An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Crazy Comedy Collection, The (7-disc) (DVD) Crazy Comedy Collection, The (7-disc)

Udgivet 4. september 2017 af Fox-Paramount FP90182863 / UPC# 7340112737610

Crazy Comedy Collection, The (7-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 1980-1994
USA - Farve
Ønskeliste
Komedie
Filmens specifikationer
Original titel: Crazy Comedy Collection, The
Instruktør: Jim Abrahams
  David Zucker
  Jerry Zucker
Medvirkende:
  Leslie Nielsen
Stikord: The Naked Gun
Airplane!
Spoof
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 0

Intet gennemsnit - ingen har stemt.

Bliv den første til at stemme på denne titel.   


The Crazy Comedy Collection

  • Airplane! (1980)
  • Police Squad! The Complete Series (1982)
  • Airplane II: The Sequel (1982)
  • Top Secret! (1984)
  • The Naked Gun (1988)
  • The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear (1991)
  • The Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994)
Airplane! (1980)

Højt at flyve er en mesterlig komedie, hvor Robert Hays ses som den tidligere kamppilot, der tvinges til at overtage styringen af ruteflyet, da hele besætningen bukker under for en madforgiftning. Julie Hagerty spiller hans kæreste, stewardesse og andenpilot.

I andre stjernespækkede roller ser vi bl.a. Robert Stack, Lloyd Bridges, Peter Graves, Leslie Nielsen, Kareem Abdul-Jabbar og mange flere. Deres hylende morsomme løjer paroderer ikke kun film om flykatastrofer, men også religiøse fanatikere, tv-reklamer og romantik. Listen er lang og afvikles i rasende fart. Filmen går fra det ene vanvittige crazyindslag til det næste.

Airplane II: The Sequel (1982)

Der er en gal bombemand ombord, den første månefærge er på nippet til at blive sprunget i stumper og stykker, motorerne virker ikke og - værst af alt - besætningen opdager, at de er løbet tør for kaffe! Det er den højtflyvende galskab fra Højt at Flyve om igen, når Robert Hays og Julie Hagerty flyver helt ud af ozonlaget for at genskabe deres hylende morsomme originalroller.
    Blandt den skøre besætning ses Peter Graves, Lloyd Bridges, William Shatner, Chad Everett, Sonny Bono, Raymond Burr og mange flere. Kan Hays redde situationen igen - uden koffein? Spænd sikkerhedsselen til en flyvetur du aldrig vil glemme - for Vi Flyver endnu højere.

Top Secret! (1984)

Top Secret! sætter den amerikanske rockstjerne Nick Rivers (Val Kilmer) op mod den frygtede østtyske overkommando. Der er et kapløb med tiden, hvor Nick slår sig sammen med Hillary Flammond (Lucy Gutteridge) for at finde hendes far, før han kan skabe det ultimative supervåben - Polaris-minen. Undervejs lykkes det for Top Secret! at behandle de store krigs- og Elvis-film som Højt at flyve behandlede katastrofefilmene...

Police Squad! The Complete Series (1982)

"We're sorry to bother you at such a time like this, Mrs. Twice. We would have come earlier, but your husband wasn't dead then."

Den klodsede og nærmest inkompetente ordenshåndhæver Frank Drebin gør påny hjemmebiografen usikker i komedieserien Police Squad! fra 1982 med Leslie Nielsen i hovedrollen. Serien var forløber til spooffilmen The Naked Gun (1988) og dens efterfølgere, men var dog kortlivet med blot seks episoder om den gakkede betjent og hans utrolige opgaver.

The Naked Gun (1988)

De vanvittige folk bag Airplane! har gjort det igen! Leslie Nielsen spiller Police Squads egen betjent Frank Drebin - ham med den klippefaste kæbe og den lige så urokkelige hjerne - som falder over en hypnotiserende plan om at snigmyrde Dronning Elizabeth. Priscilla Presley, O.J. Simpson, en udstoppet bæver, to baseballhold og en aparte samling af diverse figurer slutter sig til de skøre løjer og sprænger grinemåleren i stykker.

The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear (1991)

Præsident George Bush vil lave en aftale med Dr. Mainheimer for at sikre en grøn energipolitik for fremtiden. Det synes den luskede Quentin Hapsburg ikke om, så han lægger an til en skummel plan. Heldigvis har USA den frygtløse kriminalbetjent Frank Drebin. Han er netop er blevet hædret for at dræbe sin narkohandler nummer 1000. Hvis nogen kan redde verden, så er det ham!

The Naked Gun 33 1/3: The Final Insult (1994)

Egentlig var kriminalbetjenten Frank Drebin (Leslie Nielsen) gået på pension, men da terrorister truer USA og den vestlige verden, så bliver Drebin igen indkaldt til aktiv tjeneste. Han må gå undercover i fængsel som Nick 'The Slasher' McGurk Jr., III, for at afsløre bombemanden Rocco Dillon (Fred Ward), der sammen med en skummel bagmand planlægger at slå til mod noget af det helligste i USA: Oscar-uddelingen!
Skriv din egen anmeldelse af Crazy Comedy Collection, The - klik her

Start en debat om filmen Crazy Comedy Collection, The - klik her

Start en debat om denne udgave af Crazy Comedy Collection, The (7-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45