An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Legend of Billie Jean, The (Blu-ray) (BD) Legend of Billie Jean, The (Blu-ray)

Udgivet 22. juli 2014 af Mill Creek Ent. SNPH63209 / UPC# 683904632098

Legend of Billie Jean, The (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Guber-Peters Company - 1985
USA - Farve - 96 min
Ønskeliste
ActionDrama
Filmens specifikationer
Original titel: Legend of Billie Jean, The
Instruktør: Matthew Robbins
Medvirkende:
Billie Jean  Helen Slater
Lloyd  Keith Gordon
Binx  Christian Slater
Pyatt  Richard Bradford
Ringwald  Peter Coyote
Ophelia  Martha Gehman
Putter  Yeardley Smith
Muldaur  Dean Stockwell
Hubie  Barry Tubb
Donna Davy  Mona Lee Fultz
Vis alle medvirkende...
Stikord: Bander / Gangs
Outlaw
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  USA Blu-ray pladen har regionalkoden 0.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Ingen
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 5.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Legend of Billie Jean

Texas-teenageren Billie Jean (Helen Slater fra Supergirl) havner pludselig på den forkerte side af loven. Nogle rige knægte mobber hendes lillebror og ødelægger hans scooter. Da Billie Jean henvender sig til en af bøllernes far, går det galt og hun bliver nødt til at skyde ham i selvforsvar. Efterfølgende må hun tage på flugt sammen med sin bror og venner. Rygtet spreder sig hurtigt og Billie Jean bliver nærmest en folkehelt.

Brugerne skriver om Legend of Billie Jean, The:

Anmeldt af Extract, Dyssegård 16. august 2020
IKONISK
Legend of Billie Jean, The En gang i mellem kan man være rigtig heldig, at skuespillerne er velvalgte og har god kemi, instruktøren brænder for det han laver, stjernene står rigtigt og så kommer en ikonisk film ud af det. Det gør der her i denne 80'er road movie, hvis DJ, Jimmy Jay Judge, lader til at være inspireret af DJen i Vanishing Point(1971). Legend of Billie Jean er et ungdomsdrama og et særdeles selvbevist et af slagsen. Scenen med Billie Jean der træder frem stylet og korthåret første gang i inspiration fra den kortklippede Jean D'Arc er ikonisk. Filmen er ligeså ikonisk for 80'ernes ungdomsfilm som Rebel Without A Cause(1956) er for 50'erne og et knald af en debut for Christian Slater. Det er Helen Slaters(ikke i familie med Christian) anden film. Den første var Supergirl. Men det her er hendes bedste og højdepunktet i hendes karriere, hun brænder virkeligt igennem. Hun er godt sekundret af Keith Gordon(Christine), Peter Coyote, Martha Gehman(F/X) m.fl. Visuelt er filmen imponerende, der er kælet for billederne. Lydsiden er ligeså ikonisk, ikke mindst med Pat Benatars Invincible og soundtrack af Joel Goldsmith og filmen holder en god pacing, det er yderst medrivende. og bygger op til en endnu bedre finale. Det her er i den grad en 80'er ramt film, på den gode måde, for tiden har god ved den. Det er en ikonisk kultfilm, hvilket bl.a. ses af at der ligger en del fan art på nettet og hvis man er til 80'er film, så bør denne Blu Ray hjem og stå på hylden.
Trivia: Caroline Williams, der året senere spillede DJen Stretch i The Texas Chainsaw Massacre Part 2 spille konen til en skydgal mand i firehjulstrækker.

Mill Creek udgaven er ret barebone, der er et kommentarlydspor på. Pænt rent LPCM 2.0 stereolydspor, lidt grynet men skarpt billede med gode farver.


Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 13. maj 2014
To på flugt
To rodløse unge (Christian og Helen Slater i henholdsvis deres første og anden spillefilmsrolle) bliver fejlagtigt anklaget for at have forsøgt at røve en købmandsbutik og må tage benene på nakken. Undervejs bliver de en slags symboler på rebelskhed for hele lokalsamfundet. Udmærket udgangspunkt, men filmen drukner hurtigt i sin egen selvoptagede stil og der er ikke megen egentlig historie på spil her. I andre roller ses Richard Bradford, Peter Coyote og Dean Stockwell. Iøvrigt er de to Slaters ikke i familie med hinanden, selvom mange troede det efter denne film.

Ret din egen anmeldelse af Legend of Billie Jean, The - klik her

Start en debat om filmen Legend of Billie Jean, The - klik her

Start en debat om denne udgave af Legend of Billie Jean, The (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45