An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Eternal Sunshine of the Spotless   Mind (Blu-ray) (BD) Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Blu-ray)

Udgivet 17. oktober 2011 af Momentum Pictures MP1135BR / UPC# 5060116726770

Eternal Sunshine of the Spotless   Mind (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Focus Features - 2004
USA - Farve - 108 min
Ønskeliste
DramaRomantikKomedieScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Dansk titel: Evigt solskin i et pletfrit sind
Instruktør: Michel Gondry
Medvirkende:
Joel Barish  Jim Carrey
Clementine  Kate Winslet
Stan  Mark Ruffalo
Mary  Kirsten Dunst
Dr. Mierzwiak  Tom Wilkinson
Patrick  Elijah Wood
Frank  Thomas Jay Ryan
Carrie  Jane Adams
Rob  David Cross
Train Conductor  Gerry Robert Byrne
Vis alle medvirkende...
Stikord: Hukommelsessvigt
Parforhold
Tog / Jernbane
Videnskabsmænd
Vinter & sne
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 62

Gennemsnit: 9.4 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Thomas

Har jeg set dig før?

Joel (Jim Carrey) og Clementine (Kate Winslet) har været kærester i to år. De elsker hinanden, men er på mange måder et umage par: Clementine er vild og impulsiv, Joel er stille og indadvendt. Deres turbulente forhold er efterhånden præget af flere og flere skænderier og misstemninger. Efter endnu et skænderi har Clementine fået nok og forlader Joel. Da Joel opsøger Clementine for at forære hende en forsoningsgave, får han sig en grum overraskelse: Clementine kan ikke genkende ham. Og ikke nok med det, hun har også fået en ny kæreste. Joel erfarer, at Clementine har fået slettet minderne om Joel og deres forhold hos lægen Dr. Mierzwiak (Tom Wilkinson). Vred og skuffet over Clementines handling opsøger Joel også selv Dr. Mierzwiak for at få hende slettet fra sin erindring.

Ved et computerteknisk indgreb i den bevidstløse Joels hjerne sletter Dr. Mierzwiaks assistenter, Patrick (Elijah Wood) og Stan (Mark Ruffalo), minderne om Clementine ét for ét. Indgrebet foretages hjemme hos Joel, mens han sover, og for alle involverede bliver det en turbulent nat med mange overraskelser. Patrick fortæller Stan, at han blev forelsket i Clementine, mens de fjernede hendes minder, og at han er hendes nye kæreste. For at vinde hendes kærlighed har han benyttet sig flittigt af den viden, han har om Joel og Clementines gode stunder. Computernørden Stan derimod er vild med den unge lægesekretær Mary (Kirsten Dunst). Så da Mary dukker op i Joels lejlighed kommer der for alvor gang i sagerne. Snart flyder Joels seng med chips og øldåser, mens Stan og Mary fjoller rundt.

Imens genoplever Joel alle minderne om sit forhold til Clementine, før de slettes. Det går efterhånden op for Joel, at han stadig elsker Clementine og ikke ønsker hende slettet fra sin hukommelse. Men da han jo er bevidstløs, kan han ikke fortælle det til Stan og Patrick. Den desperate Joel kæmper nu fra hukommelsens dyb for at få lov til at beholde mindet om - og dermed kærligheden til – Clementine, alt imens Dr. Mierzwiak, der i mellemtiden er ankommet til lejligheden, jagter ham i erindringens labyrint. Men tiden er ved at løbe fra kæresteparret; der er snart ikke flere minder tilbage. Lige før den sidste erindring slettes, aftaler Joel og Clementine at mødes i Montauk for at få mulighed for at lære hinanden at kende igen og forelske sig i hinanden på ny.

Næste morgen vågner Joel uden nogen erindring om nattens hændelser. Men i stedet for at tage på arbejde følger han for første gang i sit liv en pludselig impuls og melder sig syg – og tager toget til Montauk...

Manuskriptet er skrevet af Charlie Kaufman, der også stod bag Being John Malkovich, Adaptation, Human Nature og Confessions of a Dangerous Mind.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Eternal Sunshine of the Spotless Mind:

Anmeldt af Ulrich Jarl Christiansen, Aalborg 4. august 2012
Running Down Memory Lane
Michel Gondry og Charlie Kaufmann har tilsammen sammensat noget særligt med en ganske fin front præsatation fremført af Jim Carrey.

Anmeldt af René, Åbyhøj 30. april 2010
Something Weird
Jeg befinder mig i lidt af et dillemma hér:

På den ene side frydes jeg over at få lov til se Jim Carrey i en seriøs rolle, hvor han for en sjælden gangs skyld ikke bare er manden med gummiansigtet og den støjende humor. For han kan jo faktisk godt, hvis man ellers giver ham lov.

På den anden side frustreres jeg over at have ofret knap to timer på en eksperimenterende film, der - for at udtrykke det diplomatisk - forekommer 'pænt mærkelig'. Og som sikkert kræver en hel del mere overskud end jeg lige selv var i besiddelse af, for at få noget brugbart udbytte af handlingen.

Filmens titel: "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" er hentet fra en linie i et digt af Alexander Pope. Jeg vil så hylde denne idé, ved - inspireret af den franske 1600-tals filosof René Descartes - at nedfælde dette guldkorn til eftertiden:
"Jeg forstår ikke handlingen. Ergo hader jeg filmen".

På entusiastisk anbefaling fra en god(?) bekendt stod jeg tappert "Being John Malkovich" igennem til enden. En trediedel inde i "Adaptions" måtte jeg dog kapitulere og kaste håndklædet i ringen. Så, nok ikke mere Charlie Kaufmann til mig. .... Men flot og gennemført kamera-arbejde i "Evigt solskin i et pletfrit sind".

Anmeldt af Monkeyman, København S 24. november 2008
Den alvorlige side af Jim Carrey
Ja, dette er virkelige én tankevækkende og bevægende film den franske instruktør Michel Gondry har sammensat, og hans eksperimenter og leg med kameraet et fortræffeligt og smukt udført.
Filmen viser også et helt andet billed af komikeren Jim Carrey, der flot og super seriøs spiller rollen som Joel Barish perfekt og anderledes, end hvad man normalt ser Hr. Carrey i.
Birollerne er bestemt heller ikke så ringe endda, og alle ligefra Kate Winslet til Kirsten Dunst, spiller ypperligt og forbandet godt.
Med den flotte titel ''Eternal Sunshine of the Spotless Mind'', kan man hente tonsvis af ting og livlige fantasier ud af filmen, og jo dybere man dykker ned i de mange lag, jo mere vild og tosset bliver man for dette uforglemmelige værk, der må siges at være en rigtig kærlighedshistorie.

Anmeldt af windfeldt, Nørresundby 13. juni 2007
Kaufmann.
ja som en anden en skrev om den her film er det charlie kaufmanns film det er hans genialitet der gør at filmen bliver til en fabel indenfor sin genre.
Jim carrey det nye look klæder ham i den grad og winslet er som altid fremragende.

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 30. september 2006
Kaufman igen
Kaufman kan virkeligt sætte sit stempel på en film. Selvom instruktøren har meget at sige, skinner hans fyldepen alligevel igennem. Lad det straks være sagt at Evigt solskin er en film hvor det gælder at holde øjne og ører åbne. Det hele falder godt nok på plads til sidst, men det gælder om at holde sig vågen for ikke at blive væk i labyrinten. Kaufman har en særlig fantasi og det er altid interessant at se en film han har skrevet manus'et til. Han specialiserer sig ikke i dialog som nogle andre gør, i stedet konstruerer han nogle helt unikke, kaotiske "hjernekort", ulig noget andet man ser i film for tiden. Jeg glæder mig til at se ham lave noget mere rundtosset end dette, hvis det da sker. Han har lavet noget interessant ud af temaet forelskelse; noget der nemt kunne have været uinteressant med en anden ved skrivebordet. Og så er filmen i øvrigt så økonomisk proportioneret og underholdende at man ikke kommer til at kede sig undervejs.

Anmeldt af devinthedude, Malmö 7. august 2006
regn ikke med jim carrey er sjov i den her film!
men anderledes film fra hans side!
faktisk ok film at se med kæresten

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 24. juni 2006
Mindfucking
Man må sige at genrekonventionerne bliver vendt på hovedet igen af Kaufman, og det er mindst lige så interessant som i "Adaptation" og mere subtilt end i "Being John Malkovich", men iøvrigt væsentligt mindre humoristisk - dét synes jeg var en mangel. Man må selvfølgelig anerkende filmens overlegenhed, men jeg synes ikke der er mange følelser i den og med dét mener jeg, at ens udbytte er reduceret til legen selv. Det hele er lidt for kontingent efter min smag.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 11. december 2004
Manuskriptforfatterens film
Lad det være sagt straks: instruktør, fotograf, klipper og ikke mindst et suverænt skuespillerhold gør en flot indsats - ellers var det her nok heller ikke lykkedes - men filmen er alligevel først og fremmest Kaufmanns. Igen udfordres og drilles vi af hans evne til at tænke vrangen ud på almindelige dagligdags begivenheder og hans lyst til at undersøge, hvorledes vore tankeprocesser opfører sig, konstrueres og dekonstrueres. Det er virtuost gjort og mesterligt, at han kan gøre det underholdende. Se Carrey og Winslet i hver sin præstation, der hører til blandt deres bedste.

Ret din egen anmeldelse af Eternal Sunshine of the Spotless Mind - klik her

Deltag i debatten om filmen Eternal Sunshine of the Spotless Mind - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Eternal Sunshine of the Spotless Mind
JakobV

Eternal Sunshine of the  Spotless      Mind Eternal Sunshine of the Spotless    Mind (2-disc) Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Blu-ray) Eternal Sunshine of the Spotless Mind (4K-Mastered) (Blu-ray) Eternal Sunshine of the Spotless Mind (4K UHD & Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2005/03/05 11:38:12 IP: Logget Svar...

Anmeldelse af Sunshine of the Spotless mind?!

Hvorfor ikke bare skrive en anmeldelse, fremfor at afsløre slutningen?!?

Start en debat om denne udgave af Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45