An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

MacGruber (Blu-ray) (BD) MacGruber (Blu-ray)

af Mill Creek Ent. USHE63527 / UPC# 683904635273

MacGruber (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 2010
USA - Farve - 90 min
Ønskeliste
ActionKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: MacGruber
Instruktør: Jorma Taccone
Medvirkende:
MacGruber  Will Forte
Vicki St. Elmo  Kristen Wiig
Lt. Dixon Piper  Ryan Phillippe
Dieter Von Cunth  Val Kilmer
Col. James Faith  Powers Boothe
Casey  Maya Rudolph
Yerik Novikov  Rhys Coiro
Hoss Bender  Andy Mackenzie
Zeke Pleshette  Jasper Cole
Constantine  Timothy V. Murphy
Vis alle medvirkende...
Stikord: MacGyver
Spoof
Atombombe / Atomkrig
Spioner / secret agents
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  USA Blu-ray pladen har regionalkoden A.Region:

Uden danske tekster

Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 7

Gennemsnit: 7.9 ud af 10

Du kan også stemme.   


Brugerne skriver om MacGruber:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 20. november 2011
Caught in the 80's
Faktisk ganske vellykket spoof der både leder tankerne hen på McGyver-serien og andre beslægtede heltefigurer. Will Forte er ganske rigtigt meget morsom som MacGruber og det er hans energiske spil der holder gang i filmen der mest af alt består af en masse mere eller mindre morsomme gags. Men det er faktisk morsomt det meste af tiden og filmen kører sin stil helt igennem. Problemet er bare at den ikke kan holde tempoet hele vejen igennem selvom der gøres et ærligt forsøg. Ryan Philippe giver Forte godt modspil, Val Kilmer er sjov som superskurk og Powers Boothe spiller fint komedie som obersten. Som tilfældet er med så mange andre spoofs er det også her skuespillerne man skal rose for at tingene lykkes rimeligt og i mindre grad det lidt for løst skrevne plot.

Anmeldt af Monkeyman, København S 30. oktober 2011
Agent med tyskergarn og bladselleri i rumpeten
USAs svar på Live fra Bremen, Saturday Night Live, har kørt non stop siden 70'erne, og har affødt mange legandariske komikere og sketches.

Denne film er bygget over sketches fra netop dette tv-show, og så er det mest logiske svar... er det sjovt?

Hmmmm ja, i starten lignede dette et dårlige spoof af "Rambo III", men som tingene skred langsomt frem, så gik det op for mig, at vores hovedkarrakter, MacGruber var mere en parodi på tv-helten MacGyver, hvilket måske fungere fint i en 3 minutters sketch, men som slet ikke rammer fuldt hus i en 90 minutters udgave.

Kort sagt så handler filmen om et stjålet atomsprænghoved, der er blevet hapset af den onde Dieter von Cunth, vis efternavn sjovt nok... hø hø, udtales som en vis del af en kvindes underliv.
Situationen er ved at blive anspændt og en atomtrussel truer Amerika, så hvorfor ikke hidkalde deres bedste agent. MacGruber er navnet, og med udsædvanelige metoder (hvilket kunne være en afvigelsesmanøvre, hvor man streaker sig selv foran fjenden imens man har et bladselleri dybt borret ind i bagenden), er det manden der skal gøre ende på ham der Dick von Cuntlickers planer.

Så kort kan det plot sammensættes!
"MacGruber", er generelt en ret fjollet film, hvilket jeg intet har imod, da der findes en del ekstrem overgearede film derude, som jeg værdsætter. Desværre så mangler denne film to meget vigtige ingredienser, der normalt gør sjove film sjove: En vis form komisk intelligens og så vigtigst af alt... timing.
"MacGruber", føles lidt som en masse små sketches der er sat sammen, hvilket betyder at bliver trukket igennem en rutchebanetur, hvor man sidder og er ganske fornøjet og så lige pludselig rammer et hjørne, hvor man mere sidder og klør sig i nakken. Der er kort sagt ikke tænkt længe eller grundigt nok til at kunne lave en holdbart filmisk produkt, hvilket faktisk er syndt for skuespilleren Will Forte, der ganske veloplagt er morsomt som MacGruber... visse steder.
Skurken spilles af en bollefed Val Kilmer, der konstant går rundt og ligner en overbagt sesambolle med burgerdressing i mundvigen... dog er han rimelig okay tilpas som Kussen... øøøøhhhh ha' et morsomt efternavn... fantastisk idé, nej faktisk ikke!!!!

Dette kunne muligvis ha' været en god film, der kunne have affødt en 2'er, men med et manus der er så svagt sammensat som dette, ja så er der aldrig en rigtig chance for at tingene ender godt.

Filmen indtjente også kun sølle 8 millioner ved det såkaldte boxoffice... heldigvis kostede filmen kun 10 at lave.

Ret din egen anmeldelse af MacGruber - klik her

Start en debat om filmen MacGruber - klik her

Start en debat om denne udgave af MacGruber (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest