An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

In the Name of the King (Director's Cut) (Blu-ray) (BD) In the Name of the King (Director's Cut) (Blu-ray)

af 20th Century Fox FOX2254569 / UPC# 024543545699

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Boll KG Productions - 2007
Tyskland - Farve - 127/162 min
Ønskeliste
ActionEventyrAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
Instruktør: Uwe Boll
Medvirkende:
Farmer  Jason Statham
Muriella  Leelee Sobieski
Merick  John Rhys-Davies
Norick  Ron Perlman
Solana  Claire Forlani
Elora  Kristanna Loken
Duke Fallow  Matthew Lillard
Cmdr. Tarish   Brian J. White
King Konreid  Burt Reynolds
Bastian  Will Sanderson
Vis alle medvirkende...
Stikord: Based-on-a-game
Hævn / selvtægt
Kidnapning
Sword & Sorcery
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  USA Blu-ray pladen har regionalkoden A.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Spansk
Sprog: Engelsk
Fransk
Spansk

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 14

Gennemsnit: 8.2 ud af 10

Du kan også stemme.   


A Dungeon Siege Tale

Actionhelten fra The Transporter, Jason Statham, har hovedrollen i dette betagende actioneventyr, baseret på det populære videospil af samme navn.
    Her spiller han Farmer - en fattig, hårdtarbejdende familiefar, der modstræbende tvinges i krig, efter en hær af morderiske fjender under ledelse af den onde Gallian (Ray Liotta) har plyndret hans landsby, dræbt hans søn og kidnappet hans hustru (Claire Forlani). Sammen med kongen (Burt Reynolds) og hans mænd kæmper Farmer en indædt kamp mod de onde kræfter, og det skal snart vise sig, at han har en styrke, der måske rækker ud over det sædvanlige.

  • Theatrical Version: ca. 127 minutter
  • Director's Cut: ca. 162 minutter (i skrivende stund kun udgivet som Blu-ray, region A)
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om In the Name of the King:

Anmeldt af Monkeyman, København S 27. november 2011
Tid til at ramme Boll-værket !
Hvergang tyske Uwe Boll laver en film, så er der mange der slår korsets tegn, og hvis man ser på nogle af de anmeldelser af forgående film han har lavet, så vil man hurtig finde ud af, at Boll-fan... det er jeg bestemt ikke!
Men jeg er her med tiden blødt lidt op... jeg er overbevist om at manden rent faktisk godt kan lave en film, som jeg vil synes er god.
Så jeg begav mig ud i en søgen på et god Boll-værk, der gerne skulle lukke min mund, og få mig til at vise lidt mere respekt overfor denne meget udskældte mand, som i visse kredse går under navnet Uwe Boll-locks.
Jeg har derfor set hele 3 film, lavet af YOU KNOW WHO, og til min store og glædelig overraskelse så fandt jeg to af dem gode... Men "In the Name of the King" er ikke iblandt disse udvalgte!

Og hvorfor så det? Jo, for det første så er historie mildest talt ikke bare usammenhængen, men den er bare generel dårlig skrevet, hvor dialogerne er én af de mest skræmmende aspekter, der næppe kunne reddes af bedre skuespillere.
Og hvad angår skuespillere, så har Boll tydeligvis flere penge end normalt at snolde for, hvilket har givet en stab af skuespillere som er nogenlunde massivt dækket ind, når man ser ned på listen af navne. Men, desværre er der ingen af dem der spiller særlig godt, hvor især Burt Reynolds og Ray Liotta virker malplacerede, med deres utrolig tydelig ansigtsløftene træk... men første pladsen for dårlig medvirken, må ubestridt gå til Matthew Lillard, der med et gebrokken engelsk accent stadig ikke helt har rystet rollen fra teengyseren "Scream" af sig... så hvad med at lave en ny Scooby Doo film?
Filmens effekter er blevet kritiseret højlydt af mange på nettet, men så dårlige synes jeg ny ikke de var, undtagen når det kom til indendørsscenerne på borgen, hvor det mere end tydelig er en green screen skuespillerne står i.

"In the Name of the King", er derfor hurtig tydelig ikke en særlig god film, men dog så kan man godt finde nogle klare lyspunkter, såsom kampscenerne, der er pænt udført på trods af at Jason Statham måske bruger for mange at de samme metoder som i "Transporter" filmene. Production designet er rimelig godt, og det lugter faktisk af big budget Hollywood, selvom der er taget med arme og ben fra Peter Jacksons "Ringenes Herre" film... pyt med det!!
Fotograferingen er på visse punkter også ret pænt, især når det gælder udendørsscenerne.

Filmen er langt fra lige så forfærdelig som mange gerne vil gøre den til, ja okay... den fejler på mange områder, og det er en under middelfilm, men den er ikke iblandt Bolls værste.... En anden ting er at jeg aldrig har været til fantasyfilm, så karakteren er derfor også lavere pga. af dette!

Anmeldt af Jacobsen, Aalborg 12. juni 2011
spild af tid
Uwe Boll forsøger gang på gang at omsætte diverse spil til film. Endnu en gang lykkes det ikke. Pinligt forsøg på at blande dårlig grafik med ringe skuespilspræstationer

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 18. november 2009
Discount
Jeg tror ikke at jeg har set en fantasy-film med SÅ ringe indledende scener som denne har; ihvertfald kan jeg ikke huske det. Filmen har mindre sammenhæng end et Clement Kjersgaard Talkshow, og kun de udmærket iscenesatte kampscener redder filmen fra den totale fiasko. Hvad laver Burt Reynolds i filmen, og hvorfor begynder han at tale om alger lige pludselig? Endnu mere mystisk er det, at Matthew Lillard dukker op i en ret tung rolle, som han fuldstændigt pisser væk - han tror tilsyneladende at han er med i endnu en "Scream"-film!
Nej, det var lidt af en dukkert!

Anmeldt af René, Åbyhøj 29. oktober 2008
Uwe Boll: King of Kitsch
Forestil jer et fuldstændig skamløst "Lord of the Rings" rip-off, hvori helten hedder Farmer (fordi man i følge Farmer hedder, hvad man laver. Fair nok. Men tænk engang, hvis heltens levebrød nu havde været at tømme latriner, eller skovle møddinger? Hvad mon han havde heddet?), og hvor skurken er en fæl troldmand med Ray Liotta's fjæs, og hans medsammensvorne kumpan (over)spilles af en skabagtig Matthew Lillard. Og hvor der også optræder trolde og elvere - og søreme også en deling sortklædte, træ-klatrende og badut-springende ninja-krigere. Så har I formentlig et lille indtryk af, hvilket kæmpemæssigt spraglet kludetæppe, denne Fantasy film af Uwe Boll i virkeligheden består af.

Budgettet har denne gang rakt til også at hyre et par af de lidt dyrere drenge og piger i branchen (Burt Reynolds, Jason Statham, John Rhys-Davies, Leelee Sobieski), men til hvilken nytte? Et dårligt manuskript - fyldt med pinlige replikker og en tåbelig handling, formentlig hentet direkte ud af PC-spillets synopsis - gør det hele omsonst og overflødigt. Retfærdighedsvis skal det siges, at "In the Name of The King" langt fra er Uwe Boll's værste film, og at den sagtens kan ses - hvis man altså ikke er bange for at komme til at grine på de 'forkerte' steder i filmen. For den er helt vildt underholdende, på den ufrivilligt morsomme måde.

Mon ikke vi efterhånden er nogen stykker, der spændt venter på hvornår den dag oprinder, hvor 'mester-instruktør' Uwe Boll får den brilliante idé at hyre en rigtig manuskript-forfatter - i stedet for blot at købe et populært PC-spil, læse hvad der står om selve spillet omme på bagsiden af æsken, og derefter gå i gang med at instruere? Det kunne da være et brugbart alternativ.

Ret din egen anmeldelse af In the Name of the King - klik her

Start en debat om filmen In the Name of the King - klik her

Start en debat om denne udgave af In the Name of the King (Director's Cut) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest