An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Skyggen  (DVD) Skyggen

Udgivet 8. februar 1999 af Scanbox 4575 / UPC# 5706102345753

Skyggen  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Webmaster - 1998 Ønskeliste
TV-system: PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse: Danmark
- dansk film

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 5.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


Brugerne skriver om Webmaster:

Anmeldt af Extract, Dyssegård 6. februar 2016
Ikke så dårlig
Intet nyt i denne film, hvis man har set Blade Runner, Escape From New York og The Matrix, men for en dansk film er den ikke dårlig. Mere blodig og og dyster end man sædvanligvis ser. Lars Bom er OK som helt. Jørgen Kiil er en respektabel skurk and damerne, Rørbeck og Scharbau ser godt ud som hhv. Miauv og Barbie. Kriminalgåden er for let at løse, men det er noirfilm og sci-fi. Bestemt et kig værd.

Anmeldt af lookalot, København K 27. september 2009
Spoiler: dette er IKKE en dansk Blade Runner!
Et totalt flop. Se noget andet; Blade Runner foreksempel!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 14. juli 2008
Webmaster
Hvis man skal forsøge sig med noget så ambitiøst, så skal man vide hvad man laver. Det har de helt klart ikke tænkt over, inden de satte denne gebrækkelige SF-thriller i søen. Lars Bom virker overbevisende, men han kan intet stille op over for et idiotisk script.

Anmeldt af Monkeyman, København S 15. april 2008
Dansk sci-fi flop
Modbydelig og amatøragtigt forsøg på at lave en mørk/dunkel dansk fremtidsfilm. Alt er faktisk super ringe, og filmen virker alt for billigt og uambitiøst udført. WASTE OF MY FUCKING TIME !, men Jørgen Kiil så sgu meget slesk som skurk, dog spiller han ikke så godt.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 17. maj 2006
Windows 97
I et land hvor genrefilm normalvis ikke er hverdags kost og slet ikke indenfor sci fi,’ så bør Skyggen retfærdigheds vis, kunne tiltrække sig en hvis opmærksomhed.

Forsøget med at kaste sig ud i en film der prøver noget andet, end det danske hverdags drama, eller som ikke har manuskript af Anders Thomas Jensen, er selvfølgelig i sig selv prisværdigt. Men så er det positive desværre også sagt om denne 'danske Blade Runner'.

På trods af at filmen har et beskeden budget og en hel del ’amatører’ på plakaten, så er resultatet simpelthen for dårligt. Dialogen er pinlig opstyltet og hovedrystende når den er bedst. Lars Bom kæmper, meeeeen...

Historien om at ægte kærlighed er ren og virkelig, modsat den kolde og kunstige fremtid vi her befinder os i, er så kedsommelig fortalt, at det kræver mere end 2 flasker hjemmebrygget russisk vodka og en håndfuld lykkepiller for at kunne frem elske blot den mindste interesse i dette overraskende budskab.

Når man nu engang prøver, at skabe en fremtids filmnoir på disse breddegrader, kunne man have ønsket sig, at der var lidt mere at byde ind med, end hvad der allerede har været grundlaget for hundredevis af amerikanske lowbudget film før Skyggen. Wasteland, S/M og høj techno musik er for lidt til at dette bliver til mere end ’tak for forsøget’.

Ret din egen anmeldelse af Webmaster - klik her

Start en debat om filmen Webmaster - klik her

Start en debat om denne udgave af Skyggen - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45