An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Fy og Bi Collection, Vol. 1 (4-disc) (DVD) Fy og Bi Collection, Vol. 1 (4-disc)

Send mig en mail, når den udkommer

Fy og Bi Collection, Vol. 1 (4-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 199.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 7/6-2022

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Palladium Film - 1927-1931
Danmark - Sort/Hvid
Ønskeliste
KomedieStumfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Fy og Bi Collection, Vol. 1
Instruktør: Lau Lauritzen Sr.
Medvirkende:
Fyrtårnet  Carl Schenstrøm
Bivognen  Harald Madsen
Stikord: Fy og Bi
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

- dansk film

Sprog: Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 5.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Fy og Bi Collection, Vol. 1

Fy og Bi i Kantonnement (1931)
Vore venner, Fyrtaarnet og Bivognen bliver forelsket i den samme pige men får en indkaldelsesordre - de skal i kantonnement. Og hunden Vaps smugles med ind. Oppe på en stor gård i en af Nordsjællands skønneste egne genser vi den lille dame, som Fy og Bi forelskede sig i ved stranden. Hun er under streng opsigt af sin tante, der hader mandfolk. Hele kompagniet rykker imidlertid ind på gården med fuld musik. De menige indkvarteres i laden. Sognefogeden har haft det uheld, at to pyromaner er stukket af fra arresten, og hele kompagniet udkommanderes. Fy og Bi er uden at vide det faldet i snak med pyromanerne, men da de bliver klar over, hvem de er, fører de dem i triumf til obersten og bliver hyldet som helte.

Højt paa en kvist (1929)
Fyrtårnet og Bivognen bor højt på en kvist i et gammelt hus, der rummer mange mærkelige mennesker. Der er fx en gammel spåkone, som lever af at lægge stjerner for folk. Hun har spået Bivognen, at han skal blive meget rig og gift med den unge pige, han er forelsket i, men en ond mand er i hans nærhed, og ham skal han først overvinde. Bivognen har hurtigt opdaget, hvem den onde mand er. Det er en forhenværende bokser, som bor ved siden af. Tiden går, og Bivognen tænker tit på den spådom, der tilsyneladende ikke går i opfyldelse. Men så en dag kommer en meddelelse fra Amerika til en sagfører i byen om at finde en mand, som er arving til en indvandret amerikaners efterladte rigdom. Og arvingen er - Bivognen!

Hallo! Afrika forude! (1929)
På havneknejpen Den røde kanin går bølgerne altid højt. En dag kommer de to lykkeriddere Fy & Bi forbi for at søge en tjans. Det lykkes ved et tilfælde, da en politirazzia sender hele personalet i spjældet. To kvinder fra det bedre borgerskab får kort efter den indskydelse at studere livet i det lavere borgerskab ved at aflægge knejpen et besøg. Et slagsmål opstår, og Fy og Bi bringer ridderligt de to kvinder i sikkerhed - tror de! Før de ved af det, havner alle fire om bord på en damper i nattemørket på vej mod nye eventyr og ukendte, farlige kyster.

Vester Vov-Vov (1927)
Vor historie foregår ved det brusende Vesterhav, hvor fiskerne kæmper en hård kamp for det daglige brød. Vi begynder i kroen og stifter her bekendtskab med den djærve kromand Jens Willing og hans kone. Blandt gæsterne befinder sig fiskeopkøberen Søren Bak, der længe har haft et godt øje til kromandens datter, den yndige, lyslokkede Birthe. Men Birthe kan slet ikke lide Søren Bak, derimod synes hun bedre om den unge fisker, Tom. Fyrtårnet og Bivognen kommer til egnen og forsøger sig som fiskere. Til et bal på kroen bliver Fy og Bi aftenens balløver, hvilket i høj grad ærgrer Søren Bak. Han overfalder i raseri den unge fisker, som Birthe er forelsket i, men Fy og Bi kommer ham til undsætning.
Skriv din egen anmeldelse af Fy og Bi Collection, Vol. 1 (4 film) - klik her

Start en debat om filmen Fy og Bi Collection, Vol. 1 (4 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Fy og Bi Collection, Vol. 1 (4-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45