An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Phantom of the Opera, The: Collector's Edition (Blu-ray) (BD) Phantom of the Opera, The: Collector's Edition (Blu-ray)

af Shout! Factory SFY20958 / UPC# 826663209587

Phantom of the Opera, The: Collector's Edition (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Phantom of the Opera, The (Herbert Lom) - 1962 Ønskeliste
TV-system:  NTSC Blu-ray-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse: USA
Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 6.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Phantom of the Opera, The: Collector's Edition:

Der findes et utal af filmudgaver af The Phantom of the Opera, både med og uden musical-indslag, men indholdsmæssigt alle med den samme hovedfigur: Den spøgelsesagtige galning, der huserer i et af London’s operahuse, og som forelsker sig i en ung, kommende stjerne. Hammer Studierne’s udgave fra 1962 med Herbert Lom i titelrollen er fyldt med chokerende scener, men er også blevet bebrejdet for at give et lidt for sympatisk billede af dets fantom.

Brugerne skriver om Phantom of the Opera, The (Herbert Lom):

Anmeldt af Extract, Dyssegård 24. maj 2017
Det spøger i operaen
Phantom of the Opera, The (Herbert Lom) Der foregår ting og sager, spørgeri og dødsfald i operaen, men hvad forårsager det...eller rettere hvem! Udmærket, atmosfærefyldt Hammer-produktion med Herbert Lom som den vansirede mand, der hjemsøger operaen. Han holder tili kloakerne under operaen, men sin hjælper, der til en forveksling ligner Quasimodo. Historien har jo også visse ligheder med Klokkeren af Notre Dame. Filmen smukt fotograferet med og holdt i fine farver Heather Sears virker dog lidt anæmisk i den kvindelige hovedrolle som operasangerinden, der bortføres af den vansirede mand.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 20. december 2012
Remake
Stemningsmættet og rimeligt underholdende Hammer-udlægning af den klassiske historie om den ulykkelige komponist der lever i katakomberne under et stort teater og spreder død og ødelæggelse. Herbert Lom er særdeles god i hovedrollen og Michael Gough er tilpas giftig som den skruppelløse teaterleder der bedrager ham. Et par sjove småroller til Patrick Troughton og Miles Malleson. En forbedring i forhold til den meget overvurderede 1943-version.

Anmeldt af Monkeyman, København S 25. juni 2009
''you will only sing for me''
En af Hammer Productions smukkeste film-produktioner, der desværre floppede, da den kom ud i 1962.
Denne version af ''The Phantom of the Opera'', er ikke just en skærkfilm, nej vi er mere over i drama genren, men fans af fantomet vil næppe blive skuffet, også selvom der er nogle ændringer, der er afvigende fra den originale historie, f.eks. filmen foregår ikke i Paris, men i London. I hovedrollen ser vi Herbert Lom, der nok bedre er kendt som Inspector Dreyfuss i ''Den Lysrøde Panter'' filmserien. Hans præstation er usædvanlig intens, rørende og tragisk, og så har han er fortryllende og kraftfuld stemme, der gør karakteren endnu mere interessant. Scenografien er flot og samtidigt meget enkelt, der er som sagt ingen dyr Hollywoodfilm, vi har med at gøre hér, men folkene i Hammer kan deres kram.
Selvom man godt kan finde et par versioner der er bedre, så er dette hel klart en film der er seværdig, men hvis man iforvejen kan lide film fra Hammer, jamen så skal du da ha' den hér med i samlingen.

Ret din egen anmeldelse af Phantom of the Opera, The (Herbert Lom) - klik her

Start en debat om filmen Phantom of the Opera, The (Herbert Lom) - klik her

Start en debat om denne udgave af Phantom of the Opera, The: Collector's Edition (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45