An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Bloody Pit of Horror (Blu-ray) (BD) Bloody Pit of Horror (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Bloody Pit of Horror (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 229.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 22/2-2022

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Bloody Pit of Horror - 1965 Ønskeliste
Blu-ray-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse: USA
Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 3.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Brugerne skriver om Bloody Pit of Horror:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 23. januar 2021
Det blodige slot
En horror-forfatter og hans forlægger ankommer til at skummelt slot oppe i bjergene for sammen med nogle dejlige kvindelige fotomodeller at lave nogle flotte billeder til hans seneste roman. Men stedets ejer er ikke videre gæstfri og det er kun lige akkurat, at de får lov til at overnatte. Det bliver et mareridt af dimensioner i denne visuelt flotte, men dramatisk temmeligt flade gyser, der virker som et kryds mellem Ed Wood og Hershell Gordon Lewis, uden at filmen af dén grund bliver hverken original eller spændende. Den grafiske del er også meget afdæmpet, så forvent ikke at bliver overhældt med visuelle chok. Men filmen kan sagtens gå an som gemen natkasse, hvis man ikke tager de kritiske briller på.

Anmeldt af Monkeyman, København S 31. juli 2013
The Crimson Executioner
”Bloody Pit of Horror” er en rigtig lummer lille italiensk midnats basker, som sætter speederen i bund, når vi taler om ´´camp´´ og ´´trash´´, og hvor den efter midt 1960’er standard, må siges at være rimelig over i det hjørne som vi kalder for ´´exploitation´´… dog er effekten (vold, nøgenhed…) ganske harmløs og ekstrem mild efter de nutidige produktioner der i dag laves… men dengang tilbage i 1965, var dette stræk tobak!

Filmen plot er ganske simpel (og tør man sige tåbelig?... come on det er en B-film… med stort B!), skuespillet er hvad det er (ikke særlig godt), dialoger synes at have været skrevet af Ed Wood (verdens alle tiders dårligste instruktør) visse steder, stemningen er ÜBER lummer og musikken er typisk 60’er agtigt… hvor stueorgelet var et populært instrument til disse slags film!

Filmen er filmet i såkaldt PSYCHO-VISION, som der på de indledende titler står, men aaaaahhh overdrivelse fremmer forståelsen… eller hvad man nu siger!

”Bloody Pit of Horror”, vil aldrig nogensinde blive en favorit eller en særlig god film, men den har sine små momenter og så er den til tider skæg, hvis man ellers kan finde den til billige penge og er filmsamler med hang til gammel Euro-horror!

Ret din egen anmeldelse af Bloody Pit of Horror - klik her

Start en debat om filmen Bloody Pit of Horror - klik her

Start en debat om denne udgave af Bloody Pit of Horror (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45