An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Unbreakable (Vista Series) (DVD) Unbreakable (Vista Series)

af Buena Vista WD2165603 / UPC# 786936144772

Unbreakable (Vista Series) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Blinding Edge Pictures - 2000
USA - Farve - 106 min
Ønskeliste
Thriller
Filmens specifikationer
Original titel: Unbreakable
Instruktør: M. Night Shyamalan
Medvirkende:
David Dunn  Bruce Willis
Elijah Price  Samuel L. Jackson
Audrey Dunn  Robin Wright
Joseph Dunn  Spencer Treat Clark
Dr. Mathison  Eamonn Walker
Kelly  Leslie Stefanson
Babysitter  Michaelia Carroll
Audrey Age 20  Laura Regan
Doctor Dubin  Michael Kelly
Priest  James Handy
Vis alle medvirkende...
Stikord: Unbreakable/Split/Glass
Comic books
Overnaturligt / okkult
Superhelt
Superskurk
Tog / Jernbane
Tragedie
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Ja Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Ja Multi-angles Ja Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD-EX 5.1
DTS 5.1
Engelsk
Fransk
Engelsk
Spansk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Special DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 20

Gennemsnit: 8.1 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Lars
Søren

Unbreakable:

M. Night Shyamalans opfølger til The Sixth Sense skuffede mange, der havde regnet med samme geniale plot-drejning, der fik folk til at tabe både næse og mund. Helt så godt virker slutningen ikke i Unbreakable, men det betyder ingenlunde, at filmen er dårlig.
    Bruce Willis har igen hovedrollen og spiller denne gang en helt almindelig mand, der finder ud af, at han måske er usårlig, efter han er den eneste overlevende i en stor togulykke. Og han kan derfor være en vaskeægte levende superhelt! Lidt af et tankespind til en film, men det fungerer nu overraskende godt, især pga. Shyamalans rolige og fortættede fortællestil, som vi lærte at elske i The Sixth Sense.
Hjalte

Specielt om denne udgivelse:

Fully Produced Additional Scenes Not Seen In Theaters Introduced By M. Night Shyamalan Behind the Scenes, Featuring Bruce Willis Comic Books and Superheroes - Exclusive Feature with Samuel L. Jackson The Train Station Sequence: Multi-Angle Feature An Excerpt From An Early Film of M. Night Shyamalan 2 Collectible Alex Ross Illustrations

Brugerne skriver om Unbreakable:

Anmeldt af 30. december 2007
Undervurderet i den grad
Unbreakable er et mesterværk af en film, Bruce Willis er fremragende i rollen som den afdæmpede og kolde David Dunn, som langsomt støder sine nærmeste bort. Han kan ikke finde sit kald i livet, og han føler ikke at han gør det han burde gøre. Dette bliver forstærket da han overlever en togulykke uden én eneste skramme. Elijah Price ( Samuel L Jackson) kommer med svaret, at han er en helt, sat på jorden for at beskytte os. Begge skuespillere er fremragende, Samuel leverer som altid en sikker præsentation, denne gang som krøblingen Elijah der søger efter sin plads på det store brætspil. Billedet er flot og stemningsfuldt, de forskellige farve-pops er med til at gøre billedet mere dragende og gør os opmærksomme på små betydningsfulde ting. Man vil også se Davids rejse, rent farvemæssigt, fra kold til varm, og Elijahs fra varm til kold. Historien er specielt fantastisk anden gang man ser den, historiens fremskridt er uungåeligt, og det samme er slutningen, og man vil også se alle detaljerne, som hr Night er superb til at fremme for dem der besidder det skarpe øje.
Jeg kan kun varmt godkende denne film til alle der elsker en god thriller som man kan fordybe sig i, og vil have et dybt kendskab til personerne i den. Hver gang man ser den finder man nye ting, og det er det der gør den så fantastisk. "Ved du hvad det mest skræmmende er? Ikke at kende sin plads i verden" Fantastisk sagt af Samuel L Jackson, som vi vel alle kan forholde os til. David Dunn opdager noget fantastisk ved sig selv, en helt almindelig person med en middelmådig løn og ægteskabsproblemer. En løftet pegefinger om at vi alle er unikke, man skal bare grave dybt nok.

Anmeldt af Kasper, Aalborg SV 1. juni 2007
Unbreakable
En lidt kedelig Thriller med Willis og Jackson.

Anmeldt af Karina, Søborg 11. januar 2006
Ikke rigtig fed
Jeg synes ikke, Unbreakable nogensinde rigtig når ind til benet. Bruce Willis er ingen mimikkens mester, men han har usædvanlig få ansigtsudtryk i denne film, og det gør det svært at finde ud af, hvor han egentlig er. Der er ikke rigtig sammenhæng i det hele, og lige pludselig får vi bare det hele forklaret af Samuel L. Jackson. Ideen bag filmen er rigtig spændende, og der er også glimtvis gode sekvenser, men overordnet set synes jeg, den er kedelig.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 18. december 2005
Anderledes
Egentlig ret udmærket og fængende film der holder éns opmærksomhed rettet mod det uforklarlige. Og det er jo altid spændende. Desværre taber Shyamalan filmen på gulvet med ret utilfredsstillende slutning. Det var ærgeligt. Se hellere "Final Destination" i stedet, hvis man vil have et kvalificeret bud på prekognition og andet godt fra havet!

Anmeldt af Holliday, Aalborg 26. april 2005
Superhelte for voksne
Unbreakable er noget så sjældent som en superheltefilm som ikke er bange for at ta' sig selv og sin genre seriøst. M. Night Shyamalan skal prøve at følge op på gigant succesen The Sixth Sense, og det gør han fornemt. Bruce Willies spiller afdæmpet og med stort nærvær. I mine øjne faktisk en af hans bedste præstationer overhovedet. Overfor ham spiller Samuel Jackson med vanlig stil sikkerhed. Shyamalan fortæller en god historie med fine twist og igen en overraskende slutning, som ikke virker helt så fortænkt, som i The Sixth Sense. Her har historien både mere pondus og finesse og er mere end en undskyldning for den overraskende slutningen.

Ret din egen anmeldelse af Unbreakable - klik her

Start en debat om filmen Unbreakable - klik her

Start en debat om denne udgave af Unbreakable (Vista Series) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45