8301632 / UPC# 5053083016326

Steven Spielberg Director's Collection (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 1971-1997
USA - Farve
Ønskeliste
FamiliefilmAdventureGysThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Steven Spielberg Director's Collection
Instruktør: Steven Spielberg
Stikord: Jaws / Dødens gab
Jurassic Park
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 8.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


Steven Spielberg x8 på Blu-ray

Der er dømt dobbelt-dip for Spielberg fans i denne 8-film boks, men irritationen over at skulle købe fire af hans film igen, bliver druknet i taknemmeligheden over at få de fire øvrige film på high-def for første gang!

Duel (1971) og The Sugarland Express (1974) kan nemt bliver glemt midt i alle blockbusterne, men der er tale om fuldstændig stilsikre og underholende '70er film, der kan stå mål med de bedste fra det årti. 1941 (1979) er en fascinerende katastrofe. Meget kan man sige om den - kun lidt af det kan trykkes her - men teknisk er filmen fremragende, så det blive fantastisk endelig at få den på Blu-ray. Sidst, men ikke mindst, er der Always (1989). Drivende sentimental, men ganske vellykket alligevel, og de imponerende skovbrand-scener er værd at se i maksimal opløsning.

Indeholder:
  • Duel (1971)
  • The Sugarland Express (1974)
  • Jaws (1975)
  • 1941 (1979)
  • E.T. The Extra-Terrestrial (1982)
  • Always (1989)
  • Jurassic Park (1993)
  • The Lost World: Jurassic Park (1997)
Duel (1971)

I sine unge dage instruerede Steven Spielberg denne hæsblæsende thriller om en bilist, som uden skyld bliver terroriseret af en psykopatisk trucker. Duellen er Spielbergs første spillefilm, og den var med til at kickstarte hans karriere på det store lærred. Dennis Weaver spiller hovedrollen som en rejsende sælger, der må kæmpe en desperat kamp for at overleve, da han af uvisse årsager bliver udpeget til den visse død. Filmen er blevet rost for sin elegante brug af skånselsløst stigende spænding og indeholder en af filmhistoriens mest skrækindjagende skurke - en frygtindgydende, brølende 40-tons lastbil, som er ondere end de fleste skurke af kød og blod.

The Sugarland Express (1974)

Steven Spielbergs anden film (1974) er et højspændt drama om en kvinde (Goldie Hawn), som hjælper sin mand (William Atherton) til at flygte fra fængslet, så de i fællesskab kan hente deres baby tilbage, som myndighederne har taget fra dem. Parret kører tværs over Texas med det halve af statens politistyrke i hælene og med en væsentlig større mediemæssig bevågenhed, end de havde forudset - ikke mindst, da de undervejs kidnapper en politibetjent.

Jaws (1975)

Jaws er en af det forrige århundredes mest betydningsfulde og holdbare filmoplevelser. I 1975 førte instruktøren Steven Spielberg med overvældende kraft og uudholdelig spænding Peter Benchleys bestseller til det hvide lærred og efterlod dybe spor i biografgæster (og strandgæster). Med Roy Schneider, Robert Shaw og Richard Dreyfuss i rollerne som de tre mænd, der skal tilintetgøre den tre tons tunge, hvide dødsmaskine, som terroriserer en lille ferieby, blev Dødens gab en fænomenal blockbuster fra første dag, og den dag i dag bliver filmen stadig prist i høje toner af både kritikere og filmelskere.

1941 (1979)

Oven på Japanernes angreb på Pearl Harbor i 1941 dukker en japansk undervandsbåd op på Californiens kyst og terroriserer Hollywood. Ren fantasi, naturligvis, og egentlig tænkt som en slags satire over amerikansk paranoia, ifølge instruktøren Steven Spielberg. Denne højtlarmende komedie får god hjælp af "gale" skuespillere som Dan Aykroyd, John Belushi, John Candy, Murray Hamilton og Ned Beatty, og minsandten også af ellers agtværdige Toshirô Mifune.

E.T. The Extra-Terrestrial (1982)

Et lille fortabt rumvæsen, tre millioner lysår hjemmefra. En ensom, 10-årig dreng, der tager ham med hjem. To liv forandres af et tidløst eventyr, og et venskab uden jordiske begrænsninger formes.. Oven på Ridley Scotts Alien fra 1979 blev det for meget for den noget mere følsomme Steven Spielberg, der hellere ville fortælle en historie om et stakkels fortabt væsen, der kommer for sent, da hans rumskib rejser hjem igen efter et venskabeligt besøg på vores klode. At E.T. The Extra-Terrestrial skulle gå hen og blive den mest sete film i adskillige årtier var der vist ingen, der havde regnet med, men det er bestemt ikke for ingenting, at filmen blev en gigantisk succes. Den lille nysgerrige fremmede, som en ganske almindelig amerikansk familie tager til sig og beskytter, så de slemme secret service-folk ikke får fingre i ham, er simpelthen det sødeste "rumuhyre" nogensinde.

Always (1989)

Pete Sandich (Richard Dreyfuss) er den legendariske pilot med en lidenskab for et dødsensfarligt vovemod, når han bekæmper skovbrande. Men kvinden han elsker, Dorinda (Holly Hunter), og hans bedste ven Al (John Goodman) ved, at selv en legende kan tage for mange chancer. Efter at have ofret sig selv for at redde Al, står mesterpiloten over for sin vanskeligste opgave nogensinde: nemlig at hjælpe Dorinda med at komme videre i sit liv.
     En enestående fotografering (af danske Mikael Salomon) og fantastisk udførte luftscener er med til at skabe dette gribende drama, der på sin rolleliste også har Brad Johnson samt en usædvanlig præstation fra Audrey Hepburn.

Jurassic Park (1993)

De fleste kender vel historien om den åh-så-gode-idé, der gik så grueligt galt: en forlystelsespark med gén-skabte fortidsøgler. Jurassic Park revolutionerede f/x-industrien, gav Spielberg endnu et all-time top 10 hit, og pustede nyt liv i dinosaur-passionen hos alverdens småbørn.

The Lost World: Jurassic Park (1997)

"This is the worst idea in the long sad history of bad ideas" er Jeff Goldblums ord, da han endnu engang må flygte med en flok raptors i hælene.
    Der er ingen tvivl om, at dette er den dårligste af de to film, og det virker som om, Steven Spielberg har haft sine tanker andetsteds, da han lavede den. Men selv en uengageret Spielberg på en dårlig dag er bedre end gennemsnits Hollywood-instruktøren. Og med Goldblums Ian Malcolm som den centrale hovedrolle, der spytter en jævn strøm af one-liners ud, og de obligatoriske geniale ILM effekter, ender det alligevel med en ret fornøjelig oplevelse. Denne gang går rejsen til det såkaldte "Site B", hvor dinosaurne fra den første film i virkeligheden blev skabt. Stedet har fået lov til at stå i fred siden den første film, og nu lever dino'erne frit i en slags Lost World.

Specielt om denne udgivelse:


Brugerne skriver om Steven Spielberg Director's Collection (8 film):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 10. juli 2014
Super Spielberg
Duel ***

Ja, den er go-fin! Tæt og stramt disponeret og så er det jo en for fed idé i det hele taget at henlægge en hel films handling til landevejen og de øde strækninger. Afdøde Dennis Weaver gør det rigtigt godt som den uskyldige bilist der må benytte sig af al sin snarrådighed i kampen mod den sorte lastbil.

The Sugarland Express ***

Dette var filmen der for alvor placerede Spielberg som et navn man skulle lægge mærke til. Egentlig lidt af en bagatel, men også et meget oprigtigt drama med en velspillende Goldie Hawn i hovedrollen.

Jaws ***1/2

Massiv spænding og diabolsk humor i det perfekte forhold! Robert Shaw er uforlignelig som en anden Ahab! Hvad mere kan man egentlig sige?

1941 *1/2

Det er en slem omgang at sidde igennem. En meget pinlig film for Spielberg, og et voldsomt spild af penge og talent.
Christopher Lee som tysktalende officer er sjov.

E.T. ***1/2

Alle tiders SF/fantasy/adventure-suppe som spiller på alle hjertestrenge og samtidig er utroligt underholdende i sig selv.

Always **1/2

Spielberg er ofte - og specielt i midt-80´erne hvor hans karriere var i dyb krise - blevet beskyldt for at være en "synkretistisk" instruktør, fordi han blandede en masse genrer efter forgodtbefindende. Uden at have set den originale 1943-film er der dog ingen tvivl om, at han her faktisk rammer en meget stilren tone. Filmen er sød og lidt eftertænksom, men altså ikke større kunst. Audrey Hepburn er henrivende som altid her i sin sidste filmrolle.

Jurassic Park ***

Man kan sige meget om denne film, men underholdende det er den. De øgler dér ser faktisk ud som om de er i LEVENDE LIVE!!!
Det er flot håndværk, selvom det ikke er større kunst.

Jurassic Park: The Lost World **

Opfølgeren på den første øgle-film er noget skuffende. Det tager en istid inden den kommer igang og når den så er oppe i omdrejninger, er det ikke specielt spændende. Øglerne er selvfølgelig fede nok, men der er stort set ingen historie og persongalleriet består af lutter skabeloner. "Lost world" ejer på ingen måde den "kompleksitet" i sin helhed som gjorde den første film så relativt nervepirrende. Jeff Goldblums kommentarer er sjove, men man så lige så gerne at HAN blev ædt som resten af det passionsløse cast.

Skriv din egen anmeldelse af Steven Spielberg Director's Collection (8 film) - klik her

Start en debat om filmen Steven Spielberg Director's Collection (8 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Steven Spielberg Director's Collection (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45